Revizii Mercedes GLC Enemy Cars 2019: În ciuda listei sale lungi de inamici, se pare că crossover-ul mijlociu va continua să fie un bestseller pentru Mercedes-Benz.

Într-un fel, lumea mașinilor este invers. Aici, cu cât este ceva mai popular, cu atât are mai mulți dușmani.

Acesta este motivul pentru care Mercedes GLC, bestseller pentru producătorul său, are o listă atât de lungă de inamici: în principal Audi Q5, BMW X3 și Lexus NX, și periferic Infiniti QX50, Porsche Macan și Range Rover Evoke.

Mult noroc tuturor, pentru că un schimb de viață de la jumătatea vieții face Mercedesul mai atractiv ca niciodată.

Revizii Mercedes GLC Enemy Cars 2019

La exterior, nu pare să se fi schimbat prea mult. GLC are lumini noi, bare de protecție noi și o grilă nouă. E bine, pentru că a fost un act frumos. Chirurgii au lucrat mult mai semnificativ în interiorul cabinei și sub capotă. Noile motoare conduc acum familia GLC, promițând un consum mai redus de combustibil, o accelerare mai lină și o funcționare mai lină. O livrează și ei, datorită unui sistem hibrid moale. Acesta recuperează energia atunci când GLC încetinește, o depozitează într-o baterie cu litiu-ion și o folosește pentru a conduce un motor care ajută motorul.

Oricum, motorul de 258 cai putere din GLC 300 îți oferă vitalitatea satisfăcătoare de care ai nevoie pentru a rămâne lider în aceste sprinturi între semafoare. Deși transmisia ar putea folosi o doză de netezime, manipularea este excelentă și, de cele mai multe ori, motorul șoptește ca un cadou pentru mafie.

Indiferent ce spune vânzătorul, nu aveți nevoie de tracțiunea integrală 4Matic a modelului GLC 300, așa că luați în considerare tracțiunea din spate a GLC 200 dacă puteți trăi cu mai puțină putere.

În orice caz, unde GLC excelează este în rolul său de mașină de familie. Este foarte spațios în spate, iar portbagajul este mare, dar bine proiectat, cu atingeri utile, cum ar fi un portbagaj și un coș pliabil din plastic.

În ceea ce privește noutățile, instrumentele sunt acum digitale și personalizabile, dar totuși ușoare și elegante. Sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience), care include un ecran tactil de 10,25 inci și un combo cu panou tactil personalizat, a fost de asemenea instalat recent, în special sistemul de comandă vocală „Hey, Mercedes”. . Dacă doriți să vă vedeți vânzătorul Mercedes răsucind, cereți o demo extinsă.

Acestea fiind spuse, GLC înțelege bine partea hardware și o face într-un sens de grație atât de tipic pentru un Mercedes adecvat. Dacă vă place sistemul MBUX, nu are rost să rezistați noilor funcții digitale și să fiți un inamic al progresului. Actul în sine are destui dușmani așa cum este.

Mercedes-Benz GLC 300 4Matic

Motor 1.991 cmc, linia 4, putere turbo 258 CP la 5.800 rpm

Apăsați 370 Nm la 1.800-4.000 rpm

Cutie de viteze automată cu 9 trepte

Viteza maximă 240 km / h.

0-100kmh 6,2 secunde

Eficiență de combustibil 8,0L / 100 km

Preț S 242.888 USD cu COE

Ciclul agentului și transportului


COCA PIECA Mama pregătește tortul cu ciocolată cu doar două ingrediente, iar rețeta ei este măturatul pe internet

În timp ce rezultatul final este dulce, coacerea, poate fi adesea o experiență stresantă și, de obicei, deoarece există o duzină de ingrediente implicate.

Dar o mamă pricepută a captivat internetul cu un tort de ciocolată care conține doar două alimente.

Andrea Soranidis a împărtășit pe blogul său The Petite Cook rețeta sa pentru un desert îngăduitor folosind doar Nutella și ouă.

„Tortul Nutella cu 2 ingrediente” poate fi preparat în doar 30 de minute.

"Dacă sunteți un iubitor de ciocolată sau doar un fan ocazional, acest tort Nutella cu 2 ingrediente este absolut obligatoriu", a scris el.

„Această prăjitură se reunesc în mai puțin de 30 de minute, este complet neperformantă și este, de asemenea, fără gluten (în funcție de ciocolata folosită)."

Mama, care a scris și o carte de bucate despre bucătăria italiană, a adăugat că își face propria „nutella” de casă, care este „lipicioasă, bogată și lipită de ochi”.

Pentru tortul cu ciocolată, veți avea nevoie de cinci ouă medii mari și 250 g de cremă de ciocolată cu alune, precum Nutella.

Reteta a scazut bine online.

Comentând pe Instagram, o persoană a scris: „Atât de minunat!”


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: