IMAX strange 100 anul curent miliarde dolari: Hollywoodul a avut un an prost la box office. În loc să meargă la cinematografele tradiționale, mulți spectatori curg din confortul canapelelor lor. Dar un teatru a rezistat tendinței: IMAX a avut încă cel mai bun an în 2019.
Deși un bilet de film IMAX costă mai mult decât un bilet de film obișnuit, oamenii mai apar în teatre. IMAX a generat peste 1,035 miliarde de dolari vânzări la box office în acest an, potrivit companiei. Acesta este un record, deși abia - anul trecut, IMAX a înregistrat vânzări de 1.032 miliarde de dolari.
"Suntem dovada că acesta nu este un joc cu sumă zero", a declarat Rich Gelfond, CEO IMAX, pentru CNN Business. "Este foarte povestitor faptul că în sezonul trecut al filmului" Game of Thrones "a avut premiera, am avut cel mai mare weekend de deschidere alături de Avengers: Endgame."

El a mai spus că IMAX a avut o „deschidere masivă cu„ Spiderman: Far From Home ”, aproape în același timp în care un nou sezon al„ Stranger Things ”a lovit Netflix.
Weekend-ul în care Avengers: Endgame a apărut pe IMAX a fost cel mai bun weekend de deschidere pentru IMAX la nivel mondial. Filmul a înregistrat, de asemenea, un record în China ca fiind cea mai mare lansare IMAX.

IMAX strange 100 anul curent miliarde dolari

„De-a lungul anilor, IMAX și-a făcut o reputație pentru crearea experienței imersive, mai mari decât viața disponibilă în cinematografele și a devenit cu adevărat un diferențiator în ceea ce privește modul în care consumatorii percep experiența cinematografică." , A declarat Paul Dergarabedian, un analist mass-media senior la Comscore. „Fiecare film lansat la IMAX devine un film„ eveniment ”, iar acest lucru le-a făcut un partener minunat pentru studiourile care se bazează pe rețeaua globală de ecrane pentru a-și îmbunătăți potențialul. box office. "
„Drumul către a spune povești imersive, viscerale, este prin IMAX”, a spus Gelfond. „Ceea ce vedem este că, chiar și în epoca streamingului și a dispozitivelor mobile, oamenii doresc să se alăture și să experimenteze evenimente culturale grozave într-un mod comunitar, iar noi am ajuns la asta”.

În 2019, IMAX a înregistrat recorduri internaționale cu 368.600.000 de dolari, iar vânzările de box office în limba locală au ajuns la 124.300.000 de dolari. În China, IMAX a făcut 341 de milioane de dolari, potrivit comunicatului de presă.
Se așteaptă ca vânzările companiei de box office să crească în continuare pentru restul anului 2019, în special cu lansarea „Star Wars: The Rise of Skywalker”.


Billie Eilish se dovedește a fi fanul nr. 1 al lui Justin Bieber într-un Karapool Carpool

Asta e tot ce mi-am dorit și multe altele!

Joi, Billie Eilish s-a alăturat echipei Carpool Karaoke din Late Late Show Show of Fame, plină de dansuri, nostalgie și tone de surprize. Purtând un pulover de dimensiuni King și păr verde de neon, tânăra de 17 ani și-a cântat melodiile de succes "băiat rău", "toate fetele bune merg în iad", "ochi din ocean "și" când s-a terminat petrecerea.

După o performanță de mare energie a melodiei sale „băiat rău” nominalizat la Grammy, Billie, care a fost mult timp credincios, și-a amintit momentul în care l-a cunoscut pe Justin Bieber la Festivalul Coachella din 2018.

"În tot weekendul Coachella, m-am gândit:„ Nu mă surprinde cu Justin Bieber ", a spus ea gazda James Corden. "Nu suport. Nu pot ... trebuie să fac acest spectacol și Justin Bieber va fi acolo. Și așa, hai să o vedem pe Ariana [Gran] și am fost acolo ... și am văzut ... . Îi cunosc limbajul corpului, știu cum se oprește, știu unde poartă pantalonii ... "

- Așa că arăt și am fost exact așa, continuă el. "Și a stat doar acolo. Nici măcar nu s-a apropiat de mine. S-a oprit, la cinci metri de mine, perfect nemișcat." Din fericire, un coechipier a capturat incredibilă reuniune video, așa că o poate retrăi pentru totdeauna.

Ulterior, Billie a arătat că ea este încă cea mai mare lui, copiind lin versetul lui Ludacris în piesa lui Justin "Baby".

Revenind la propria lor discografie, duo-ul a cântat „toate fetele bune merg în iad” și nu s-a putut abține să facă mișcări de dans în ritmul contagios al melodiei.

Făcând o pauză de la cântat, gazda show-ului târziu a surprins-o pe Billie cu un ukulele, astfel încât să-i poată învăța o lecție despre cum să joace. „Am scris prima mea melodie pe ukulele împreună cu prietenul meu, cred că avea șapte ani”, i-a spus lui James înainte de a-l trata cu un fragment. Perechea a sărit apoi la melodia „ochilor oceanului”.

„Această melodie mi-a dat viața mea”, i-a spus lui James când piesa a început să difuzeze la radio. "Aveam 13 ani înregistrând această melodie. Această melodie mă încântă ... Ei bine, tocmai această melodie este motivul pentru care am viața pe care o am."

Simțindu-se încă nostalgic, James a luat-o pe Billie acasă încă din copilărie, în Highland Park, California, și și-a amintit că a lucrat la albumul său de debut When We All Adormep Where We Go Go? în camera fratelui Finneas.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: