Kanye West Kim Kardashian mincinosi infami contra Taylor Swift ca Kanye West și Kim Kardashian marcat "mincinoși" ca apel notoriu cu Taylor Swift scurgeri. Taylor Swift fani au fost lăsate seething după un video de apelul ei notoriu cu Kanye West a vărsat - și se pare că pentru a demonstra dreptul ei.

În 2016, lupta celor doi a fost reluată când Kanye și-a lansat melodia Famous, care include linia "Pentru toți cei din Southside n***** care îmi dau seama cel mai bine. Mă simt ca mine și Taylor poate avea în prezent relații sexuale / De ce? Am făcut ca b***h bine cunoscut. Kanye a garantat mai târziu că a primit acordul lui Taylor pentru a utiliza linia, cu alte sale semnificative Kim Kardashian descărcarea unui video care părea să-i demonstreze dreptate.

În videoclipul lui Kim, Taylor poate fi auzit spunându-i rapperului: "Vreau să spun să mergi cu orice linie crezi că este mai bine. Este în mod clar foarte offhanded, în orice caz," după ce el dezvăluie ei linie: "Pentru toate n * **** meu de sud care dau seama de mine cel mai bine, mă simt ca mine și Taylor poate chiar acum se angajeze în relații sexuale." Ea la acel moment a spus datorită lui pentru educarea ei cu privire la aceasta, cu Kanye reacționează: "Am avut pur și simplu o datorie față de tine ca un companion."

Kanye West Kim Kardashian mincinosi infami contra Taylor Swift

Oricum ar fi, Taylor a cerut mai târziu ca el să nu fi primit autorizația ei de a o considera un "b***h".

"În cel mai recent video, Kanye dezvăluie taylor linia va fi "Pentru toate n * **** s meu Southside care dau seama-mi cel mai bine.

Simt că Taylor Swift îmi datorează sex. Chicotind, Taylor spune: "Asta nu este medie!" Kanye continuă să precizeze: "În cazul în care ați simțit că este interesant și rece și hip-bounce și a simțit ca doar școală drop-out și Ye pe care le iubesc, în acel moment, persoanele fizice vor fi traseu în ea.

Taylor include: "Adică, trebuie să mă gândesc la asta... din moment ce este complet nebun." Video nu arată Kanye educarea Taylor în ceea ce privește "b *** h" linie.

#KanyeWestIsOverParty a fost înclinat pe Twitter, cu fanii lui Taylor stânga seething la avansare. Ce-i asta? Kim și Kanye, în sfârșit, descoperiți pentru că au mințit și și-au primit karma anticipată după ce l-au umilit liber pe Taylor quick? Îmi place această melodie", a compus unul.

Un alt plus: "Deci, în altă parte a lumii ... Întreaga convorbire dintre Kanye West și Taylor Swift s-a vărsat.

Se pare că ea venea curat tot timpul și el e șarpele, nu ea.

"Fundamental, întregul apel lansat, descoperirea Taylor Swift niciodată de acord să fie clasificate " că b *** h.", a spus unul mai mult.

După ce Kim și-a descărcat înregistrarea apelului, ceea ce a convins partea lui Kanye.

aylor a scris într-o postare ștearsă pe Instagram: "Unde este videoclipul în care Kanye îmi dezvăluie că mă va numi "acel b-tch" în melodia lui? "Nu există de când nu s-a întâmplat niciodată. Nu găsiți un ritm funcțional reacție entuziast la a fi numit "că b * tch" înainte de întreaga lume. Evident, am nevoie pentru a place tonul.

Trebuia să am încredere în Kanye când mi-a dezvăluit că voi adora melodia. Aveam nevoie să avem o relație amiabilă. El a promis să joace melodia pentru mine, cu toate acestea el nu a făcut-o.

Cei doi nu au fost niciodată de acord, cu cearta lor începând atunci când Kanye a intrat în general în taylor la VMAs 2009, afirmând că Beyonce merita cea mai bună bursă video feminină, mai degrabă decât ea.

Nici Kim, Kanye, nici Taylor nu au remarcat în mod deschis pe cel mai recent videoclip.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: