Familia Mamei din iunie a intervenit înainte de a fi arestat în legătură cu taxele de posesie a drogurilor.

Mama Iunie Familia lui Shannon speră că primește ajutorul de care are nevoie.

În timpul serii Mama iunie: de la "Nu la fierbinte", familia Mamei iunie a organizat o intervenție cu starul realității în încercarea de a ajunge la ea - dar, din nefericire, nu a mers conform planului.

Dupa ce a intrat in casa sorei Doe Doe, Mama Iunie, in varsta de 39 de ani, si-a gasit fiicele Lauryn "Pumpkin" Shannon, Alana "Honey Boo Boo" Thompson si Jessica si nepoata Amber asteptand sa vorbeasca cu Doe Doe, .“

Familia mamei Iunie interventie anterioara arestarii

"Dacă această intervenție nu funcționează, ea va avea o defalcare reală", a spus Pumpkin.

Deși au intrat în conversație cu mari speranțe, intervenția a coborât.

"Din punct de vedere fizic, e ca și cum nu-ți pasă de sănătatea ta", a spus Pumpkin, 19. "Sunt îngrijorat de tine. Ne pasă de tine. Alana îi pasă de tine, Jessica îi pasă de tine, Doe Doe îi pasă de tine și e ca și cum toată lumea încearcă să te înapoieze sănătoasă și ai viziune tunel și singura persoană pe care o vezi este Geno ", a spus ea, referindu-se la iubitul lui Mama June, Eugene" Geno - Edward Doak.

Când Pumpkin a afirmat că Geno îi inseala, Mama iunie a spus: "Nu știu despre ce vorbești."

RELATED: Mama iunie fiica dovleac spune că familia ei "trece printr-un patrat dur" după mama arest

Miere Boo Boo, în vârstă de 13 ani, a luat cuvântul, explicând mamei sale că decizia de a trăi împreună cu Pumpkin nu a fost "la alegere". În mod ciudat, Honey Boo Boo a adăugat: "Jur pe mama lui Dumnezeu că nu este alegerea mea".

"Mi-ar plăcea să vin acasă și să rămân cu tine, să-ți spun despre ziua mea, dar nu pot face asta pentru că mă sperii", a spus o emoțională Honey Boo Boo. "Mi-e frică să rămân la tine acasă".

Dar Mama iunie nu a vrut să continue discuția și a ieșit din casă. Dupa ce a urmarit dupa ea - si terapeutul Dr. Ish, producatorul executiv Adam Freeman si producatorul executiv Moriah intervenind - Mama iunie a recunoscut ca nu era aceeasi persoana pe care o obisnuise.

"Întreabă-l pe Geno de câte ori stau acolo și strig către el și să fie:" Îmi urăsc eu. Vreau să-l omor pe persoana care sunt acum. "Pentru că nu știu cine sunt eu", a spus ea. "Nu știu dacă vreau să mă omor pe mine însumi sau vreau să omor pe cel care mi-a preluat corpul".

În cele din urmă, grupul a convins-o pe Mama June să intre într-o unitate de tratament în ambulatoriu. În seara aceea, au condus-o în centru, care a fost la ore în Carolina de Nord. După o oarecare ezitare, Mama iunie se dădu în casă.

Dar "după numai 12 ore, iunie se verifică", arată spectacolul din episod. "Geno o dă pe ea. Locurile lor sunt necunoscute. "

Două zile mai târziu, în Alabama, Mama iunie și Geno au fost arestați în legătură cu taxele de posesie a drogurilor.

Ea a fost arestată în legătură cu posesia unei substanțe controlate și a unor taxe pentru droguri, după ce ea a presupus că a suferit cocaina de crack și o țeavă de fisură, un purtător de cuvânt al biroului procurorului județean Macon, a declarat pentru PEOPLE în martie, adăugând că substanța era supusă testării .

Legate de: Mugshot de Mama Iunie eliberat după spargerea Cocainei

Mama iunie a fost arestată împreună cu Geno, care a fost acuzat de violența domestică de gradul trei, de posesia unei substanțe controlate și de posesia unui echipament de droguri. Purtătorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt, susținut de Doak, a suspectat de asemenea cocaina de crack și o conductă de fisuri.

La vremea respectivă, mama iunie a susținut că "toate drogurile și accesoriile aparțin ei", a declarat spectacolul.

"De îndată ce Geno la luat pe Mama de la centrul de tratament, am știut că sa terminat de acolo. Mama tocmai a fost acuzată de o posesie de cocaina crack, ceea ce este o crimă ", a spus Pumpkin în episod.

"De când Mama iunie a fost arestată în Alabama, ea trebuie să rămână acolo până când va merge în instanță", a spus Doe Doe. Spectacolul a arătat că Mama iunie a apărut ulterior în instanță și "se confruntă cu acuzații de furt pentru posesie de droguri", în timp ce "Geno se confruntă cu acuzațiile de delincvență pentru posesie de droguri și alte acuzații interne de asalt. Geno-ul este ordonat de instanță să stea departe de luna iunie. "

"Dar iunie și Geno verifică într-un hotel și un cazino din Alabama împreună", a declarat spectacolul. "Ei rămân împreună în Alabama".

Conform spectacolului, Mama June se află în prezent în Alabama, unde așteaptă procesul. "Iunie rămâne în Alabama. În conformitate cu iunie, nu i se permite să părăsească statul până după audierea ei ", a declarat spectacolul. "Ar putea să se confrunte cu mai mulți ani de închisoare."

În urma arestării lui Mama June, Honey Boo Boo a continuat să trăiască împreună cu Pumpkin, care a devenit tutorele ei legal. Acum, când familia așteaptă să vadă ce vine de la viitorul Mamei iunie, ei stau puternici împreună.

Adunându-se împreună la casa lui Doe Doe în acest episod, familia a amintit despre momentele fericite cu steaua From Not to Hot, inclusiv despre nașterea bunicii sale Ella Grace.

SUS: Honey Boo Boo recunoaste ca are o pasiune pe DWTS: Partener juniori: "Oh Dumnezeule, atat de dulce!"

- Vreau doar mama înapoi, spuse Honey Boo Boo. "Ca la concurs. M-a ajutat și amândoi am făcut-o împreună. Chiar dacă nu era acolo, aș fi ajuns pe primul loc. Și când eram la Dancing with the Stars, ea a fost atât de distractivă și mi-a petrecut timpul împreună. Și m-ar duce la repetiții și mă va duce aici și acolo.

În mesajul ei către iunie, Doe Doe a spus: "Uită-te la ceea ce a fost acolo cu tine pentru tot timpul, nu doar în ultimii trei ani. Uită-te la viața pe care ai avut-o față de viața pe care o ai. Gândiți-vă: care ar fi mai degrabă? Toți suntem încă aici. Trebuie să luați unele decizii, unele decizii serioase și să faceți unele schimbări de viață. "

În confesiona ei, Honey Boo Boo a spus: "Deci, chiar sper că aceasta este partea de jos pentru mama, pentru că odată ce ați lovit fundul rock, nu mai merge mai adânc - puteți merge doar sus. Sper că mama doar crede că am fost arestat. Trebuie să o conluc. Trebuie să-mi iau împreună. Dacă aceasta nu este apelul ei de trezire. Aș putea o pierde pentru totdeauna ".

"Încă de acum, speranțele mele pentru mama sunt sincer pentru ea să o adune și ea să părăsească Geno și să se întoarcă în toate locurile unde a fost odată", a spus Pumpkin.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: