Martie Madness 2020 coronavirus jucat fara fani - Martie nu a mai văzut niciodată o asemenea nebunie.

NCAA a luat miercuri decizia dificilă și fără precedent de a interzice fanilor să participe la turneele de baschet masculin și feminin din cauza pandemiei coronavirusului. Personalul esențial și familia va fi permis să participe la jocuri, deși NCAA va continua să monitorizeze criza și să facă modificări, după este necesar.

"Deși înțeleg cât de dezamăgitor este acest lucru pentru toți fanii sportului nostru, decizia mea se bazează pe înțelegerea actuală a modului în care COVID-19 progresează în Statele Unite", a declarat președintele NCAA, Mark Emmert, într-o declarație. "Această decizie este în interesul sănătății publice, inclusiv cel al antrenorilor, administratorilor, fanilor și, cel mai important, al studenților noștri-sportivi".

Martie Madness 2020 coronavirus jucat fara fani

Înainte ca NBA să anunțe că își suspendă sezonul după dezvăluirea starului de jazz din Utah Rudy Gobert, care testează pozitiv virusul, Emmert a subliniat că prioritatea fiind acordată permiterea echipelor să continue să joace,

Finala masculină Four pare sigură că se va muta de pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta într-un loc mai mic, ar fi o arenă de colegiu din apropiere, în timp ce locurile din prima și a doua rundă nu se vor schimba. Site-uri regionale - inclusiv Madison Square Garden, și Houston, în cazul în care primarul său a anulat sau amânat toate evenimentele legate de oraș în această lună - sunt, de asemenea, de așteptat să rămână aceleași, dar fiecare decizie este supusă schimbării în mediul în schimbare rapidă.

Biletele achiziționate pentru Turneul NCAA vor fi rambursate - Martie Madness 2020 coronavirus jucat fara fani

"Singurul lucru pe care trebuie să vă asigurați este că acești tineri bărbați și femei ajunge să concureze într-un campionat", a declarat președintele NCAA pentru Sports Illustrated și Athletic înainte de anunțul NBA ar suspenda sezonul său. "Aceasta este oportunitatea unei vieți pentru ei, și mulți dintre ei vor primi doar o singură șansă la acest lucru. Deci, dacă putem face jocuri fără fani, este greu ideal. Dar e mult mai bine decât să nu ai meciurile din campionat.

"Atâta timp cât sportul universitar merge mai departe și sportivii colegiu ajunge să joace, și putem face acest lucru prin controlul mediului cât mai eficient posibil, ne simțim bine dacă putem continua să facă acest lucru. Dacă acest lucru se schimbă și mediul se înrăutățește considerabil, ne vom adapta".

Cine în afară de jucători, antrenori și arbitri va putea fi la meciuri? "Personalul esențial" include cel puțin un număr limitat de angajați ai arenei, personal medical, parteneri de radiodifuziune cbs și Turner Sports și un număr nedeterminat de membri ai mass-media. Părinții de jucători sunt sigur pentru a obține clearance-ul, dar care alte rude pot fi permise nu a fost decis.

"Este descurajant, din cauza dimensiunii de oameni ale căror vieți sunt afectate direct", a spus Emmert. "Sunt fani ocazionali și sunt fani care nu-și pot imagina să nu-și vadă echipa jucând. Dar este, de asemenea, cazul în care facem o declarație clară despre sănătatea publică. Știm că avem o responsabilitate specială... pentru a avea grijă în plus."

NCAA a format un grup consultativ pentru a evalua pericolul în creștere și cele mai multe turnee de conferințe a început cu nici o restricții cu privire la care ar putea intra într-o arenă, deși conferințe majore, ar fi ACC, Big Ten, Big 12, Pac-12 și SEC a anunțat miercuri seara au ar continua să joace fără fani prezenți.

Coronavirusul a fost declarat oficial o pandemie miercuri, după ce a afectat peste 100.000 de persoane din întreaga lume în cel puțin 83 de țări, inclusiv peste 1.000 în Statele Unite. Dr. Anthony Fauci, director al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, recomandat împotriva mulțimilor mari la evenimente sportive în timp ce vorbind miercuri pe Capitol Hill.

"Evident, este un pic șocant acum, dar cred că fac ceea ce ei cred că trebuie să facă pentru a rula în continuare turneu", a spus Antrenorul Seton Hall Kevin Willard. "Cred că sunt proactivi și să ne asigurăm că putem conduce cel mai bun turneu posibil".

Chiar și cu absența atmosfereincredibile la fiecare site-ul, Villanova antrenor Jay Wright a spus că a înțeles decizia și încă mai aștepta la jocuri mari.

"Când vom juca aceste scrimmages preseason, Villanova joacă Carolina de Nord, este un joc destul de mare și concurența este încă la nivel înalt", a spus Wright. "Fanii nu afectează competitivitatea."

Pentru seniori ca Myles Powell, scena nu va fi așa și-a imaginat. Dar visul rămâne.

"Trebuie să te duci acolo și să te joci. Fanii sunt acolo sau nu, pentru ca tu să mergi mai departe trebuie să câștigi și nu încerc să-mi închei ultimul an mai devreme", a declarat vedeta de la Seton Hall. "Știu sigur că voi avea băieții pregătiți să joace. Nu-mi pasă dacă trebuie să ne jucăm afară în parc. Trebuie să fim pregătiți."

Martie Madness 2020 coronavirus jucat fara fani


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: