Islanda ofera strainilor bogati refugiu Pandemie Covid-19: Reykjavik a făcut modificări de departe de pe locul de muncă programul de vize pentru locuitorii trecut la spațiul European Schengen, ceea ce face Islanda o locație obiectiv pentru cineva în speranța de a obține departe de lume al doilea val lockdowns, cu toate acestea, există un truc.

Sub datele de vize, necunoscute publicului nu este necesar de a avea o viză pentru a intra în Islanda va fi permis să rămână în națiune continuă timp de șase luni, chiar și ca nivel mondial marginea rămân în mare măsură închise. Oricum ar fi, trebuie să fie utilizate productiv în altă parte, și procura aproape șase cifre pentru a fi permis să rămână în țara de foc și gheață.

"Cred că ideea este de a atrage în mare-dobândirea de experți din Silicon Valley sau San Francisco pentru a merge prin intermediul lor bani aici, mai degrabă decât acolo," Asta Gudrun Helgadottir, un individ din Islanda este favorabil pentru a coordona regula majorității guvernamentale Partidul Piraților și un anterioară a parlamentului parte, a spus Bloomberg.

Islanda ofera strainilor bogati refugiu Pandemie Covid-19

Cu noul său program, Islanda s-a alăturat câtorva națiuni diferite, inclusiv Bermuda, Barbados, Insulele Cayman și Estonia, care încearcă să momească setul de lucru din orice loc cu derogări de lungă ședere. Oricum ar fi, Islanda se concentrează cu atenție pe cei bogați. Națiunea are nevoie de dovezi de 1 milion de coroana Islandeză ($7,360) lună de lună plătesc, sau aproximativ 88.000 dolari în fiecare an, iar candidații trebuie să îndeplinească suplimentar medicale acoperire necesități. Pentru a analiza, Bermuda necesită minim mai mult de o taxă de cerere de $263 pentru persoanele care au nevoie să-și tranzacționeze viața izolată pentru o experiență insulară.

Numărul oaspeților Islandei a scăzut cu aproape 80% din cauza Covid-19, chiar și după ce mișcarea a continuat în spațiul Schengen al Europei la sfârșitul primăverii. Acest lucru a implicat distrugerea tranzitorie pentru unele organizații din apropiere.

Localnicii întâlniți de Bloomberg acceptă autoritatea publicului vor ajuta probabil fluxurile de risc fără roiuri și fără a sublinia cadrul public de îngrijire medicală. Ei, de asemenea, a spus că au încredere că necesită confirmarea de plata va ține totdeauna de locuitori din rivalizând cu Islandezii de cartier ocupații.

Islanda ofera strainilor bogati refugiu Pandemie Covid-19


Mai multe știri:

Islanda ofera strainilor bogati refugiu Pandemie Covid-19

Organizațiile de comunicații media din Marea Britanie s-ar putea confrunta cu amenzi de până la o sumă modestă din cifra de afaceri sau £100,000 ($133,140) pe zi, cu șansa de a neglija să stabilească securitatea în organizațiile lor în cadrul noii Legi a țării.

Autoritatea publică a declarat că proiectul de lege propus pentru telecomunicații (securitate), avansat marți, este destinat să îmbunătățească anumite principii ale organizațiilor 5G și full-fiber din Marea Britanie și să elimine pericolul vânzătorilor cu risc ridicat.

"Acesta va fi un avans critic pentru a proteja Marea Britanie de mișcarea digitală antagonistă a animatorilor de stat sau a celor care încalcă legea", a declarat departamentul de cultură, Media și Sport într-o articulație. "În cursul ultimilor ani, autoritatea publică a creditat o serie de atacuri digitale către Rusia și China, la fel ca Coreea de Nord și animatorii Iranieni."

Conform secretarului Biroului, Oliver Dowden, proiectul de lege "va oferi Regatului Unit probabil cele mai grele sisteme de securitate telecom de pe planetă și ne va permite să facem mișcarea importantă pentru a ne asigura organizațiile noastre."

Adoptarea propusă ar permite autorității publice să amendeze administratorii în cazul în care utilizează echipamente Huawei în organizațiile 5G ale țării.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: