Kelly Ripa tranteste ultraj fiul saracia extrema este criticat: La începutul acestei săptămâni, ea i-a spus lui Jimmy Kimmel Live! că copilul ei cel mai mare, Michael Consuelos, un senior la New York University, trăiește singur pentru prima dată într-un apartament din Brooklyn. Deși îi place „libertatea” de a avea propriile săpături, ea a spus că „urăște să-și plătească propria chirie” și este „săracă cronic. Nu cred că a trăit vreodată sărăcia extremă ca acum. "

Comentariul ei despre „sărăcia extremă” nu a fost bine, mulți tinând cont de câți tineri din lume trăiesc cu adevărat în sărăcie.

Acest lucru l-a determinat pe gazda Live cu Kelly și Ryan să răspundă miercuri, după ce un fan a adus reacția într-un comentariu pe o fotografie de Instagram a Ripa cu fiul ei.

Kelly Ripa tranteste ultraj fiul saracia extrema

„Michael merge la facultate și este senior și lucrează cu normă întreagă”, a scris Ripa. "El este în primul său apt ne-subvenționat pentru părinți cu colegi de cameră."

Ea a continuat să spună: „M-am obișnuit să devin mult slăbiciune, deoarece oamenii adoră ultraj fals față de ceva ce nu au văzut. Citesc doar un titlu și își bagă degetele obosite. ”

Ripa a concluzionat cu „Nu am crescut privilegiat și nici [soțul ei, starul Riverdale, Mark Consuelos]. Lucrăm și ne așteptăm ca și copiii noștri. Și faptul că un pachet de proști vor să b **** ăsta despre asta, zic să-i spunem. "


- Bătut! Laura Prepon și Ben Foster se așteaptă cu al doilea copil: 'Suntem atât de încântați'

"Suntem atât de încântați să anunțăm că familia noastră este în creștere", Laura Prepon a titrat anunțul ei de sarcină joi

Vedeta Orange Is the New Black, în vârstă de 39 de ani, și soțul ei Ben Foster își așteaptă al doilea copil alături, a dezvăluit Prepon joi pe Instagram.

În imaginea ei, mama care trebuie să-și prezinte umflatura copilului se află sub un ansamblu cu totul negru, zâmbind în timp ce ține fiica Ella, de doi ani, a cuplului lângă o fereastră.

„Suntem atât de încântați să anunțăm că familia noastră este în creștere. Viața este frumoasă! ”Prepoziționează postarea, adăugând hashtagul,„ #knockedup ”.

Vrei toate cele mai recente anunțuri despre sarcină și naștere, plus bloguri de mame celebre? Faceți clic aici pentru a obține cele și multe altele în newsletter-ul PEOPLE Parents.

Prepon și colegul actor Foster, în vârstă de 38 de ani, și-au salutat primul copil, fiica Ella, în vara anului 2017. Oamenii și-au confirmat știrile despre sarcină în ianuarie precedentă, la doar câteva luni după ce Foster a răspuns întrebarea în toamna lui 2016.

Au legat nodul în iunie 2018, cu actrița fostei That’s Show 70s care împărtășea o fotografie de nuntă alb-negru a noului soț și soției zâmbind și îmbrățișând.

"Proaspăt căsătoriți! Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul ”, Prepon s-a adresat fanilor și adepților ei din legendă. "Dorind tuturor tuturor lucrurile bune!"

În aprilie anul trecut, actrița s-a deschis pe un segment al The MOMS despre cum își echilibrează cariera cu maternitatea, explicând că „a trebuit să revină la muncă cu adevărat rapid” după ce a născut.

"Ben și cu mine suntem foarte mari dacă suntem la serviciu, el este [acasă], iar dacă este la serviciu, suntem [acasă]", a spus ea. „[Dar] mă simt vinovat și știu doar că [Ella] ar fi mândru dacă ar ști. Am vorbit cu o grămadă de femei [întrebând], „Cum faci asta?” Și acestea sunt exact, „Nu există nicio soluție. Doar o faci. ""

De asemenea, Prepon a atins și rușinarea mamei, spunând: „Chiar și cu unele femei care trebuie să-și hrănească bebelușii mai devreme decât să alăpteze și mămăliga care continuă ... Nu permit acest lucru nicăieri lângă mine sau prietenii mei.”


Incomode! James Corden îi mărturisește lui Demi Moore că a mințit despre citirea memoriului ei cu bombe

Să jigniți pe cineva este riscul pe care îl asumați atunci când jucați „Spill Your Guts or Fill Your Guts” în „The Late Tate Show” - asta și, uh, să vă îmbolnăviți la televizor, desigur.

Demi Moore, invitat la programul de miercuri, s-a alăturat lui James Corden la masă cu tratamente înfiorătoare la stomac, drept consecință pentru a nu răspunde la întrebări îndurerate.

Actrița, care și-a lansat luna trecută memoria memorială „Inside Out”, a pus prima întrebare.

- James, mai devreme în camera verde mi-ai spus că iubești noua mea memorie, începu ea. "Ca cineva care a citit cartea, care a fost capitolul tău preferat?"

„Interiorul” de demi Moore dezvăluie violul, de ce s-a prăbușit căsătoria cu Ashton Kutcher

Corden, care se confrunta cu o gură de sânge de vacă și jeleu de limbă de porc, a pierdut cuvintele.

- Acum, eu ... am ... mi-a plăcut, bâlbâi el.

"Mi-au plăcut toate ... mi-a plăcut - capitolul„ combate toate drogurile ", a adăugat el, făcându-l pe Moore să râdă. „Mi-au plăcut pozele”.

Realizându-se, Corden a mărturisit: "Nu l-am citit. Nu l-am citit! Îmi pare rău!"

- Ar fi trebuit să o citesc, a spus el privind în urmă, înainte de a lipi o bucată mare de jeleu în gură. Mușcătura lui a fost scuipată rapid într-un coș de gunoi.

Jon Cryer refuză cererea din memoria memorială a lui Demi Moore

Paginile lucrării lui Moore erau pline de amintiri revelatoare ale trecutului ei. Ea a scris despre dezlegarea celor trei căsătorii ale ei, un viol la 15 ani, lupte cu alcoolism și abuz de substanțe și multe altele.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!