GM Recovery Alert recheama 814000 vehiculele probleme frana batrie: General Motors a emis două recesiuni care afectează mai mult de 814.000 de vehicule.

Compania a eliminat aproape 464.000 de sedii Cadillac CT6, Chevrolet Silverado 1500 și GMC Serra 1500 din 2019, din cauza unei erori software care ar putea dezactiva sistemul de control electronic al stabilității și sistemele de frânare anti-blocare, ceea ce crește riscul de un șoc, a raportat The Associated Press.

Calculatorul de frână va fi reprogramat la dealeri începând cu 27 ianuarie, a declarat Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrada SUA. UU.

GM Recovery Alert recheama 814000 vehiculele probleme frana batrie

Continutul continua mai jos

O rechemare suplimentară implică peste 350.000 de camioane Silverado și Serra 1500 din 2019 și 2020.

Un cablu între baterie și alternator poate avea prea mult lipici, perturbând conexiunea electrică și determinând oprirea sau incendierea camionului, a informat AP.

Distribuitorii vor inspecta cablul și vor curăța conexiunile, după cum este necesar, începând cu 27 ianuarie, conform AP.


Descoperiți de ce piața de cocktailuri de Crăciun crește cererea pentru anul viitor 2019-2025 Jucători precum Bowls, Captain Morgan, Kitchn, Siam Winery Co Ltd, Cointreau, Belvedere, Rio Wine, Snake Oil Cocktail Company, Miami Cocktail Co și Mumbai Sapphire.

Acest raport, intitulat Christmas Cocktail Market, oferă o scurtă descriere a cercetării exhaustive și rezumatul creșterii sale pe piața mondială. Acesta stabilește factori, tendințe, limitări și oportunități importante pentru furnizarea de date corecte și puternice și, de asemenea, analizează creșterea acestora în dezvoltarea generală necesară și așteptată a pieței. În plus, analizează fațetele care îngrijorează piața la nivel mondial, pentru a lua o decizie mai adecvată cu privire la disecția sa.

Cocktail-urile de Crăciun se referă la un gin ponch, vin fierbinte picant, fizz gizz-ger, mure de ou, pumn cald de lapte de Crăciun, mergeți cu unt. Piața de cocktailuri de Crăciun arată că piața va răsturna piața băuturilor alcoolice cu un CAGR al pieței de cocktailuri de Crăciun + 20% în perioada de prognoză.

Raportul include diferite profiluri ale companiei care sunt jucători cheie pe piață: Bols, Captain Morgan, kitchn, Siam Winery Co Ltd, Cointreau, Belvedere, Rio Wine, Snake Oil Cocktail Company, Miami Cocktail Co și Mumbai Sapphire.

Comandați o mostră din Piața rapoartelor de cocktailuri de Crăciun la: https://www.cmfeinsights.com/request-sample.php?id=120017

Acest studiu de cercetare oferă o descoperire prin rezumatul care cuprinde date generale, cum ar fi segmente, subsegmente, diagrame de informații, diagrame, tabele și diagrame. Cercetarea ajută, de asemenea, să găsească cocktailuri de Crăciun în perioada lor de prognoză. Studiul explorează și estimează peisajul modest, modelele populare de afaceri și inovațiile aparente în ofertele jucătorilor majori în următorii ani.

Segmentul pieței pe regiuni, Analiza regională acoperă
America de Nord (Statele Unite, Canada și Mexic)
Europa (Germania, Franța, Regatul Unit, Rusia și Italia)
Asia-Pacific (China, Japonia, Coreea, India și Asia de Sud-Est)
America de Sud (Brazilia, Argentina, Columbia etc.)
Orientul Mijlociu și Africa (Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egiptul, Nigeria și Africa de Sud)

Segmente de piață pentru cocktail-uri cheie: după tip
• Băutură lungă
• Băutură scurtă

pe cerere
• Ceremonia de nuntă
• Grătar în curte
• Cocktail
• Altul

Cocktail-uri de Crăciun Raport Răspunsuri Întrebări ulterioare:

• Care sunt cele mai dinamice companii cu portofolii și evoluții recente în cadrul industriei de cocktailuri de Crăciun până în 2024?
• Care sunt factorii cheie ai cercetării și dezvoltării și cunoștințelor de date pentru cei responsabili de creșterea cotei de piață?
• Care sunt oportunitățile de investiții viitoare în peisajul cocktail-ului de Crăciun prin analizarea tendințelor prețurilor?
• Care sunt aspectele cheie care vor afecta creșterea?
• inclusiv proiecții de venituri viitoare?
• Care sunt oportunitățile de piață și riscurile potențiale asociate cocktailurilor de Crăciun atunci când analizăm tendințele?
• Cum se proiectează să crească piața în următorii ani?


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: