Swamp Thing sezonul 1, episodul 1 recenzie: Pilot.

"Să vedem ce ești tu?" Spionii minori pentru Swamp Thing sezonul 1, episodul 1 urmează.

În debutul lui The Swamp Thing, dr. Abby Arcane este chemat înapoi în orașul ei natal din Louisiana, când apare o epidemie bruscă a unei boli neidentificabile în jurul mlaștinii.

Cu ajutorul Dr. Alec Holland, ea încearcă să identifice ce cauzează apariția focarului și să găsească un remediu pentru acesta.

Recenzie Swamp Thing sezonul 1

DC aduce groaza

Există multe lucruri care se pot spune atunci când se adaptează problema mlaștină. Personajul, chiar și în cadrul aceleiași runde de scriitori și artiști, poate varia de la ocuparea genului de groază la fantezie până la știință fictivă, fără o cruce reală, astfel că va fi interesant modul în care spectacolul îl va adapta. Se pare însă că echipa a decis să meargă la un spectacol de groază, cu niște elemente de science fiction, și pur și simplu se duc în acest prim episod, cu mare efect.

Ca orice groază bună, multe din acest episod se concentrează pe construirea atmosferei seriei, precum și a tonului, în loc de a arăta pur și simplu monstrul de care ar trebui să vă fie frică. Există un mister la îndemână și acest episod face o treabă excelentă, construind misterul cu o atmosferă diminuată, adesea sumbră, la aspectul spectacolului, care afectează și tonul într-un mod cu adevărat eficient.

Când acest episod arată monștrii, totuși, este sincer incredibil de înfiorător, mai ales o scenă setată într-un laborator de spital care a fost foarte asemănătoare cu lucrarea lui John Carpenter The Thing. Nu există o suprasolicitare a monștrilor, așa că, atunci când sunt folosiți, frica de ei este încă acolo. Apoi, acea minunată privire a lui Swamp Thing pe care o avem în acest episod este atât de fascinantă, cât și de fermecătoare, câștigând foarte mult acel rating "R".

    Feriți-vă de mlaștină și de toate terorile sale. #DCUSWAMPTHING acum rulează pe @ TheDCUniverse. https://t.co/io7Ii1q1Bt pic.twitter.com/00ix3jFmwk

    - Lucru în mlaștină (@ DCUSwampThing) 31 mai 2019

Diferitele sunt bune

La fel de mult ca acest episod se simte ca o adaptare fidelă a tonului și a genului materialului sursă, aproape fiecare schimbare pe care o fac la materialul sursă face acest episod și, așa cum continuă, arată mai bine spectacolul. În plus, atât Crystal Reed, cât și Andy Bean oferă performanțe fantastice precum Abby și Alec.

Se poate spune că cea mai mare schimbare este dinamica dintre Alec și Abby, și anume, ei se întâlnesc de fapt înainte ca Alec să devină Lucru de Mlaștină. Acest lucru adauga atat de mult relatiei lor doar la un nivel de suprafata, deoarece arata ca exista o rudenie acolo inainte de Alec a fost Alec nu mai mult si, in cazul in care acestea se termina intr-un anumit fel in spectacol, va aduce chiar mai mult dramă de caractere pentru Abby .

În ceea ce privește schimbările personale actuale în Abby și Alec, acestea sunt și mai bune. Abby este acum un medic și nu pur și simplu o persoană în locul greșit la momentul nepotrivit. Ea este o parte activă a călătoriei și aceasta este la fel de multă poveste ca cea a lui Alec, dacă nu mai mult, bazată pe modul în care acest episod a fost aproape în întregime din perspectiva ei. În ceea ce privește Alec, el are de fapt o personalitate acum! Aceasta este aproape cea mai mare schimbare a personajului său, de fapt se simte ca o persoană adevărată și, ca atare, vă pasă și vă este frică pentru el când se transformă în Mormântul Thing, mai degrabă decât să se îngrijească de creatura pe care o devine.
Ce cauzează epidemia?

Acest episod, de asemenea, stabilește un mister cu adevărat interesant pentru serie, precum și cu cine provoacă mutații în mlaștină, ceea ce duce la decesele multor oameni. Nu este faptul că mlaștina are o anumită proprietate magică pentru ea cum ar fi putut fi făcută: Parlamentul Copiilor, dar există o anumită formulă bio-restabiltivă (nu numele folosit aici, de aici) ca nucleul mutației.

Dacă sunteți un fan al benzi desenate Swamp Thing, primele dvs. presupuneri automate sunt Anton Arcane și Jason Woodrue, dar marele lucru despre acest episod este că nu aveți nici un indiciu. Se simte într-adevăr ca un mister care vă lasă pesmetul de-a lungul drumului, la fel ca și cu personajele de pe spectacol.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: