India elimina retea telecomunicatii furnizori chinezi Huawei ca Huawei și ZTE ar putea pierde piața indiană merită ca New Delhi se mută la negru ocazional furnizorii chinezi după conflicte outskirt sălbatice a subliniat relațiile dintre cele două națiuni, Financial Times rapoarte.

Deloc ca unele țări diferite care au întărit ancheta asupra vânzătorilor chinezi, guvernul indian nu ar dori să dea un boicot adecvat împotriva anumitor organizații, după cum indică raportul. Industrie și surse guvernamentale au declarat la ieșire că, spre deosebire de a forțând oficial limitări care ar putea incita la o iritat de reacție de la Beijing, autoritățile Indiene sugerat doar abținerea de la utilizarea hardware Chinez în viitor speculații, amintindu-și de 5G sisteme.

Un lider al industriei a dezvăluit FT că legiuitorul a clarificat că nu va permite China-creat de viteze, inclusiv că este "cu adevărat joc de peste."

India elimina retea telecomunicatii furnizori chinezi Huawei

Măsura denotă o întoarcere pentru Huawei, căreia i sa permis să participe la preliminariile 5G pe cea de-a doua cea mai mare piață versatilă a planetei, cu milioane de clienți 850 înainte de acest an. Guvernul indian tocmai a împiedicat orice încercare a sistemelor de ultimă oră, inclusiv a vânzătorilor chinezi.

Lista neagră casuală se poate transforma într-o migrenă pentru unii administratori indieni care au contracte cu Huawei, unul dintre principalii furnizori de hardware la nivel mondial. De exemplu, organizații precum Bharti Airtel, Vodafone și BSNL de stat sunt dependente de uneltele Huawei și este indistinct suma pe care ar trebui să o cheltuiască pentru șansa de a înlocui furnizorul chinez.

New Delhi a fost de ceva timp reputația de a face o mișcare împotriva Huawei, în special după un impas militar de-a lungul marginii contestate din Himalaya, în care luptătorii indieni 20 au fost uciși. După întâlnire, guvernul indian și-a întărit poziția împotriva aplicațiilor chinezești, împiedicând aproximativ 60 dintre ele, inclusiv administrații celebre precum TikTok și WeChat.

India elimina retea telecomunicatii furnizori chinezi Huawei


Mai multe știri:

Arabia Saudită înregistrează o scădere a veniturilor din petrol în luna iunie

Estimarea tranzacțiilor petroliere din Arabia Saudită a scăzut cu 54.8 la sută față de anul în iunie sau cu miliarde de dolari SUA (32.6 miliarde de riali saudiți), au apărut miercuri informații de la Autoritatea Generală pentru Statistică a Arabiei Saudite.

Tranzacțiile cu petrol ale Regatului, ca parte a tarifelor sale complete, au scăzut de la 77.1 la sută în iunie 2019 la 61.9 la sută în luna iunie a acestui an, după cum indică Autoritatea Generală pentru Statistică.

Estimarea tuturor tarifelor din Arabia a scăzut cu 43.6 la sută în iunie 2020 în contrast cu iunie 2019. În orice caz, estimarea tarifelor din iunie 2020 în contrast cu luna mai 2020 a crescut cu 19.1 la sută sau cu miliarde de dolari 1.86 (6.98 miliarde de riali saudiți), în plus datorită costurilor mai mari ale petrolului din luna iunie în contrast cu luna mai.

De când Arabia Saudită a început ulei de război valoare în luna Martie, estimarea Împărăția lui tarifele au scăzut în fiecare dintre următoarele luni, prin iunie, informații autentice Arabia măsurătorile arată, cât costă porumbel cu coronavirusul condus interes accident și Saudiții inundarea pieței cu petrol în luna aprilie.

Ulei de venituri pentru cea mai mare exportator de petrol, Arabia Saudită, păstrată la alunecare în luna Mai, după ce Regatul terminat petrolul valoare de război cu Rusia, cu plata de ulei trimite cufunda cu 65 la sută pe an, informații de la Autoritatea Generală pentru Statistică a demonstrat o lună în urmă.

Estimarea petrolului din Arabia Saudită a scăzut cu miliarde de dolari SUA (44.277 miliarde de riali saudiți) sau cu 65.0 la sută pe an în luna mai, a declarat Autoritatea Generală pentru Statistică.

Porțiunea tranzacțiilor cu petrol în tarife complete a scăzut de la 78.6 la sută în mai 2019 la 65.4 la sută în mai 2020.

Scăderea veniturilor din petrol pentru luna mai a urmat o scădere comparabilă cu 12 miliarde USD în veniturile din Arabia Saudită pentru luna aprilie, când Regatul și-a urmat garanția de a inunda piața cu petrol, adăugând valoarea petrolului la cel mai mic nivel din 1999 împreună cu accidentul popular în timpul blocărilor din Europa și Statele Unite.


Mai multe știri:

Cel mai vizibil îngrozitor de coronavirus balansa asupra economiei Rusiei peste – Putin

Președintele rus Vladimir Putin afirmă că țara a trecut de apogeul de problemele financiare aduse de Covid-19 pandemie, a face gata pentru monetară recuperare de un an de acum.

Într-o întâlnire cu postul de televiziune Rossiya 24, președintele a declarat că markerii macroeconomici cheie ai națiunii sunt stabili, indiferent de rezultatul urgenței coronavirusului. După cum indică Putin, nivelurile scăzute de expansiune și creșterea magazinelor de aur oferă încă o confirmare că economia publică este pe cale de recuperare.

"Acceptăm că punctul culminant al problemelor noastre a trecut şi am încredere că vom începe în mod constant să ne recuperăm", a afirmat el. "Suntem foarte puțini, nu la fel ca diferitele națiuni de pe planetă - mă gândesc că recuperarea noastră va fi asigurată cam peste un an."

În timp ce câteva presupuneri anticipează că economia rusă ar trebui să recul de mai mult de opt la sută în acest an, Putin a spus anchetatorilor prevăd în prezent o mult mai mică strângere de undeva în intervalul de cinci și șase la sută – în conformitate cu compresie normală a economiei mondiale. După cum indică Putin, acesta este efectul activității guvernamentale ideale de a restricționa problemele de urgență.

Președintele a adus în discuție faptul că, indiferent de problemele din acest an, Rusia și-a continuat să-și intensifice lingourile și banii necunoscuți. După cum indică cele mai recente informații bancare naționale, în prezent are miliarde de dolari 590.2 în valută.

"Acest lucru face un pad suplimentar de securitate ... Nu este altceva decât un panaceu pentru toate relele, însă este semnificativ", a declarat preşedintele, inclusiv că posesiunile oferă administraţiei certitudinea că va avea opţiunea de a-şi acoperi nevoile de cheltuieli şi de a-şi satisface angajamentele sociale.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!