Iadul Wendy Williams Kevin Tyrese emisiune: Wendy Williams a avut-o pe Tyrese în emisiunea ei, miercuri dimineață, pentru a discuta despre următorul său film, Black And Blue, împreună cu feudul său cu The Rock și câteva întrebări incomode despre relațiile sale cu mămicile copilului. În timp ce tot ce a fost bun și demn de știri, a fost ceea ce a spus în afara camerei de luat vederi, care a fost cea mai mare poveste.

Wendy s-a întors de la pauză și a dezvăluit că Tyrese a anunțat-o că motivul pentru care nu a fost la emisiune a fost faptul că a fost interzis de soțul de atunci al lui Wendy, Kevin, pentru că a „flirtat” cu gazda. Scuzati-ne?!

Iadul Wendy Williams Kevin Tyrese emisiune

Desigur, în tot acest timp, Kevin a fost aici, având copii și relații. Într-adevăr, omule? Ireal.

Wendy părea destul de tulburat de toate și avea o gașcă de solidaritate gata să o tragă prin nămol.


Seria TV viitoare bazată pe autorul FRANKENSTEIN, Mary Shelley, este descrisă drept „fișiere X victoriene”

Producătorul Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, dezvoltă în prezent câteva spectacole noi care v-ar putea interesa. Lucrează la un spectacol numit The Shelley Society, care este inspirat de Mary Shelley, autoarea lui Frankenstein. El dezvoltă, de asemenea, o serie inspirată de Dracula numită The Brides.

Societatea Shelley este înființată la HBO Max și datorită Deadline, avem câteva informații noi pentru a vă împărtăși. Seria este descrisă drept „fișiere X victoriene”, iar povestea urmează „tinerei autoare Mary Shelley, în timp ce„ conduce o trupă de haiduci romantici - printre ei, iubitorii ei Percy și Lord Byron - împotriva tuturor felurilor de amenințări supranaturale și monștri. ... incluzând propria creatură iconică a autorului lui Frankenstein. "

În ceea ce privește The Brides, serialul nu are încă o casă, dar este descrisă ca o „reînchipuire sexy și contemporană a sagai Dracula, ca o dramă de familie cu un trio de puternice piese de sex feminin. Cu elemente puternice de groază, The Brides este un săpun vampir despre femeile nemuritoare abilitate și lucrurile pe care le fac pentru a menține averea, prestigiul, moștenirea - și familia lor netradițională ". De asemenea, s-a explicat că seria se bazează „mai puternic în groază și sexualitate, deoarece reimaginează personajele clasice ale vampirilor”.

Ambele serii par a avea potențialul de a fi spectacole grozave și distractive. Îmi place conceptul pentru fiecare dintre ei și sună ca niște spectacole pe care mi-ar plăcea să le privesc. Va trebui doar să așteptăm să vedem cum rezultă de fapt!


Intrigă peste capodoperă absentă în timp ce spectacolul da Vinci deschide ușile

O expoziție majoră, care a marcat 500 de ani de la moartea lui Leonardo da Vinci, s-a deschis joi la Paris, dar a existat o intrigă dacă pictura „Salvator Mundi” a lui Hristos, una dintre cele mai cunoscute opere atribuite maestrului, va face o apariție târzie. .

Expoziția de la Muzeul Louvre a reunit într-un singur loc lucrări ale maestrului Renașterii, multe dintre ele împrumutate de la instituții din diferite părți ale lumii.

Dar „Salvator Mundi”, care a vândut pentru 450,3 milioane USD în noiembrie 2017, a fost o absență notabilă. Casa de licitații din New York, care a vândut-o, a declarat că a fost achiziționată de o filială din Louvre, din Abu Dhabi, dar nu a mai fost expusă acolo și nu a fost văzută public de la vânzare.

Expoziția din Paris a prezentat o versiune a aceluiași tablou realizat de unul dintre discipolii lui Da Vinci.

„Muzeul Louvre nu are anunțuri pentru a face asta”, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a Louvre, când a fost întrebat dacă adevăratul „Salvator Mundi” ar putea să apară în expoziție, care se desfășoară până pe 24 februarie anul viitor.

Louvre este deja acasă la cea mai cunoscută operă a artistului, Mona Lisa. Această lucrare nu face parte din expoziție și a rămas expusă într-o altă parte a muzeului.

Da Vinci a părăsit Italia natală când a murit patronul său și și-a petrecut ultimii ani în Franța, ca oaspete al monarhului francez. A murit în mai 1519 la castelul din Valea Loarei care devenise casa lui.

Una dintre operele de artă împrumutate, „Omul Vitruvian”, a făcut obiectul unei discuții politice, cu unele grupuri din Italia, unde lucrarea este păstrată, spunând că nu ar trebui să meargă în Franța.

Dar piesa și-a luat locul printre operele de artă din expoziție joi, după ce un judecător din Veneția a autorizat împrumutul. Va rămâne la Louvre doar opt săptămâni înainte de a pleca acasă. Luvru și-a menționat fragilitatea ca motiv al șederii scurtate.

Expoziția a fost un succes instantaneu. Potrivit muzeului, 260.000 de bilete au fost deja vândute.

"Se presupune că va fi cea mai mare, cea mai bună expoziție de pe Leonardo, care a avut loc într-o perioadă foarte lungă de timp", a spus Alan Kanzer, din New York, care a fost joi în curtea Louvre.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!