Merge minunat pentru Richard Madden. Asta e ceea ce Îl îngrijorează

Când vine vorba de spectacole de premiere, ascultă întotdeauna Julianne Moore.

Richard Madden știe acest lucru acum, deși nu a făcut-o în ianuarie, când actorul scoțian sa așezat lângă Moore la Globurile de Aur. Madden primise prima sa nominalizare la Globe pentru a juca un ofițer de protecție a PTSD, care a fost lovit de politicianul britanic, în mini-seria "Bodyguard", iar înainte ca numele din categoria sa să fie citite, Moore sa aplecat pentru a-și strategiza.

Era ca "OK, scumpo, daca castigi, vrei sa iesi in spatele meu sau vrei sa mergi invers?", Madden si-a amintit. El a răspuns cu încredere: Bineînțeles că nu ar câștiga.

Dar a făcut-o. Și când orchestra a început să se joace, Madden nu știa unde să meargă. Cu ușurința unui profesionist, Moore se ridică în picioare, se întoarse și o însoțește pe Madden trecută pe scenă. "Și apoi, când m-am întors la masă după aceea", a spus el, "a fost ca și cum," te-am întrebat în ce fel ai vrut să te duci! "

Când vine vorba să-și navigheze drumul prin Hollywood, Madden, de 32 de ani, preferă să-și dea seama că este în mișcare. În această săptămână, îl puteți prinde în muzicalul "Rocketman", unde Madden joacă un manager de muzică viclean, a cărui seducție de Elton John se extinde dincolo de sala de consiliu și în dormitor. Este un strigăt departe de cel mai bine-cunoscut rol al lui Madden, Robb Stark, personajul virtuos, sortit "Game of Thrones", care a murit în timpul episodului "Nunta roșie".

Această serie a devenit mai mare și mai mare pe măsură ce a continuat, dar după ieșirea din a treia sezon, Madden nu mai era pe punctul de a participa la pradă. Totuși, a fi ucis devreme are avantajele sale: îl lasă pe Madden să treacă treptat din roluri de callow-principe și să înceapă să joace bărbați adulți complicați. Rolul său pe "Toamna Bodyguard", toamna trecută, a servit ca o reintroducere de feluri, un semnal către industrie că aspectul lui Madden de matinee-idol a crescut în mod plăcut. Chiar vulnerabilitatea lui părea acum periculoasă.

Marile griji cotidiene actor Richard Madded

"Sunt atât de obișnuit să joc pe tipul bun că s-au întâmplat lucrurile rele", mi-a spus Madden într-o cameră de hotel din Cannes în această lună, la doar câteva zile după ce "Rocketman" a avut premiera la festivalul de film acolo. Inițial obosit dintr-o zi de a face presa, Madden a devenit mai cald și mai animat în timp ce vorbea, ochii lui albaștri lărgind adesea pentru accentuare. "Am fost interesat să joc un personaj ușor mai întunecat, cu motivații diferite față de el".

Rolul său "Rocketman", John Reid, îi permite lui Madden să joace tipul Machiavellian, cu o senzație de electricitate sexuală: Când Reid îi spune tânărului, Elton John netestat: "Ești atât de smerit, e jenant", Madden Haide.

"Ceea ce are Richard ca actor este o mare greutate și siguranță", a declarat Taron Egerton, care îl interpretează pe Elton John în film. "Oamenii o numesc recurs sexual - și iad, nu există nici o îndoială că are asta - dar este mai mult decât atât. Apelul sexual este un produs secundar al puterii sale. Te simți în siguranță în jurul lui, pentru că are această certitudine în legătură cu lucrurile.

Întreabă-l pe Madden cu privire la acea certitudine, dar se pare surprins că cineva ar crede că posedă asta. "Trebuie să convocați puterea pentru a încerca să o falsificați", a spus el. Caracterul lui John Reid poate părea un rechin, dar Madden la conceput ca un mare bluffer care muncește din greu pentru a-și ascunde nervii "pentru că asta mi-a repetat pe set, încercând să fiu personajul răcoros, dar chiar să mă panichez de dedesubt".

