Solomon DeShields Linebacker Millville Liceul: Solomon DeShields este un sportiv de 6 kilograme, 210 lire, care a purtat mai multe pălării în timpul său la Millville High School. Pe lângă linebacker, DeShields a jucat ca alergător, specialist defensiv, specialist în retur și receptor larg și a găsit un anumit succes în fiecare rol pe partea defensivă a mingii, a venit în 31 de ani, inclusiv 3 capturi și nouă atacuri pentru pierderi, în al treilea an DeShields a rupt și patru pase. , a blocat spatele, a forțat o minge pierdută, a recuperat o minge pierdută și a returnat o lovitură de 90 de metri pentru un touchdown, având în vedere versatilitatea sa, experiența specială a echipei și capacitatea de joc, a putut vedea o acțiune timpurie în Pitt.

Dayon Hayes este punctul central al clasei 2020 a lui Pitt. Aripă defensivă Westinghouse High School a fost o minge de demolare absolută în Liga din orașul Pittsburgh în ultimii doi ani, acumulând 49½ capturi de-a lungul sezoanelor sale de juniori și seniori. cariera sa de liceu conducând Bulldogii la primul lor titlu de City League din 1996. Drept urmare, el a avut programe de elită din întreaga țară care bat la ușă. Dar, în loc să aleagă statul Michigan, statul Ohio, statul Penn, Texas A&M, Virginia Tech sau Virginia de Vest, a ales să rămână acasă și ar putea inspira și alți recruți de elită locală să-și urmeze exemplul.

Aydin Henningham a avut inițial un rating de patru stele de la rivalii săi, dar a văzut că acțiunile sale au scăzut în anul senior. În acest moment, receptorul de 6’1 "și 200 de kilograme este o perspectivă de consens de trei stele. Acestea fiind spuse, Henningham a adunat încă o foaie de ofertă impresionantă, cu Auburn, Kentucky, Louisville, Minnesota, Nebraska, statul NC , Statul Ohio, Carolina de Sud și Tennessee, toți interesați de serviciile lor.

Liceul Solomon DeShields Linebacker Millville

Sosirea unei scrisori de intenție semnată de Bangally Kamara miercuri dimineață l-a determinat pe Pat Narduzzi să tweeteze, „Ziua proastă pentru QB-urile în ACC”, iar statisticile lui Akron sugerează că acesta este cazul. În ultimul său an, Kamara a acumulat 99 de terenuri, inclusiv 21 de atacuri pentru pierderi și 4 capturi. Kamara a forțat, de asemenea, două mingi libere și a returnat una pentru un singur touchdown. Toate acestea au apărut după un sezon junior în care a avut 78 de abordări, inclusiv 17 atacuri pentru pierderi și șase capturi; 2 interceptări, inclusiv un pick-six; trei bile desfăcute; și o retragere ratată a recuperării mingii.

Lucas Krull ajunge la Pitt ca transfer de absolvenți în Florida, unde a jucat un rol minor în 2018 și 2019, deși 247Sports l-a evaluat ca fiind numărul 1 al arii închise a JUCO în ciclul de recrutare din 2018. O închidere de 6 '6 "și 257 de kilograme a excelat la Mill Valley High School din Shawnee, Kansas, iar în anul său senior, a jucat în 12 jocuri, ajutându-și echipa să înregistreze 12-1 și un titlu de stat În această perioadă, Krull a acumulat 745 de metri și 13 touchdown-uri pe 52 de recepții.

Buddy Mack a făcut parte din cel mai recent val de recruți al lui Pitt pentru a se angaja în program, împreună cu Lucas Krull și Daniel Moraga, iar logodna sa reprezintă o lovitură de stat mică pentru Pitt în timp ce se deplasa din Charlotte. pentru a vă alătura unei liste de Power Five. Mack a fost jucător la Byrnes High School, unde a înregistrat cel puțin o selecție și cel puțin 20 de terenuri în fiecare sezon de la a doua sa campanie. Ca senior, el a evoluat cel mai bine până în prezent, acumulând 40 de abordări, două selecții, patru pauze grave, nouă cifre de afaceri, două capturi și două economii în 11 jocuri.

Ca și Luke Krull și Buddy Mack, Daniel Moraga este un nou venit la clasă, deoarece s-a angajat verbal doar cu două zile înainte de începerea perioadei de semnare timpurie. Ca și Krull, Moraga abordează o poziție de nevoie pentru Pitt ca aripa închisă, iar cea mai notabilă experiență a ajuns la nivelul secundar. La liceul Pacifica, aripa de închidere de 6'4 "și 240 lb. a ridicat 1.087 de șantiere primite și 11 touchdown-uri la 60 de recepții. Moraga și-a completat apoi cariera JUCO cu o performanță de 119 de curte și un touchdown. joc de castron.

A.J. Roberts s-a angajat la Pitt în iunie împreună cu cea mai mare parte a clasei 2020 și a ales programul Pat Narduzzi în locul celor puternic orientate spre nord-est, inclusiv Boston College, Rutgers, Syracuse și Temple. Linebackerul de 6'1 "și 210 de lire sterline a fost un contribuabil solid la Tottenville High School, cu 25 de tacle, două pase de quarterback, 1 atac pentru o pierdere, 3 breakouts, un fumble forțat fumble, o recuperare fumble și un singur gol de teren în anul său principal, ca junior a avut 33 de ghișee și o alegere pentru a merge cu un alt bloc de teren.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: