Inclinatii spectacole TV unice disidenti moderatori: Disidenții și moderatorii au înclinații unice de vizionare a TV - totuși aceste 5 spectacole le unesc pe toți.

A fost o tensiune de îngrijorare cu privire la modul în care conservatorii și dizidenții își cheltuiesc știrile din surse care afirmă doar convingerile lor anterioare. Rezultatul, în măsura în care știe cineva, a fost o descompunere a unei realități comune și o crăpare a vieții politice a țării.

Fie ca atare, acest model se apropie de spectacolele pe care le urmărim la televizor pentru a ne relaxa și relaxa?

Inclinatii spectacole TV unice disidenti moderatori

Începând cu anul 2007, Centrul Norman Lear de la Universitatea din California de Sud urmărește modul în care emisiunile preferate de televiziune ale americanilor sunt asociate cu dispozițiile pe un grup mare de probleme politice.

În fiecare dintre aceste investigații - inclusiv ultima noastră - am constatat că indivizii cu diferite convingeri politice par a fi atrasi de diferite tipuri de emoții TV.

Cu toate acestea, în ultima investigație, a existat, de asemenea, o acoperire inconfundabilă: anumite demonstrează că a vorbit tuturor cu privire la domeniul politic. Aceste proiecte, descoperite, vor avea, în general, o calitate care, în orice caz, indică anumite calități comune într-o epocă polarizantă.

Inclinațiile "Blues", "Purple" și "Reds"

Pentru examinare, am prezentat mai mult de 3.000 de persoane folosind un exemplu național destinat să vorbească cu populația din S.U.A.

Respondenții au primit niște informații despre înclinațiile lor de stimulare, despre practicile și despre emoțiile lor legate de expunerile explicite de rețea. De asemenea, ei au obținut niște informații despre bucuria, convingerile lor politice, o istorie a voturilor și calități individuale.

Folosind un examen cuantificabil, am recunoscut trei întâlniri ideologice în Statele Unite, care oferă cadre regulate de minte și calități, acordând puțină atenție participării la o istorie a voturilor sau înclinații de grup ideologic.

Bluii, care au cadre liberale pentru îndepărtarea fătului, pământul, armele, căsătoria și migrația, reprezintă 47% din populație. Această adunare are cele mai multe doamne și cel mai mare număr de afro-americani. Ele sunt, de asemenea, cele mai puțin fericite cu viața lor.

Purpuri, o adunătură de leagăn care implică 18% din populație, dețin poziții pe plan politic. Această adunare are cea mai mare porțiune de asiatici și hispanici, iar cei din ea sunt cei mai religioși și cei mai fericiți cu viața lor.

Roșii reprezintă 35% din națiune și dețin păstrarea unor probleme generale. Ei sunt atenți față de poliție și nu cred în politica guvernamentală referitoare la minoritățile din societate, muncitori și islam. Roșii au cea mai uimitoare măsură a localnicilor în vârstă.

Fiecare adunare și-a arătat propria preferință specifică pentru mass-media și entuziasm.

Albastru ca un televizor mult mai mult decât Reds și sunt disponibile pentru a studia filme de la distanță și aranjament TV, la fel ca substanță care nu reflectă calitățile lor. Numeroase Blues apreciază vizionarea "Familia curentă", "The Big Bang Theory", "The Simpsons", "Parcul de sud" și "Legea și ordinea: SVU".

Purpurii sunt cei mai neascultabili observatori de televiziune și apreciază mai mult despre implicarea în revizuire decât despre întâlnirile diferite. Ei salută estimarea instructivă a programelor TV și sunt destinate să declare că fac o mișcare care depinde de ceea ce afl despre chestiuni legislative și probleme sociale de la filme cinematografice anecdotice și TV apare. Spectacolele lor preferate includ "The Voice" și "Lovind podeaua cu Stelele", totuși, la fel ca "Saturday Night Live" - ​​cel mai iubit dintre Blues - și "Dynasty Duck", favorizată de Reds.

Reds declară că doar uneori urmăresc televiziunea emoționată, totuși atunci când o fac, multe cazuri se uită la un suport pentru adrenalină. Se apleacă în mod clar față de canalele Hallmark, History și Ion, mai mult decât altele, în timp ce spectacolul preferat este "NCIS".

Demonstreaza faptul ca uneste toata lumea

Dar apoi a fost o acoperire uriașă.

Cinci demonstrează că fiecare dintre cele trei adunări ideologice vizionate include "America's Funniest Home Videos", "Bones", "Criminal Minds", "MythBusters" și "Stele de amanet". Patru dintre aceste spectacole au fost bine preferate, însă "Stelele amanetului" au fost într-adevăr una dintre cele mai puțin iubite spectacole din exemplul nostru de 50. (Am dedus că "Stelele amanetului" aveau calificarea discutabilă de a fi cele mai dese America.)

În orice caz, nu ar trebui să se spună ceva despre cele patru care demonstrează că toată lumea pare să-i placă? Ce componente de bază pot împărtăși?

Îndoiala mea, una pe care o vom investiga în următoarea accentuare a acestui examen, este că fiecare dintre cele patru dintre aceste spectacole - și chiar "Stelele amanetului", într-o anumită măsură - sunt adevărate.

"Oasele" și "Minciunile criminale" sunt proceduri de poliție extraordinare: whodunits care urmăresc o serie de sugestii pentru a atinge baza la un sfârșit de realitate. "MythBusters" este cu totul despre plăcerile de răbdare logică și călătoria pentru adevăr. Mai mult, aș susține că claps-urile văzute pe "America's Funniest Home Videos" rămân angajate după atât de mult cu siguranță în lumina faptului că sunt atât de crude și nescripte; noi, ca întreg, ne bucură cu adevărat de neajunsurile umane reale, lucrurile pe care le presupunem că nu ne-am putea descurca în șansa pe care am încercat-o. Într-adevăr, chiar și în "Stelele amanetului", clienții găsesc estimarea reală a pieței pentru lucrurile lor iubite.

Într-un minut social caracterizat prin isterie sentimentală în jurul știrilor false și a certitudinilor elective, poate că nu ar trebui să se întâmple ca neașteptate pe care americanii neparticipanți ai fiecărei benzi politice au ales să le povestească angajat să găsească cel care provoacă necazurile, expunând fantezia și descoperind cât de lipsiți de sens pot fi cu adevărat oamenii.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: