China Xiaomi preia pozitia trei producator smartphone Apple: Cu telefonul mobil de piață începe să-și revină din Covid de urgență, producatorul Chinez Xiaomi a schimbat lumea pentru totdeauna de bătaie notorii Apple iPhone în mod neașteptat.

Xiaomi a garantat în mod neașteptat locul al treilea printre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume, după cum indică aftereffects din cel mai recent trimestru, descoperit de trei firme de explorare - International Data Corporation (IDC), Counterpoint și Canalys.

În cele trei luni până la cea mai îndepărtată limită a lunii septembrie, transporturile organizației au atins un nivel record, diverse informații indicând o dezvoltare de peste 40%, iar cantitatea de unități livrate se situează între 46.2 milioane și 47.1 milioane.

Apoi, cel mai apropiat rival al său, Apple, a alunecat pe locul patru în evaluări. După cum indică IDC, organizația americană a trimis 41, 6 milioane de iPhone-uri în al doilea trimestru din ultimul trimestru, în scădere cu peste 10% de la an la an. Informațiile de la contrapunct au variat marginal, cu toate acestea Canalys a pus cantitatea de expedieri la 43.2 milioane. Cu toate acestea, informațiile de la fiecare dintre cele trei firme au indicat că Apple se află în spatele Xiaomi.

China Xiaomi preia pozitia trei producator smartphone Apple

Prosperitatea lui Xiaomi a fost determinată incomplet de dificultățile rivalului său de origine, Huawei. Această organizație și-a pierdut coroana ca cel mai mare producător de telefoane mobile la nivel internațional față de Samsung, în mijlocul creșterii ponderii sancțiunilor americane. Samsung a trimis aproximativ 80 de milioane de telefoane mobile, arată informațiile, în timp ce Huawei a transportat aproximativ 30 de milioane de gadgeturi mai puțin în al doilea trimestru din ultimul trimestru.

Câțiva experți acceptă că Xiaomi ar fi putut elimina câțiva clienți de la Huawei.

"Xiaomi a executat cu ostilitate pentru a ține transporturile de la Huawei", a spus Mo Jia, examinator la Canalys. "A existat un echilibru în Q3, deoarece Xiaomi a adăugat 14, 5 milioane de unități, iar Huawei a pierdut 15, 1 milioane. În Europa, un reper important, livrările Huawei au scăzut cu 25 la sută, în timp ce Xiaomi a crescut cu 88 la sută."

Organizația Trump a pus Huawei pe "lista de elemente" scandaloase în urmă cu un an, interzicând cu succes firmelor americane să lucreze cu goliath-ul tehnologic chinez. În consecință, Huawei a pierdut admiterea la actualizările programării Google Android pe telefoanele sale mobile, ceea ce ar putea speria, fără îndoială, clienții probabili, în special cei din afara Chinei.

Nu cu mult timp în urmă, Washington extins tensiune pe Huawei, concentrându-se pe esențial chip furnizorii firmei, deoarece este necesar necunoscute factorii de decizie că utilizarea Americane de programare și inovare pentru a dobândi o mai puțin frecvente permis înainte de livrare elemente de la Huawei.

China Xiaomi preia pozitia trei producator smartphone Apple


Mai multe știri:

Rusia adaugă 4, 5 miliarde de dolari comerțului necunoscut în mai multe săptămâni

Aurul rusesc și economiile de numerar nefamiliare s-au extins la 589, 8 miliarde de dolari, conform celor mai recente informații furnizate de Banca Națională.

Activele globale s-au dezvoltat cu 4, 5 miliarde de dolari, sau aproximativ 0, 8 la sută, în urmă cu o săptămână (16-23 octombrie). Controlorul a observat că dezvoltarea a fost determinată de " reevaluarea pozitivă și dezvoltarea costurilor aurului."

Măsurătorile au indicat că, începând cu 1 ianuarie, Rusia a sprijinit economiile forex cu 35, 4 miliarde de dolari. Au crescut cu 18, 3 la sută acum un an.

Magazinele din întreaga lume ale statului sunt resurse nefamiliare profund fluide care implică livrări de aur legate de bani, standarde monetare nefamiliare și resurse speciale de tragere (DST), care se află la eliminarea Băncii Centrale a Rusiei (CBR) și a Legislativului. Gradul actual de posesiuni este mai mare decât obiectivul de 500 de miliarde de dolari stabilit de CBR.

Rusia a stimulat magazinele de foarte mult timp. În urmă cu un an, dezvoltarea a însumat aproape 86 de miliarde de dolari, în timp ce 2018 și 2017 au înregistrat creșteri de aproximativ 33 de miliarde de dolari și 55 de miliarde de dolari separat.

De asemenea, națiunea și-a remodelat posesiunile globale, tăind partea din dolarul american pentru diferite standarde monetare și aur. În urmă cu un an, CBR a dezvăluit că cota greenback a scăzut de la 43, 7 la sută la 23, 6 la sută într-un an din martie 2018.


Relatat:

Avioane total de debut sosiri ca "prost" Berlin air terminal la ultima decolează

După o perioadă de amânări și un plan uriaș de cheltuieli, Aeroportul Brandenburg Willy Brandt din Berlin a invitat sâmbătă primele sale avioane, în timp ce zborurile Easyjet și Lufthansa au aterizat în siguranță în capitala Germaniei.

La doar 30 de ani după ce au fost concepute pentru prima dată proiectele pentru terminalul aerian, cele două avioane au aterizat aproape unul de celălalt sâmbătă seara. Administratorii terminalului aerian vor avea încredere în acest lucru, în cele din urmă, trasează o linie sub timpul prelungit de perturbare al Biroului.

S-a avut încredere că avioanele vor termina o sosire egală, oricum trebuie respinsă în cel mai scurt timp înainte de scor din cauza climei.

Terminalul aerian este numit după fostul cancelar al Germaniei de Vest Willy Brandt. Acesta va înlocui terminalele de aer Schoenefeld și Tegel mai modeste ale orașului. Schoenefeld va fi utilizat ca al treilea terminal pentru noul terminal aerian, în timp ce Tegel va fi închis definitiv, după 60 de ani de administrare.

Deschiderea inițială a întreprinderii a fost amânată în 2010, când organizația de organizare a dezvoltării care gestionează fabrica a eșuat și au fost prezentate noi orientări europene privind bunăstarea.

Cheltuielile întreprinderii au crescut de la un plan unic de cheltuieli de 2, 7 miliarde EUR la aproape 6 miliarde EUR când a fost finalizat în cele din urmă.

CEO-ul de la Berlin air terminal poziție, Engelbert Luetke Daldrup, a declarat că a fost ales pentru a face air terminal de deschidere a o potoli problemă, având în vedere faptul că de lungă durată dezastru a făcut Berlin și Germania "un prost.""Nu va fi nici o adunare enormă. Practic, vom deschide", a spus Luetke Daldrup.

Activiștii rebeliunii de eradicare nu au obligat această dorință pentru o deschidere relaxată, deoarece au aranjat o luptă în atmosferă la terminalul aerian pentru a fi de acord cu sosirile avionului.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: