Iată cum îl pui pe Keanu Reeves în față și apoi scrieți un cântec despre el

Alerta alergător! Următoarele discută sfârșitul noului film "Always Be My Maybe", așa că reveniți mai târziu dacă doriți să îl vedeți mai întâi.

Poate îl cunoști pe Randall Park ca patriarh pe "Fresh Off the Boat" sau pe Kim Jong Un în "The Interview".

Ei bine, actorul, scriitorul și comedianul este și tipul care la lovit pe Keanu Reeves în față și a cântat despre el.

Cel puțin asta este ceea ce face personajul lui Marcus în noul rom-com "Always Be My Maybe" (streaming vineri pe Netflix, în teatrele selectate acum). Starurile din Park și au scris scenariul cu co-starul Ali Wong și Michael Golamco.

Loveste fata Keanu Reeves scapa nepedepsit

"L-am luat și a fost atât de sălbatic", spune Park despre starul de camee Reeves. "Și trebuie să-l pun pe ecran și el a fost remarcabil."

În film, asediații din copilărie, Marcus, un muzician luptător și Sasha (Wong), un bucătar de celebritate, sunt foarte clar meniți să fie împreună. Dar sunt cateva lucruri, inclusiv noul iubit pretentios al lui Sasha Keanu Reeves, jucat de un joc Keanu Reeves.

Marcus și Sasha încearcă să se întâlnească cu prietena Keanu și cu prietena lui Marcus, Jenny (Vivian Bang), dar lucrurile se înlătură în timpul unei nopți la camera de hotel a lui Keanu. Ei joacă un joc în stil adevărat sau îndrăzneț, unde Keanu întreabă și răspunde la întrebarea: "Dacă ar fi trebuit să alegi o persoană în această cameră să moară, cine ar fi?" Spune Marcus. Marcus spune că îl va ucide pe Keanu. La care Keanu spune: "Îl îndrăznesc pe Marcus să mă lovească".

Deci, Marcus face asta. Apoi, Keanu îi pune pe Marcus într-o tresă, până când Sasha intervine pentru a-și salva prietenul.

Sasha și Marcus iau o casă Uber într-o hohff (Jenny rămâne cu Keanu), dar pe spate, își dau seama că amândoi au mințit despre sentimentele lor unul pentru celălalt. În cele din urmă, se întâlnesc, iar Marcus este inspirat să scrie o melodie despre cum, așa cum merge versurile, "îți spun că, într-adevăr, l-am lovit pe Neo. Ar putea să-și bată gloanțele, dar nu putea să mă scape.

Melodia pe care Park o cântă în film și a scris cu ajutorul producatorului Bay Area Dan the Automator (care este, de asemenea, în spatele muzicii pentru noul film "Booksmart"), reușește să fie simultan hilar și sunet la fel ca un 90 -era cale hip-hop.

"Când eram la facultate, eram într-o bandă (numită Ill Again)", spune Park. "Ali ar merge la spectacole. Așa că a avut sens ca Marcus să fie într-o bandă ca cea în care eram în prezent.

În film, trupa lui Marcus Hello Peril (o piesă despre pericolul "Yellow Peril", un termen pentru frica unei atacuri asiatice) este predominant asiatico-americană, la fel și restul filmului.

Aceasta include starul camee Reeves, care este parte asiatic.

"A fost foarte important pentru noi, în special pentru Ali, că are un interes de dragoste să fie asiatico-american", spune Park. (Mai devreme în film, Sasha datează și un personaj jucat de Daniel Dae Kim.) "Ea dorea ca acel personaj special să fie asiatico-american și, de asemenea, iconic și, de asemenea, super-bine, super-talentat și adorat. Această persoană trebuia să fie cel mai rău coșmar al lui Marcus ", spune Park.

Reeves părea alegerea evidentă a turnării.

"L-am scris în scenariu. In acel moment, am fost de genul: "Care sunt sansele de a-l obtine pe Keanu?" Spune Park. "Nimeni dintre noi nu a avut o relatie cu el, dar era un fan al lui Baby's Cobra. "

Reeves și-a filmat rolul timp de patru zile în timpul unei pauze din filmarea acțiunii sale "John Wick 3."

El a fost în mod clar în "modul de cascadorie", așa cum îl descrie Park. "Știe cum să facă să pară real. Tot ce trebuia să fac era să-mi mișc brațul.

Reeves a fost în mod clar concentrat pe scenele de acțiune - chiar ia un vază și-l sparge în mod intenționat - dar, de asemenea, făcând dialogul mai amuzant.

"A improvizat atât de mult și multe dintre ele au ajuns în film", spune Park. De exemplu, există o linie care a venit de la Reeves unde actorul dezvăluie că ochelarii pe care îi poartă nu au nici măcar lentile. "Ochii mei sunt perfecți. Acestea sunt pentru o parte, "Reeves riffed.

Park, de asemenea, îi acordă lui Reeves ideea genială că piesa finală a lui Marcus (una din cele trei formații ale trupei sale în film) nu numai că este vorba despre împușcarea steaua "Matrix" în față, ci și ca un cântec de dragoste pentru Sasha. Versurile includ: "L-am lovit în ochi, apoi am devenit tipul ei."

"Pentru mine, este cel mai bun lucru despre acest cântec: Keanu este această icoană incredibilă pe care am lovit-o și este motivul pentru care am ajuns cu Sasha".


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: