Județul Maricopa a înregistrat focare de primă mână în decenii: un oficial medical din județ spune că cel mai populat județ din Arizona se confruntă cu un focar pentru prima dată în decenii.

Dr. Rebecca Sunenshine, director medical pentru controlul bolilor în Departamentul de Sănătate Publică al Județului Maricopa, a declarat pentru KTAR News 92.3 FM că județul a identificat 12 cazuri din august și că nu este conținut într-un o singură zonă.

Sunenshine a spus că adulții și copiii au fost afectați, iar cei care nu sunt vaccinați ar trebui să facă acest lucru imediat, deoarece este probabil să fie mai multe cazuri lăsate nediagnosticate.

Judetul Maricopa Arizona confruntare focare

În general, există aproximativ cinci cazuri de avort spontan în județul Maricopa, potrivit Sunenshine.

"Acesta este motivul pentru care este atât de important încât toată lumea este vaccinată, astfel încât să se poată proteja", a spus Sunenshine.

Sunenshine recomandă două doze de vaccin MMR (rujeolă, oreion și rubeolă) pentru a preveni mai bine boala.

Printre simptomele umflăturilor se numără umflarea feței, glandele salivare sensibile sub urechi sau maxilar, febră, dureri de cap, dureri musculare, oboseală și pierderea poftei de mâncare.

O persoană cu umflături este de obicei contagioasă cu una sau două zile înainte de apariția simptomelor, astfel încât poate fi transmisă ușor.

Sunenshine a spus că trebuie să contactați furnizorul de îngrijiri medicale dacă simptomele se potrivesc cu cele ale oreionului, mai ales că afecțiunea este în general neobișnuită.


Poliția de la Goodyear caută un bărbat care l-a vizat pe Walmart

PHOENIX - Poliția de la Goodyear caută un suspect care a scos o armă la Walmart devreme vineri.

Ofițerii au fost avertizați asupra unui pistolar la magazinul de 24 de ore de pe Interstate 10 și Estrella Parkway în jurul orei 1:40 p.m.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Lisa Berry, a declarat pentru KTAR News 92.3 FM că bărbatul nu a cooperat la sosirea ofițerilor și magazinul a fost evacuat.

Bărbatul a fugit din spatele magazinului și nu a fost găsit în zonă, a spus Berry.

El a fost descris ca fiind în jur de 30 de ani și aproximativ 5 picioare, 5 cm înălțime, cu tatuaje faciale. Purta haina și pălăria Dallas Cowboys.

Soldatul DPS supraviețuiește „luptă pentru viața lui” prin împușcarea fatală a lui Tempe suspect

Un soldat de stat din Arizona a supraviețuit unei „lupte care pot pune viața” împușcând fatal un suspect violent joi seară la Tempe, au declarat autoritățile vineri.

Soldatul Hugh Grant l-a întâlnit pe Ahmed EA Al-Hashemi, în vârstă de 25 de ani, acționând în mod eratic pe Drumul Rural la sud de Loop 202, în jurul orei 11.50 pm, a declarat directorul Departamentului Securității Publice Frank Milstead din Arizona, la o conferință de presă în timpul căreia a fost afișat videoclipul de la camera de bord. .

Un observator al cetățenilor pentru mame împotriva șofatului de conducere se afla cu Grant într-o călătorie în timpul incidentului.

Suspectul, care a lovit un semn pe stradă, a ignorat instrucțiunile lui Grant pentru a ieși din drum și a continuat să facă gesturi și să danseze. De asemenea, Al-Hashemi a taxat la vehiculul soldatului și al amanetului.

Grant a plecat și a încercat să-l supună pe A-Hashemi folosind un Taser de două ori, fără efect, iar suspectul a trântit Grant și a început să se certe.

"Este o întâlnire foarte violentă, o întâlnire vicioasă", a spus Milstead înainte de a arăta videoclipul.

Al-Hashemi a lovit, a lovit și a lovit capul lui Grant și l-a lovit pe cap cu propriul său Taser, a spus Milstead.

"În cele din urmă, el [Grant] nu a putut să se supună subiectului și, când a auzit că începe să-și piardă cunoștința și și-a dat seama că, din nou, în capul său, poate însemna viața atât a observatorului său cetățean, cât și a propriei sale, sfârșește să-și desfășoare datoria de armă, iar subiectul a cedat rănilor sale ".

Al-Hashemi este un cetățean Qatari al țării cu viză de student, a declarat Milstead.

Nu este clar cât timp trăiește în S.U.A. UU. El a fost un fost elev al Universității de Stat din Arizona, potrivit oficialilor școlii. Alte detalii nu au fost furnizate.

Milstead a declarat că Al-Hashemi a avut multiple confruntări cu poliția Tempe recent și a fost acuzat că a invadat un centru comunitar islamic.

Miltead a spus că Grant avea dureri, dar se reface de la rănile acasă.

Milstead a descris efortul lui Grant drept „o lucrare exemplară a lucrărilor poliției” și l-a lăudat pe soldat că a făcut tot posibilul pentru a proteja femeia călătoare.

"El a fost într-o luptă pentru viața sa, și a făcut o muncă incredibilă", a spus Milstead.

Bucla 202 spre vest și rampele de ieșire în zonă au fost închise vineri dimineață timp de câteva ore, în timp ce scena era în curs de cercetare.

Potrivit statisticilor întocmite de KTAR News 92.3 FM, în 2019 au fost 38 de împușcături care au implicat ofițeri în Vală.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: