Apple anunta noul model iPad Pro 2020, in timp ce Macintosh a raportat noile modele iPad Pro intr-o declaratie oficiala. Fără a aduce atingere detalii mai bune, Apple este descărcarea în plus un alt Magic Keyboard cu chei iluminate, un trackpad și un pivot care vă permite să mutați iPad deschis.

IPad Pro seamănă destul de mult cu actualul iPad Pro. Puteți alege între un spectacol de 11 inch și un spectacol de 12.9-inch. Acesta include un cadru a12Z Bionic cu opt centre pe un cip - forma atrecută a însoțit un cadru A12X Bionic pe un cip.

Noul iPad Pro evidențiază un senzor de cameră ultra-wide de 10MP, la fel ca un senzor lidar din spatele gadgetului — senzorii lidar pot fi valoroși pentru aplicațiile de realitate extinse, de exemplu. Există un senzor standard de 12MP aparat de fotografiat prea. Receptoarele au fost îmbunătățite și Apple garantează "studio-calitate" sunet.

Apple anunta noul model iPad Pro 2020

Wi-Fi și LTE ar trebui să fie marginal mai rapide, la fel ca pe iPhone 11 Pro. Pe frontul de prezentare, iPad Pro susține un ritm de revigorare de 120 Hz și True Tone ca modelele anterioare, la fel ca un domeniu larg de nuanțe datorită suportului P3.

Apple mai spune că designul cald a fost îmbunătățit, ceea ce ar trebui să vă permită să rulați cererile de la executarea de top pentru o perioadă mai extinsă de timp.

Oricum ar fi, ce-ar fi să vorbim despre trackpad. 9to5mac a văzut recent referințe la suportul complet al cursorului mouse-ului în iOS 14. Lucrurile fiind ceea ce sunt, Apple va descărca acest punct culminant înainte de iOS 14 în această toamnă.

Desigur, Apple arată un cursor ajustat. În orice caz, cursorul se schimbă bazându-se pe ceea ce plutești peste. În cazul în care mutați un cursor de conținut, de exemplu, acesta se transformă într-o bară verticală. În cazul în care redimensionați o zonă de carte într-o arhivă Pages, aceasta devine două șuruburi. La sfârșitul zilei, funcționează în esență ca un cursor pe un PC.

Noul trackpad va susține semnalele care vă permit să comutați între aplicații, să deschideți comutatorul de aplicații și să adoptați Dock sau Control Center. Aplicațiile outsider acceptă acum trackpad-ul fără nicio schimbare. În orice caz, designerii pot descărca actualizări pentru a îmbunătăți susținerea pe seama noilor API-uri.

Consola de tastatură Magic în prezent arata din ce în ce ca o consolă convenționale cu chei independente. Există un port USB-C, care energizează atât consola, cât și iPad-ul anexat la acesta. De-a lungul acestor linii, puteți energiza gadget-ul și montarea un alt complice la iPad Pro în sine.

Art.p. Asta-i drept, că este o consolă costisitoare.

IPad Pro va fi accesibil peste o săptămână – comenzile încep astăzi. Există două completări - argint și spațiu întuneric. Art.hot. 11-inch iPad Pro cu 128GB de capacity a costa $799. Modelul de 12.9-inch cu 128GB de capacitate costă 999 dolari. Puteți include suport de celule pentru un extra $ 150. Există în plus progresiv alternative costisitoare cu stocare mai mult (256GB, 512GB și 1TB).

Apple anunta noul model iPad Pro 2020

Macintosh divulgă noul iPad Pro cu un salt înainte LiDAR Scanner și aduce suport trackpad la iPadOS

Noua tastatură Magic Proiectat ă pentru iPad Pro are un design plutitor, tastatură și trackpad iluminate, oferind cea mai bună experiență de tastare pe iPad

Cupertino, California - Apple a declarat astăzi sale cele mai excepționale iPad Pro. În prezent, cu cipul A12Z Bionic, iPad Pro este mai rapid și mai impresionant decât majoritatea PC-urilor Windows. Art.t. Scanerul LiDAR, alături de camere experte, senzori de mișcare, execuție de geniu, sunet as, show-ul șocant Liquid Retina și aplicații uimitoare, extinde conducerea iPad Pro ca cel mai bun gadget din lume pentru creșterea realității (AR). Noul iPad Pro este accesibil pentru a fi aranjat începând de astăzi, pe apple.com.

Cu iPadOS 13.4, Apple aduce suport trackpad-ul pe iPad, oferind clientilor o abordare mai buna pentru a se conecta cu iPad-ul lor. Spre deosebire de duplicarea experienței de la macOS, suportul trackpad-ului a fost complet regândit pentru iPad. Pe măsură ce clienții își mișcă degetul peste trackpad, indicatorul se modifică în mod deosebit în componentele ui caracteristice. Mișcările multi-touch de pe trackpad fac rapid și simplu să exploreze întregul cadru fără ca clienții să ridice vreodată mâna.

Macintosh astăzi a prezentat în plus noua tastatură Magic pentru iPad Pro. Cu o structură în derivă, cu o schimbare lină a marginilor, o consolă și un trackpad iluminate, Tastatura Magic transmite cea mai bună experiență de compunere de pe iPad. Tastatura Magic va fi accesibilă pentru cumpărare în luna mai.

"The new iPad Pro presents trend setting innovations at no other time accessible in versatile figuring," said Phil Schiller, Apple's senior VP of Worldwide Marketing. "Alăturându-se celei mai dezvoltate prezentări versatile cu execuție revoluționară, camere de specialitate, sunet de geniu, realizarea LiDAR Scanner și noua tastatură Magic cu Trackpad, acesta este un alt salt colosal înainte pentru iPad. Nu există nici un alt gadget de pe planetă ca noul iPad Pro și credem că clienții noștri sunt de gând să-l prețuiască ."

"Suntem de luare iPad semnificativ progresiv competenți și adaptabil prin aducerea suport trackpad la iPadOS," a declarat Craig Federighi, VP Apple senior de Software Engineering. "Am considerat în mod deliberat cea mai ideală abordare pentru a coordona utilizarea trackpad-ului într-o stare tactilă, ținând în același timp tot ceea ce clienții noștri știu și iubesc despre iPad. Suntem încântați să efectueze această abordare mai bună pentru comunicarea cu iPad la un număr mare de persoane care utilizează iPadOS astăzi ."

Genius Performance cu A12Z Bionic Chip

A lucrat pentru cele mai solicitante comisioane, ar fi modificarea video 4K sau structurarea modelelor 3D, iPad Pro primește un alt suport expozițional cu noul cip A12Z Bionic. GPU-ul cu opt centre din A12Z Bionic, alături de un design cald modernizat și controlere de execuție reglate, oferă iPad Pro cel mai bun vreodată într-un iPad. S-a alăturat procesorului cu opt centre și uimitorului Neural Engine, care împuternicește aplicațiile de ultimă oră, nu există niciun alt cip care să ofere execuția inimaginabilă găsită în structura subțire și ușoară a iPad Pro. Cu o durată de viață incredibilă a bateriei de până la 10 ore, 1 conectivitate Wi-Fi mai rapidă2 și LTE din clasa gigabit, care este cu 60% mai rapidă3, cu ajutor pentru mai multe grupuri LTE decât alte tablete, clienții pot rămâne benefici și inovatori pe tot parcursul zilei.

Afișaj profesional

Spectacolul Liquid Retina de la margine – atât în dimensiuni de 11 inchi, cât și la 12,9 inchi – este cea mai dezvoltată vitrină versatilă din lume. Evidențiind ajutorul de umbrire lat P3, acesta permite clienților să vadă fotografii, înregistrări, aplicații și jocuri în izbitoare, în concordanță cu detaliile de viață. Inovația în materie de avansare modifică în mod natural rata de revigorare a prezentării până la 120 Hz pentru o privire ultra-cursivă și o viteză de reacție. În plus, indiferent de locul în care clienții iau iPad Pro sau de modul în care colaborează cu acesta, True Tone, splendoarea înaltă și un dușman al acoperirii inteligente transmit cea mai ideală înțelegere de revizuire pe orice telefon mobil.

Camere master

Cadrul camerei Pro de pe iPad Pro evidențiază o cameră Wide de 12 MP pentru capturarea fotografiilor șocante și a videoclipurilor 4K, iar acum încorporează o cameră Ultra Wide de 10MP care mărește de mai multe ori pentru a prinde un câmp vizual mult mai extins. Inclusiv o cameră ulterioară dublează perspectivele de fotografie și video, abilitând puncte de vedere alternative și utilizarea mai multor camere - un avantaj distinct pentru maeștrii inventivi.

Genius Audio cu studio-calitate Microfoane

iPad Pro include în prezent cinci amplificatoare de calitate de studio pentru a prinde un sunet prea curat și cele mai calme subtilități și transmite o implicare a sunetului viu în sunetul cu patru difuzoare, care, în consecință, se schimbă în orice direcție, indiferent de modul în care este ținut. Amestecul de camere master, sunet geniu și prezentarea imens face iPad Pro un studio flexibil versatil pentru experți inovatoare, inclusiv producătorii de film, experți video, podcasters și alți factori de decizie substanță.

Salt înainte LiDAR Scanner

Salt înainte LiDAR Scanner împuternicește capacitățile la nici un alt moment imaginabil pe orice telefon mobil. Scanerul LiDAR cuantifică separarea la articolele de până la 5 metri distanță, funcționează atât în interior, cât și în exterior și funcționează la nivel de foton la viteze de nano-secundă. Noile sisteme de profunzime din iPadOS se alătură profundității estimate de Scanerul LiDAR, informații de la cele două camere și senzori de mișcare, și este actualizat de calculele de viziune pc pe A12Z Bionic pentru o înțelegere treptat nitty curajos de o scenă. Combinația strânsă a acestor componente împuternicește o clasă total diferită de întâlniri AR pe iPad Pro.

Fiecare aplicație arkit curent devine în mod natural situația ar moment, îmbunătățirea circulație de captură și persoanele fizice impediment. Folosind cea mai recentă actualizare la ARKit cu un alt API Scene Geometry, inginerii pot costum a intensității noului scaner LiDAR pentru a elibera situații în nici un alt moment imaginabil.

Scanerul LiDAR îmbunătățește aplicația Measure, făcând-o mai rapidă și mai simplă pentru a figura în mod natural statura cuiva, în timp ce controlul de susținere verticală și margine, prin urmare, par să permită clienților cu atât mai rapid și mai precis măsură obiecte. Cererea Măsură în plus, însoțește acum Ruler View pentru estimări progresiv granulare și permite clienților să scutească o rundown toate lucrurile luate în considerare, total cu capturi de ecran pentru cândva mai târziu.

Suport Trackpad vine la iPadOS

iPadOS 13.4 aduce suport trackpad pe iPad doar pentru că pentru o experiență de compunere din ce în ce mai caracteristică și a inclus precizie pentru întreprinderi, de exemplu, compunerea și alegerea conținutului, lucrul cu foi de calcul și procese de lucru de specialitate. Structurat în mod explicit pentru înțelegerea touch-first pe iPad, cursorul apare ca un cerc care conține componente UI, câmpuri de conținut și aplicații pe ecranul principal și Dock, oferind o distanță de ceea ce clienții pot apăsa pe. Semnalele lichide de pe trackpad fac simplu pentru a comuta între aplicații, ajunge la comutatorul de aplicare și să adopte Dock, Centrul de control și aplicații în Slide Over.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: