Muncitorii NHS primesc calatorii mese gratuite Uber Christmas: lucrătorii din NHS beneficiază de călătorii și mâncări gratuite Uber în timpul Crăciunului

Muncitorii NHS pot beneficia de călătorii și mese gratuite de la Uber în timpul sezonului festiv.

Oricine are o adresă de e-mail NHS poate solicita două călătorii pentru 10 GBP la și de la serviciu sau două mese pentru 10 GBP cu Uber Eats.

Această ofertă este disponibilă pentru un număr mare de angajați NHS care lucrează 24 de ore pe zi, la un moment în care transportul public este închis sau închis în săptămâna Crăciunului.

Anul acesta, oferta a fost extinsă și la Uber Eats, oferind tuturor celor de la medici și asistente un pic mai puțin de îngrijorați după venirea acasă după o schimbare lungă.

Pentru a încuraja cât mai mulți oameni să se înscrie, fostul autor de medici Junior și cel mai bine vândut medic, Adam Kay, a făcut echipă cu Uber pentru a oferi 1.000 de exemplare din cartea sa „Twas the Nightshift Before Christmas”. .

Urmăritul festiv al apreciatului „Acest lucru va doare: jurnalele secrete ale unui doctor junior” oferă povestea de viață a unui doctor junior cu intrări în jurnal în ajunul Crăciunului.

De asemenea, oferă o scrisoare de dragoste de la Adam Kay tuturor celor care își petrec sezonul festiv pe prima linie.

Muncitorii NHS primesc calatorii mese gratuite Uber Christmas

Copii vor fi disponibile pentru pasageri să se ducă acasă gratuit la Uber la Londra, Manchester și Birmingham și fiecare carte va conține o carte cu detalii despre modul în care personalul NHS se poate înregistra la ofertă.

Cererea de aprovizionare este de așteptat să fie ridicată, deoarece peste 400.000 de angajați NHS au petrecut anul trecut împreună cu cei dragi pentru a îngriji pacienții și familiile lor doar în ziua de Crăciun.

Directorul regional Uber pentru Europa de Nord și de Est, Jamie Heywood, a declarat: „Știm cu toții pe cineva care lucrează neobosit de Crăciun pentru a menține NHS în funcțiune și acesta este mulțumirea noastră.

"Pentru al treilea an, oferim medicilor NHS, asistentelor medicale și personalului de asistență o mână de ajutor prietenoasă pentru a se întoarce și de la muncă de Crăciun, când transportul public este limitat.

"Anul acesta, este minunat să extindem oferta pentru a oferi un prânz gratuit pentru a ajuta aceste modificări să fie ceva mai ușoare."

Se estimează că 82.000 de asistente medicale și 55.000 de asistenți medicali vor lucra în spitale, în timp ce 12.000 de moașe vor primi 1.400 de bebeluși.

Dl. Kay a adăugat: „În timp ce își mănâncă greutatea corporală în carbohidrați în acest Crăciun, aproape o jumătate de milion de angajați NHS vor fi în camere.

"După ce am lucrat de Crăciun pentru mulți ani ca medic junior, sunt bine conștient de cât de departe poate ajunge un gest amabil în această perioadă a anului".

„Dacă sunteți în prim-planul Crăciunului sau cunoașteți pe cineva care este, asigurați-vă că vă înscrieți la acest spectacol de mulțumire.

Personalul NHS vă poate solicita cele două călătorii gratuite Uber sau coduri Uber Eats făcând clic aici și introducând adresa dvs. de e-mail oficială NHS înainte de ora 9:00 vineri, 20 decembrie.

Mirele și mirele abandonați în limbo de locul de nuntă din Arizona

Câteva cupluri din Valea care se căsătoresc în curând spun că sunt îngrijorați că au pierdut mii de dolari pe care i-au investit pe site-ul lor de nuntă.

Centrul de evenimente NOAH din Chandler, Arizona, a transmis prin e-mail cupluri care au rezervat locații Cooper și Loop 202 spunând că își anulează evenimentele mult așteptate.

"Sincer, a trebuit să o recitesc. Am fost de genul: 'Ce? Este real? Știi când."

Stephenson spune că a plătit costul site-ului în decembrie anul trecut plătind mai mult de 10.000 de dolari pentru a închiria toată clădirea noaptea și pentru ca NOAH să ofere chelnerilor pentru ziua lui cea mare.

„Chiar pălește”, a adăugat el. „Aceasta este ca o lovitură la față pentru noi toți”.

Stephenson spune că povestea lui NOAH nu se potrivește deloc.

"M-am asigurat să aleg o companie care credeam că este solidă, deoarece au alte 30 de clădiri în Statele Unite", a spus el.

În dosarele judiciare rezultă că NOAH a intrat în faliment în Utah în mai, înregistrând peste o duzină de locații NOAH la nivel național. Cu toate acestea, e-mailul trimis clienților în această lună oferă o explicație diferită în spatele închiderii bruște și a avertismentului de ultim moment.

"Clădirea noastră este mai veche și necesită o mulțime de modernizări", a scris Kate Jensen, vicepreședinta de vânzări a lui Chandler, NOAH. „După multe discuții cu proprietarii site-ului, ei au decis să vândă clădirea și, prin urmare, nu putem organiza evenimentul lor”.

"Personalul nostru nu a fost conștient de discuțiile noastre cu proprietarii de clădiri până în acest weekend", a adăugat Jensen. „Nu sunt de vină și nu au informații suplimentare”.

Cu toate acestea, e-mailul menționa depunerea de faliment NOAH, dar a declarat că acesta este singurul motiv pentru care compania poate oferi rambursări parțiale. "În luna mai, compania noastră a solicitat capitolul 11. Falimentul, ca atare, instanța ne va permite să plătim până la 3.025 USD înainte de restructurare."

Aceasta este doar 30% din 10.000 de dolari pe care i-a plătit Stephenson.

"Mă înfurie pentru că simt că au făcut-o intenționat când este atât de aproape de data tuturor și nici măcar nu pot face nimic." „A noastră este literalmente la trei luni distanță, am trimis invitațiile și nu l-aș fi ghicit niciodată.

Alte cupluri spun că NOAH încă rezervă tururi și își fac griji că compania ar putea totuși să ia bani de la clienți.

Elizabeth Jimenez și Alan Castro spun că au primit un e-mail de confirmare pentru un tur al locației lui Chandler pe 12 decembrie. S-au prezentat miercuri pentru a găsi ușile încuiate și niciun angajat în interior.

"Am început să vorbim cu ei săptămâna trecută, încercând să rezervăm un tur al locului pentru a vedea dacă ne-am dori să sărbătorim nunta noastră aici", a spus Castro. "Totul a mers ca de obicei, programarea rezervării, ne-au trimis un e-mail, ne-au trimis mesaje și nu am primit niciun răspuns atunci când am intrat la ușă."

Eric Mia al lui LAVEEN spune că a continuat să plătească pentru nunta lor, programată pentru septembrie 2020. Ultima lor plată a fost în noiembrie, luni după ce NOAH a intrat în faliment.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: