Mariah Carey joaca Tot ce vreau de Craciun esti tu: Mariah Carey a culminat cu o săptămână de prezentări de Crăciun în emisiunea „Late Late Show”, cu o redare festivă a clasicului său din 1994, „All I Want For Christmas Is You”. Îmbrăcată într-un ansamblu de Spărgători de nuci și însoțită de un grup de cântăreți susținători, Carey a oferit melodiei romantice de Crăciun o stare de spirit optimă, mai ales când un grup de dansatori cu temă festivă i s-au alăturat pe scenă.

"All I Want For Christmas Is You" este a treia versiune a lui Carey în emisiunea The Late Late Show din această săptămână, urmând prezentările ei "Oh Santa" și "Christmas Time Is in the Air Again". La începutul acestei săptămâni, Carey a lansat și un videoclip muzical nou pentru piesa, care a avut premiera în timpul unui stream YouTube joi seară, cu un fan Q&A live înainte premiera la miezul nopții a videoclipului.

Mariah Carey joaca Tot ce vreau de Craciun esti tu

„All I Want for Christmas Is You” a adus Crăciunul la începutul acestui an, pe 1 noiembrie, când a apărut pe Top 100 piese de la Rolling Stone și s-a clasat pe locul 1 în timpul săptămânii. 12 decembrie cu un total de peste 25 de milioane de transmisii. Piesa a prezentat, de asemenea, propriul mini-documentar de la Amazon la începutul acestei luni.

"Cu siguranță am vrut să-l lansăm anul acesta cu piesa pentru a sărbători a 25-a aniversare, dar cu siguranță nu mă așteptam să ajungă pe locul 1 cu două săptămâni înainte de Crăciun", Carey a declarat pentru Billboard despre succesul recent al piesei. "Vreau doar să vă mulțumesc tuturor. Vreau ca lumea să aibă cele mai bune vacanțe din viața mea."

Ea a adăugat: „Îmi place foarte mult Crăciunul și trăiesc doar pentru acel sentiment diferit de orice altceva. Este o calitate a copilăriei pe care o am și știu asta. Știu că majoritatea oamenilor spun:„ Ugh, este Crăciunul. Trebuie să primesc cadouri pentru toată lumea și să mă ocup de familia mea. „Nu că nu am aceste probleme. Eu o fac. Dar pun totul deoparte pentru o clipă liniștită, singur, în copacul care ascultă muzică”.


Schimbarea părului Olivia Culpo - Obțineți extinderi după ce te-ai săturat de Bob - Înainte și după fotografii

'Olivia Culpo a scăpat de tunsoarea ei bob și și-a tras părul mai lung pe umeri tocmai la timp pentru sărbători!

Olivia Culpo, 27 de ani, și-a îndreptat părul de sărbători și de Anul Nou debutând cu o coafură mult mai lungă pe umeri pe Instagram, pe 18 decembrie. Frumosul păr lung și brunet al Oliviei a fost realizat de stilista, Priscilla Valls, folosind extensii individuale. în timp ce Dominick Pucciarello îi tăia părul. Olivia a postat un selfie uimitor, cu un corset sexy în alb și negru, cu părul desfăcut și despărțit în mijloc într-un luciu strălucitor. Ea a titrat: "Lungime nouă, fără Priscilla Valls! Mereu m-am speriat de extensii, dar m-am săturat de zguduire. Acum sunt dependent. Ce preferi, bob sau mid-lungime?"

Olivia a zguduit întotdeauna o scuturare elegantă, scurtă, care a sfârșit în maxilar și, deși lungimea ei a fost ușor ajustată de-a lungul lunilor, fie pe maxilar, fie chiar sub bărbie, nu a avut niciodată părul lung. . Atunci a fost o surpriză atât de frumoasă să văd modelul cu părul lung. Olivia este doar una dintre numeroasele vedete care și-au schimbat părul la timp pentru noul an.

De fapt, Hilary Duff, în vârstă de 32 de ani, tocmai a debutat pe o schimbare a părului când a tăiat părul blond într-un păr lung pe 18 decembrie. Actrița a luat-o pe Instagram pentru a posta un videoclip cu tutorialul său de machiaj de Crăciun când și-a arătat noua tăietură care se termină chiar sub bărbie. Părul său blond era desfăcut și despicat la mijloc în valuri ușoare și neplăcute.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: