Hobby Lobby fondator magazine deschise coronavirus mesajul Dumnezeu caci Hobby Lobby fondator aparent a spus reprezentanților un mesaj de la Dumnezeu educat alegerea sa de a lăsa magazine deschise în mijlocul epidemiei de coronavirus.

Hobby Lobby, lanțul de magazine de artă, care nu este mai ciudat de dezbatere, este de către și prin care se încheie până în apă de mare temp pentru pretinsa referindu-se la un mesaj de la Dumnezeu, în alegerea sa de a lăsa magazine deschise în mijlocul epidemiei coronavirus.

În ciuda faptului că, în plus față de 90 comercianții cu amănuntul din SUA au acoperit pentru scurt timp în săptămâna precedentă, cu un scop final pentru a opri răspândirea coronavirus, Hobby Lobby a rămas arzătoare în rămase doar noțiuni de bază. Sâmbătă, strateg computerizat Kendall Brown tweeted o fotografie în linii mari curs de o notă pretins compus de fondatorul Hobby Lobby David Green, în care specialistul creștin transparent moderat de peste si peste observă intensitatea lui Dumnezeu ca un componentă a sprijinului său de a lăsa magazinedeschise.

Hobby Lobby fondator magazine deschise coronavirus mesajul Dumnezeu

În nota către lucrători, Green aparent compus că alegerea a fost educat de un mesaj de la Dumnezeu a dat la jumătatea lui mai bine Barbara Green, pe care el portretizat ca un "războinic implorare."

"În timpul ei liniștit petiție în această săptămână, Domnul a pus pe inima Barbarei trei cuvinte semnificative pentru a ne sfătui că El este responsabil. Ghid, Garda, și Mirele," Verde se presupune că spune în scrisoare. "Noi slujim unui Dumnezeu care ne va îndruma prin această furtună, care ne va păzi pe măsură ce călătorim în locuri pe care nu le-am observat niciodată și care, datorită acestei experiențe, ne va îngriji să fim mai buni decât am fi putut gândi vreodată.

Green a compus că, în timp ce viitorul rămâne neclar, organizația poate "odihnă în realizarea că Dumnezeu este responsabil," inclusiv că organizația poate avea nevoie pentru a "să ia unele moale " împingând înainte.

"Deși nu știm sigur ce este la orizont, sau în ce măsură această perturbare va dura, ne-ar fi cu toții în măsură să se odihnească în realizarea că Dumnezeu este responsabil", a compus el. "Capetele Companiei fac tot ce pot pentru a ajusta nevoia de a rămâne cu solide și nevoia de lucrători. Pentru a garanta compania noastră rămâne solid și aranjate de către și atunci când acest trece, am putea avea nevoie pentru a "lua unele moale peste viitorul nu atât de îndepărtat." "

Hobby Lobby nu a reacționat la solicitările de intrare ca Hobby Lobby fondator mesajul Dumnezeu lasă magazine coronavirus deschis.

În ciuda faptului că organizația a scris într-o notă pe site-ul său că, dacă un muncitor arată manifestări este "va trimite că lucrătorul pentru considerare clinice pentru a auto-detașa la domiciliu," nu a stat pe șansa de off că acestea vor fi calificate pentru plătit debilitated Lăsa. Conform controlului sinopsis al organizației din 2017, cea mai importantă arhivă deschisă accesibilă cu privire la beneficii, doar reprezentanții salariați sunt calificați pentru concediul debilitat plătit, lăsând specialiștii pe oră fără asigurare, în ciuda Coronavirus.

Nota lui Green a fost în linii mari atacat pe Twitter, ca câțiva clienți au luat la etapa de a ieși din organizație pentru abordările pupuse, inclusiv eseist și corector Parker Molloy care a numit Hobby Lobby una dintre organizațiile cele mai înșelătoare diabolic pe pământ."

Haosul Twitter merge mai departe punctele de impact ale unei examinări în curs de desfășurare, care a găsit biți de Pergamente marea moartă evidențiate la Muzeul Bibliei - o asociație care este o parte mai mare susținută de Hobby Lobby și familia Verde - au fost false. În 2018, centrul istoric și Hobby Lobby au ajuns în plus la punctul central de dezbatere pentru piratarea a 4.000 de curiozități învechite din Irak fără aprobare.

Hobby Lobby a atras recent furie 2014 pentru cazul său Curtea Supremă care a testat o comandă a dat de către organizația Obama că organizațiile necesare pentru a oferi opțiuni de servicii umane contraceptivelor. În alegerea piatră de hotar, Curtea Supremă de Justiție că organizațiile exclusive ar putea fi absolvite de la astfel de strategii bazate pe convingere strictă.

