Intalnire clasa proiectare sfertul trimitere NFL 2020 - tot ce trebuie să știți despre Joe Burrow, Tua Tagovailoa și multe altele.

Clasa de trimestru NFL 2020 are potențial de încărcat. Cu toate acestea, rămân multe de învățat despre apelanți și rămân îndoieli cu privire la faptul că cel puțin unii dintre ei pot reveni la școală pentru un alt sezon.

Joe Burrow, quarterback-ul câștigător din Heisman, câștigă grupul și ar putea fi alegerea nr. 1 în proiectul din aprilie, potrivit analistilor proiectului ESPN NFL, Mel Kiper Jr și Todd McShay. Tua Tagovailoa din Alabama, care se reface dintr-o accidentare la șold încheiată de sezon, este un talent special. Justin Herbert din Oregon are toate dimensiunile și puterea brațului pe care le puteți cere. Echipele NFL care caută un fundaș vor avea o mulțime de opțiuni în runda 1.

Intalnire clasa proiectare sfertul trimitere NFL 2020

Am identificat sferturile 07:00 pentru a vedea proiectul 2020 și am descris tot ce trebuie să știți despre ele. Vom include modul în care puteți vedea în jocurile respective cu castro, clasamentul lor Kiper și McShay, punctele forte și punctele slabe ale lui McShay și contribuțiile de la evaluatorii NFL pe baza celor spuse de Dan Graziano de la ESPN.

Nativ din California, Love a izbucnit pe scena în 2018 în calitate de sophomore, aruncând pentru 32 de pase de touchdown și doar șase interceptări. El a fost cel mai valoros jucător din New Mexico Bowl 2018 după ce a dominat cu un ton de 359 de metri-patru scoruri. Cu un cadru stelar de 6 de picioare de 4 inci și o rezistență a brațului gata NFL, scoutii au observat. Dar pierderea producătorilor de joc față de infracțiunea Aggies din acest sezon a dus la un raport de interceptare-interceptare sub 16-16 sub medie. Și după ce s-a grăbit pentru șapte touchdown-uri în 2018, Love nu a reușit să înscrie unul în 2019, deși a alergat de 28 de ori. Într-o posibilă partidă care arăta împotriva LSU în octombrie, Love a trecut pe 15 din 30 fără a atinge-trei alegeri.

Dragostea a fost doar o perspectivă de două stele când a fost recrutat de Aggies, dar acum este gata să fie primul quarterback al statului Utah care a fost recrutat la 30 de ani (Brent Snyder, a șaptea rundă în 1989), alăturându-se personaje precum Carson Wentz și Josh. Allen ca grup de 5 sferturi care urmează să fie selectate în proiectele recente.

Ce urmează pentru Love: Love a fost declarat în proiectul NFL din 10 decembrie, renunțând la sezonul său senior la Utah. Cu toate acestea, o săptămână mai târziu, Love a fost acuzată de deținerea unei substanțe controlate, împreună cu doi coechipieri. Este de așteptat să joace jocul bolului statului Utah.

Dragostea va avea șansa să vorbească cu cercetașii și să concureze împotriva talentului de elită din Senior Bowl din Mobile, Alabama, în ianuarie, iar apoi va fi unul dintre sferturile-cheie pentru a urmări în combinația de la Indianapolis la sfârșitul lunii februarie. . Există încă un pic de mister în jurul adevăratului acoperiș al lui Love, dar are potențialul de a fi unul dintre primii 50.

Doar în condiții de fitness naturale, Eason este o perspectivă de elită de fundaș. Este mare, puternic și mobil și are un braț de rachetă. Dar aș putea folosi încă ceva mai multă experiență de joc.

Eason și-a început cariera de colegiu în Georgia, jucând în 13 jocuri pentru Bulldogs în 2016. Dar, după doar trei pase în primul joc din 2017, a fost rănit și a predat frâiele lui Jake Fromm. Fromm a continuat să fie un starter pentru restul sezonului, determinându-l pe Eason să se transfere după sezon și, ca urmare, să se încadreze din campania din 2018.

Fiul unui fost receptor Notre Dame, Eason s-a întors în statul său natal pentru a juca pentru Huskies, începând sezonul 2019 cu o performanță în patru touchdown în primul joc. De fapt, a înregistrat cinci meciuri cu cel puțin trei pase în acest sezon. Cu toate acestea, Eason a avut un sezon înalt și scăzut pentru Huskies, ceea ce l-a determinat pe McShay să apeleze la Joker Class 2020 și să sugereze „va beneficia de un alt sezon complet al reprezentanților colegiului”.

Evaluatorul NFL Eason: "Este interesant pentru că are bandă foarte limitată. A jucat doar pentru Georgia, apoi a fost tranzacționat și a trebuit să fie lăsat afară. Este înalt, atletic și are un talent deosebit în brațe. Dar cu el are multă experiență și este dificil să evaluezi sferturile dacă nu le vezi să treacă prin situații de mai multe ori. Dacă pleacă, va fi o cantitate limitată de bandă de evaluat. Dar poți simți forța și forța brațului. atletism ". - Cercetătorul NFL, după cum a spus Dan Graziano de la ESPN


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!