Renuntare cazul Tom Coughlin NFL Millennials - Layoff Tom Coughlin cazul mileniilor NFL lovi de tactica vechilor școli!

Vocea și ochii mi s-au lărgit pe măsură ce Tom Coughlin a fost concediat miercuri în funcția de vicepreședinte al operațiunilor de fotbal la Jacksonville Jaguars. Nu doar pentru că Shad Khan a ținut în cele din urmă pe cineva în Jacksonville (bineînțeles, nu te opri aici, Shad!) Pentru cel mai rapid, cel mai inexplicabil și prematur eșec al unui concurent al campionatului în ani.

Nu. Am fost entuziasmat pentru că știam că umbra care va veni este reală. Absolut ar fi câțiva foști jaguari care abia așteptau să câștige niște ture de victorie subtilă pe rețelele de socializare.

Renuntare cazul Tom Coughlin NFL Millennials

Nu am fost dezamăgit. Jalen Ramsey, cel mai bun tânăr colț din NFL, a părăsit orașul în urmă cu două luni, după un dezacord cu Coughlin. A cântărit repede.

    👀..🤐
    - Jalen Ramsey (@jalenramsey) 19 decembrie 2019

La fel a făcut și alergătorul Leonard Fournette, care este încă membru al Jaguarilor (deocamdată).

    pic.twitter.com/VtYdjeXfIx
    - 7⃣ Leonard Fournette (@_fournette) 19 decembrie 2019


Nici Ramsey, nici Fournette nu și-au făcut tweet-urile în acest moment, dar nu au avut nevoie. Un fost coechipier de la Jacksonville, Dante Fowler Jr., a făcut-o pentru ei câteva zile mai devreme, odată ce inițial s-a aflat că Jaguarii fuseseră penalizați excesiv și ilegal, se dovedește că Coughlin din 2018-2019 .

    M-au urât literalmente. Totuși, am recuperat totul! Mulțumesc NFLPA https://t.co/vUIg5tsKvr
    - Dante fowler (@dantefowler) 16 decembrie 2019

Potrivit Asociației Jucătorilor NFL, peste 25% din reclamațiile jucătorilor din liga din ultimii doi ani au fost împotriva Jaguarilor, iar miercuri uniunea a anunțat că un arbitru a pus sfârșește „flagrantul” jaguarilor. superrealitate ”și a îndemnat jucătorii să ia în considerare testul atunci când au ocazia să își selecteze următoarea echipă.

Aceasta a fost o jenă monumentală pentru jaguari, care nu trebuie să le ofere jucătorilor motive în plus pentru a nu juca Jacksonville. Orașul este OK, iar vremea este caldă, dar lipsa de prestigiu a echipei nu ajută la recrutarea eforturilor și nici reputația jaguarilor de a fi o organizație de jucători ostili sub Coughlin. râvna dezintegrării morale cu amenzi.

În urma demiterii lui Coughlin, Fournette părea fericită și amuzată în vestiar joi, dornică să ofere mai multe detalii despre momentul în care a fost amendat cu 99.000 de dolari pentru că a stat pe bancă în timp ce era inactiv la finalul sezonului 2018. Fournette a câștigat în cele din urmă o nemulțumire din cauza banilor și, din moment ce Coughlin a fost concediat, poate râde despre asta acum.

În timp ce jucătorii Jaguars ar putea fi încântați de decizie, ca să nu mai vorbim de demiterea lui Coughlin, nu este nimic amuzant în legătură cu ce s-a întâmplat cu jaguarii în ultimii doi ani. De fapt, a fost practic o practică proastă a fotbalului.

În urmă cu doi ani, Jaguarii au condus New England Patriots cu 10 puncte în jocul campionatului AFC, cu mai puțin de nouă minute pentru a merge. Și, în timp ce aceștia au sfârșit prin a pierde acel joc, viitorul a fost strălucitor pentru jaguarii, care se laudă cu o colecție de tinere talente premium defensive, precum și cu o ofensivă cu o identitate de primă carieră.

Acum, stau la 5-9, scaunul AFC South, încă paralizat de jocul super-sfert de grad mediu. Această poveste s-ar fi încheiat diferit dacă ar fi plănuit să recruteze Lamar Jackson în 2018.

Și în timp ce Coughlin nu este singurul motiv pentru asta, vina trebuie să o pună și pe antrenorul Doug Marrone și pe directorul general Dave Caldwell pentru recordul lor de 10-20 de atunci, probabil că nu coincidență Declinul său pe teren în ultimii doi ani coincide cu multitudinea de reclamații pe care jucătorii ei au depus-o în fața NFLPA.

Impactul lui Coughlin asupra dezintegrării culturii jaguarilor este trist. Nu-i învinovăți pe jucătorii tăi, mulți dintre ei fiind milenii sau despre reputația lor din vechile școli. Majoritatea copleșitoare a jucătorilor de fotbal vă vor spune că vor să fie responsabili, că vor să fie mai buni; poți fi greu pentru ei atât timp cât îi anunți că îți pasă de ei, ceva însuși Coughlin menționat în episodul „New York Game” din Giants New York din 2008. Acest lucru nu s-a schimbat.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: