Karrueche Tran dezvăluie de ce viața ei este mai "uimitoare" acum, 4 ani după divizarea cu Chris Brown.

Modelul-actrita nu a putut sa se descurce mai bine, din moment ce sa despartit de Chris Brown, dupa ce a aflat ca in 2015 a nascut un copil in secret.

Karrueche Tran, în vârstă de 31 de ani, face "uimitor" patru ani după ce sa despărțit de cântăreață, Chris Brown, 30. HollywoodLife a vorbit exclusiv cu actrița transformată în model și a întrebat care sunt obiectivele ei viitoare și actuale în ceea ce privește modul de a acționa, moda cariere. "Este uimitor să mă gândesc unde eram acum patru ani în locul unde mă aflu și mă împinge să vreau să fac mai mult și să devin mai bine, iar scopul pe termen lung pentru mine este să acționez și să ajung pe marele ecran", a arătat frumusețea.

Karrueche Tran dezvaluie viata uimitoare despartire Chris Brown

Karrueche - care a jucat rolul Virginiei în Claws - a continuat: "La fel ca un atlet te duci să te antrenezi și să te condiționezi și să devii mai bine. Iar pe Claws, care lucrez alături de Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes, Jenn Lyon, Dean Norris, Harold Perrineau, toți acești actori veterani credibili uimitori sunt: ​​"Trebuie să stau pe picioare, la fel de mare ca și ei cu cariera mea ", a adăugat steaua multi-talentată.

Frumusețea, care are coborâre vietnameză și jamaică, a explicat: "Acționarea este pe termen lung pentru mine și între modelare, găzduire, lucruri mici pe care le pot face între ele să continue să crească și să înflorească! Mă simt că sunt trandafirul care a crescut de la beton, bobocul acela care începe și crește și crește și învățați că lumea este stridiul dvs. și că puteți continua să creșteți cu munca concentrată și grea! "

Despre Karrueche Tran dezvaluie viata uimitoare despartire Chris Brown

Karrueche a avut o plină farfurie de când sa despărțit de cântăreața "loial" în 2015. Ei au fost în relație off-and-on începând cu 2011 până când Karrueche la aruncat pe Chris când a descoperit că și-a pierdut în secret fiica, Royalty Brown, cu Nia Guzman. De la destrămarea lor, Karrueche sa întâlnit cu Victor Cruz din decembrie 2017 și lucrurile par să devină serioase. Câștigătorul Super Bowl a luat-o pe Instagram pe 17 mai pentru a-și revărsa ladylove-ul. În cinstea zilei de naștere a prietenei sale, el a postat o imagine sexy a ei într-un bikini roz, împreună cu legenda: "În fiecare an sărbătorim și fiecare zi de naștere care trece îmi amintește cât de norocos am să am în viața mea. La mulți ani, copilul meu, Te iubesc la lună și înapoi. @karrueche.“


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!