Hobby Lobby fondator magazine deschise coronavirus mesajul Dumnezeu

Hobby Lobby Proprietar Stays Deschis În timpul Pandemic Fiindcă de soție's 'Vision De la Dumnezeu'

Pentru a dovedi a fi ciudat de fructuos, trebuie să aveți un anumit fel de halucinație. Frații Wright de așteptat să bamboozle ei înșiși în intuiție ar putea realiza cu adevărat ceea ce a fost de neconceput în acel moment și structura unui vehicul echipat pentru zbor. Nikola Tesla trebuia să-și imagineze că psihicul său splendid putea interpreta cu adevărat intrigile care se desprindeau în hoarda de realizări pe care le-a făcut.

Hobby Lobby fondator mesajul Lui Dumnezeu lasă magazine coronavirus deschis - Echivalentul este valabil pentru antreprenorii realizați.

Bill Gates, Rihanna, Steve Jobs, Jessica Alba, Daniel Zhang, Jeff Bezos - aceste persoane au dat seama să expedieze organizații care a procedat pentru a înflori, precum și reconsidere asocierile lor separate, în ciuda întregii dovezi la momentul neutralizarea ei și aranjamentele lor. Trebuie să existe un grad sigur de "bun" halucinații pentru ei de a continua împingând înainte, pentru a le menține acceptarea că le-ar avea opțiunea de a realiza fanteziile lor.

Problema cu fantezie este că, de mult la fel ca colesterolul, există forme acceptabile și teribil de ea, și voi pune totul acolo și de stat că titularul de expresii și opere de artă lanț de vânzare cu amănuntul Hobby Lobby, David Green, ar putea fi reveling un fel de fantezie nepotrivite. Grijuliu care te-a compus o corespondență vastă dezvăluind că ai de gând să rămână deschis în timpul COVID-19 pandemie, având în vedere faptul că dumneavoastră semnificative alte este un "petiție războinic."

În scrisoarea direcționată către toți reprezentanții Hobby Lobby, David a vorbit energic despre soarta eventuală a organizației în termeni excepțional de creștin-lecție - care este privilegiul său, este organizația sa toate lucrurile luate în considerare. În orice caz, modul în care aranjamentul de afaceri este aparent fondat pe jumătate a lui mai bine petiții în curs de desfășurare în timpul urgenței financiare cauzate coronavirus este oarecum îngrijorătoare.

Similar cu modul în care el merită unele 6.4 miliarde dolari și spune că toată lumea ar trebui să " ia unele moale."

Scrisoarea a fost prezentată pe Twitter de către @kendallybrown, care a procedat pentru a sublinia rundown de avantaje Hobby Lobby reprezentanți obține. În cazul în care sunteți un muncitor pe oră, care este toată lumea care lucrează în magazin, care nu este un administrator sau supraveghetor aide, în acel moment nu sunt calificate pentru orice concediu plătit debilitat.

La fel de alarmant ca scrisoarea David Green a trimis părea să fie, corespondență în continuare a descoperit o strategie de vânzare ciudat, care poate ridica o sprânceană sau două.

De la vibes de e-mail, se pare că există "coronavirus legate de " lucruri oamenii sunt de cumpărare să se angajeze în timp ce acestea sunt în holuri, și reprezentanții sunt îndemnați să ajusteze această metodologie.

De către și de către, am înțeles. În caz că ești o afacere, trebuie să vinzi indiferent de circumstanțe. În orice caz, am nevoie să recunosc că actualizarea o infecție legate de subiect pentru a muta elemente pot cădea de pe oarecum nedemn de încredere. Doar o piesă nesemnificativă.

În anumite teritorii, hobby lobby zone sunt solicitate pentru a închide, și strategia organizației este de a face prea puțin pentru a avea grijă de lucrătorii lor în aceste districte. Orice excursie de timp un muncitor a acumulat vor fi eliminate, și un "criza pay" cadru va fi executat, care le dă 75 la sută din compensația lor normală din trecut aproximativ o lună și jumătate.

În cazul în care acesta devine skeevy suplimentare este că lucrătorii au detaliate orele lor sunt, ca o felie de regulă cu forța, indiferent de modul în care te uiți la ea pentru a garanta că acestea să păstreze măsura de numerar pe care le dau la reprezentanții lor la o bază. Încă o dată, ca o afacere, ai de gând să nevoie pentru a reduce cheltuielile - cu toate acestea, atunci când sunteți în valoare de 6.4 miliarde dolari și nu fac partea ta de a rămâne de către lucrătorii dumneavoastră într-un astfel de timp sălbatic, este cam nu a reușit.

Au fost câteva persoane pe Twitter, care au fost total disprețuit de lucrările organizației pe, având în vedere scrisorile lui David Green pentru a reprezentanților săi o gamă largă de tulburătoare și înguste minte. De asemenea, modul în care strategiile de compensare corporative a demonstrat exact cât de detașat de la întreaga "altruist " și " gândesc la omul dumneavoastră individuale " o parte din Biblie Hobby Lobby este. (Teoria David și jumătatea lui mai bine ratat că o parte.).

Ai citit Hobby Lobby fondator mesajul lui Dumnezeu lasă magazine coronavirus deschis. Vă mulțumim!


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!