Madden a simțit acest sentiment de precaritate, deoarece a fost un actor de copil care a crescut în afara Glasgow, unde colegii de clasă l-au tachinat neîncetat că părăsesc școala pentru a-și exercita rolurile. Chiar și atunci când Madden și-a luat pauza mare pe "Game of Thrones", a venit cu o captură: Multe dintre co-stelele sale au fost reformate după ce pilotul a fost împușcat, un memento timpuriu că "trebuie să aduci cât mai bine la acest show , pentru că va continua cu sau fără tine. "

În cele din urmă, spectacolul a făcut tocmai asta, deși nu înainte de al acorda pe Madden cu un nivel de faimă care la surprins. "Am crezut că ar fi ca o nișă, spectacol de cult", a spus Madden. "Nu m-am gândit că va fi așa," - a oprit să se gândească la ceva imens în mod corespunzător - "Jocul Tronurilor", a spus el în cele din urmă.

Totuși, chiar și acea serie nu a putut pregăti destul Madden pentru nivelul de atenție pe care la primit de când a debutat "Bodyguard". O dramă dramatică, acuzată sexual împotriva războiului împotriva terorismului, "Bodyguard" a fost o senzație în Marea Britanie când a ieșit ultima oară pe BBC (spectacolul mai târziu a debutat în întreaga lume pe Netflix), deși Madden se aștepta ca celălalt pantof să cadă .

"Întotdeauna aștepți să nu reușească sau să meargă prost", a spus el. "Am facut-o cu fiecare episod al" Bodyguard ", gandindu-ma:" Va fi aceasta saptamana in care publicul ne va intoarce si vom incepe sa uram spectacolul ".

Nu au făcut-o niciodată, iar frenezia lansată de "Bodyguard" a dus la roluri noi - Madden urmează să tragă în curând drama "1917" condusă de Sam Mendes și "se zvonește" filmul Marvel "Eternalii" precum și o nouă examinare. Atenția lui Paparazzi a devenit atât de răspândită în Londra, unde Madden trăiește o mare parte a anului, încât vecinii săi au început o discuție în grup pentru a avertiza actorul în cazul în care fotografii se află în afara.

De asemenea, Madden, care a avut o relație cu actrița Jenna Coleman până în anul trecut, a fost recent fotografiat de mai multe ori cu actorul Brandon Flynn, care la cunoscut pe cântăreața Sam Smith. Sunt cei doi oameni un element?

Madden ridică din umeri, nemulțumit de întrebare, dar nici nu se grăbea să-i răspundă. "Îmi păstrez personal viața personală", a spus el. "Nu am vorbit niciodată despre relațiile mele." El lucrează la o modalitate de a descuraja paparazzii interesul cu care a văzut: "Îmbrăcăm aceeași zi de zile, pentru că dacă ar părea că se întâmplă în aceeași zi, ei nu pot rulați imaginile ", a spus el. "Există doar atât de multe fotografii pe care le puteți avea despre mine cu un suc verde care merge pe stradă".

Știe, totuși, că unii actori acordă o asemenea atenție. "Voi fi la hoteluri și restaurante unde îți vor spune:" Sunt paparazzi în față, vrei să ieși în față sau să ieși în spate? ", A spus Madden. "Și tu te duci," Cine vrea să iasă în față? "Și ei spun:" Oh, o mulțime de oameni! "

Madden clătină din cap, râzând. El a fost invitat la petrecerea de la Vanity Fair în acea seară, una dintre cele mai mari serii de vizionări ale festivalului, dar a hotărât să ceară o altă noapte de flashbulburi și schmoozing. "Este un maraton, nu un sprint", a explicat el. În schimb, el ar fi optat pentru ceva mai modest, satisfăcător apetitul nimănui în acea noapte, dar al lui.

- Voi mânca un brânză în pat, spuse el rânjind.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!