Jim Beam inchirieri Kentucky Airbnb Hospitality pentru prețul unei sticle de Bourbon Familia Jim Beam își deschide casa pentru oaspeți peste noapte, la același preț ca și o sticlă din burbonul lor premium Jim Beam Black: 23 USD.

Prima închiriere pe terenurile de distilare ale companiei este disponibilă doar pe Airbnb și urmează o listă a castelului britanic în care este filmată „Abbey Downton”. Oaspeții, destul de bătrâni pentru a bea legal, bineînțeles, vor putea „trăi ca una dintre cele șapte generații de distilatori maestri Jim Beam” la proprietatea americană Stillhouse a companiei din Clermont, Kentucky, începând cu 21. 'Octombrie și până la sfârșitul anului.

"Ne place să spunem că oricine ne vizitează vine ca prieteni și iese ca o familie", a spus Fred Noe, un distilator principal și gazdă pe proprietatea Airbnb. "Deci suntem încântați să primim familia extinsă pentru un pic de ospitalitate bourbonă și Kentucky."

Jim Beam inchirieri Kentucky Airbnb Hospitality

„Nu există un moment mai bun pentru a experimenta țara bourbonă decât în ​​lunile frumoase și răcoroase ale toamnei”, a spus Noe.

Postarea de pe Airbnb promite o oportunitate de a explora motivele, precum și un tur și o degustare la distilerie.


Fond de acoperire D.E. Shaw crește presiunea asupra lui Emerson, apelează la rupere

Fond de acoperire D.E. Shaw a sporit marți presiunea asupra Emerson Electric Co, solicitând public ruperea conglomeratului industrial al EE. SUA, o acțiune despre care spune că ar putea debloca o valoare mai mare de 20 de miliarde de dolari pentru acționari.

Fondul de acoperire cu acoperire din New York, care deține o participație de peste 1% la Ferguson, compania cu sediul în Missouri, dorește să fie împărțit într-o afacere de automatizare industrială de joc pur și o companie concentrată pe tehnologie climatică, a scris DE Shaw pe tablă.

De asemenea, dorește ca compania, care are o flotă de opt avioane corporative și un elicopter, să reducă costurile și să-și modernizeze structura de conducere în baza căreia directorii săi sunt aleși pentru un mandat de trei ani, în timp ce standardul industriei este pentru perioade de un an.

Fondul de acoperire a fost îngrijorat de faptul că un singur director Emerson din 10 a cumpărat acțiuni cu bani proprii în ultimii ani, ceea ce ar putea sugera că membrii consiliului de administrație nu sunt investiți în mod corespunzător în exercițiul financiar. a companiei, o persoană familiarizată cu D 'Shaw se gândește, a spus el.

De asemenea, fondul de acoperire dorește ca Emerson să modifice modul în care administrația plătește.

"Pentru a crea o valoare de durată maximă pentru acționarii săi, Emerson trebuie să se schimbe", se arată în scrisoare.

„Considerăm că setul corect de acțiuni ar putea duce la creșterea a peste 50% din prețul acțiunilor Emerson”, a adăugat el.

Compania, într-o declarație de marți, a spus că va analiza ceea ce D.E. Shaw sugerează. „Vom evalua cu atenție propunerile lui Shaw, pe măsură ce vom continua să evaluăm oportunitățile de creare a valorii”, a spus Emerson.

Prețul acțiunilor Emerson a crescut marți cu 1,5%, dar a pierdut cu 12,6% în ultimul an și a avut mai puțin decât colegii săi cu 45% în ultimii cinci ani.

DELAWARE. Shaw deține acțiuni Emerson de ani buni și a discutat în liniște cu conducerea despre modalități de îmbunătățire a eficienței.

Emerson s-a angajat anterior să vadă „probleme operaționale, de alocare a capitalului și de portofoliu”, dar fondul speculativ dorește să vadă mai multă responsabilitate și o rată de schimbare mai rapidă.

"Simplu spus, crearea a două organizații separate, mai subțiri și mai concentrate ar asigura ca companiile lui Emerson să rămână forțe să fie luate în considerare în viitor", se arată în scrisoare.

Marti, un purtator de cuvant al fondului speculativ a refuzat sa comenteze dincolo de scrisoare.

DELAWARE. Shaw nu a mers atât de mult încât să-i ceară demisiei șefului executiv pe termen lung al lui Emerson, David Farr, să demisioneze, lucru solicitat de mai multe fonduri speculative activiste în campaniile anterioare. Farr a sugerat că este probabil să se pensioneze în următoarele 18 luni.

Fondul de acoperire protejată dorește sânge proaspăt în sala de consiliu și și-ar putea desemna candidații proprii ai directorului până la termenul din 6 noiembrie, ceea ce ar putea crește presiunea asupra societății pentru a acționa atunci când va da altor acționari. o modalitate de a vă exprima îngrijorările.

Scrisoarea vine la mai mult de două săptămâni după ce Reuters a raportat că D.E. Shaw își construia un pachet în companie și plănuia să conducă la schimbări.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!