Jucariile Star Wars rare valoreaza 5000 USD|: Fie ca forța să fie alături de cumpărător - și carnetul de cecuri.

Considerată a fi „graalul sfânt”, o jucărie „Star Wars” extrem de rară din anii ’70 ar putea valora la 500.000 de dolari când va urca la licitație luna viitoare.

"Prototipul de tragere a rachetelor Boba Fett J" nu a fost niciodată produs din cauza problemelor de siguranță din partea mecanismului de tragere, transmite SWNS. Cu toate acestea, între 80 și 100 dintre ele au fost făcute pentru testare, dar doar 24 dintre ei se crede că au supraviețuit, adăugându-se la valoarea de deficiență a colecției.

"Proiectarea nu a făcut-o niciodată în producția de masă din cauza preocupărilor de siguranță cu privire la mecanismul de tragere a rachetelor jucăriei", a declarat managerul de transport Kelly McClain în comentariile obținute de SWNS. "Din acest motiv, puține prototipuri au ajuns vreodată în mâinile colecționarului."

Jucariile Star Wars rare valoreaza 5000 USD

Cifra este clasificată AFA-85 + NM +, în conformitate cu descrierea lotului, ceea ce înseamnă că este în „condiție aproape de mentă”, conform The Action Figure Authority.

Jucăria a fost făcută inițial de Kenner, a spus McClain, adăugând că „mai multe dintre J-urile supraviețuitoare sunt într-o stare destul de grea, deoarece au fost supuse unor proceduri riguroase de testare care includeau încălzirea, înghețarea și multe altele."

McClain a spus că este clar că, analizând această cifră particulară, „nu a fost trecut prin provocări atât de dure de testare”, iar singura dovadă a testării este „prezența marcajelor de indexare pe partea inferioară a picioarelor figurii.”

Prototipul, fiind scos la licitație de Hake’s Auctions pe 7 noiembrie, vine cu două scrisori de autenticitate: una de la tehnicianul Kenner's fiabilitate și siguranță, John Howlson, proprietarul original al jucăriei; iar celălalt de la Tom Tumbusch din Tomart Publications, care l-a cumpărat de la Howlson la începutul anilor ’90.

În plus față de rara jucărie Boba Fett, Hake’s vinde alte 400 de loturi în vânzare, inclusiv un Obi-Wan Kenobi și o cifră a lui Darth Vader, fiecare estimând că va avea o valoare cuprinsă între 75.000 și 100.000 USD.

Alte articole rare din Războiul Star din licitație includ o cifră de preproducție Sand People 12-Back și o cifră de acțiune încapsulată a lui Bib Fortuna, ambele estimându-se în valoare între 10.000 și 75.000 USD fiecare.

Recordul existent pentru o jucărie Star Wars este de 112.000 de dolari, vândut la licitație în iulie 2019. Această jucărie, de asemenea un prototip Boba Fett, a fost realizată pentru filmul „The Empire Strikes Back” din 1980 din Războiul Star, în conformitate cu Penn Live.


Amazon prezice că acestea vor fi cele mai populare 100 de jucării pentru copii în acest Crăciun

Inclusiv cadourile de top Marvel, Lego și Funko Pop care sunt prevăzute pentru a merge repede

Se pare că Moșul primește ajutor suplimentar în departamentul de jucării anul acesta!

Amazon tocmai a dezvăluit primele 100 de jucării pe care le prezice vor fi mari pentru Crăciun 2019, iar lista include un pic din tot, de la kiturile Lego și jucăriile Pokemon până la Funko Pop! și L.O.L. Surprinde! seturi și multe altele. Cu cadouri începând de la doar 7 dolari, puteți obține ceva accesibil tuturor celor de pe lista dvs. acum și puteți bate graba.

Vitrina de jucării facilitează găsirea a tot ceea ce va fi în trend în acest sezon de sărbători.

„Cumpărătorii pot face cumpărături după vârstă sau pot parcurge categoriile noastre orientate spre tendințe pentru o lecție rapidă despre cele mai tari tendințe și produse preferate din acest an”, explică pagina magazinului. „Tendințele de top din acest an includ personaje din Marvel, Star Wars, Harry Potter, Spiderman, PJ Masks și Paw Patrol și jucării de la LEGO, L.O.L. Surpriză !, Funko Pop, Barbie, Hot Wheels, Baby Alive, Monopoly și Play-Doh. "

Retailerul a făcut un pas mai departe și, de asemenea, a descompus jucăriile de top pe categorii, acoperind alegeri pentru noaptea de familie, prefac joc, STEM și învățare, sport și în aer liber și multe altele. Departamentul de jucării Amazon are chiar și idei de cadouri de la copii adevărați, pe care aceștia să le aducă mulțime în timpul „Aduceți copiii la zi de lucru”, astfel încât să vă puteți simți încrezător că orice veți selecta va fi un hit cu propriii dvs. puii, nepoate, nepoți sau oricine altcineva cumpără.

Și din moment ce tot ce este prezentat este eligibil pentru Prime, membrii (sau oricine se înscrie la o probă gratuită de 30 de zile) pot primi tot ceea ce apare cu transport gratuit, de două zile, asigurându-se că chiar și cumpărătorii de ultimă oră pot pune mâna pe cele mai multe cadouri râvnite în timp. Fără întârziere, iată primele 100 de jucării care au făcut lista 2019 pe Amazon.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: