Mexic scazut Coronavirus Pinteni îndoieli cu privire la rata de testare - Urmărim ultimele noutăți despre epidemia de coronavirus și răspunsul global. Înscrieți-vă aici pentru newsletter-ul nostru de zi cu zi cu privire la ceea ce trebuie să știți.

Mexic scăzut, abia înmugurire conta de cazuri confirmate coronavirus este creșterea îngrijorarea cu privire la adecvarea de testare în țară și dacă guvernul este de a face suficient pentru a se pregăti pentru o epidemie.

Începând de marți, doar opt cazuri de Covid-19 au fost confirmate de la primul a fost raportat 28 februarie și Mexic a fost de monitorizare 37 cazuri posibile. Prin comparație, Brazilia, unde primul caz a fost confirmat cu două zile înainte de cel al Mexicului, a confirmat 37 de cazuri și suspectează alte 876.

Miercuri seara, Ministerul Sănătății din Mexic a declarat că numărul cazurilor confirmate a ajuns la 12.

Mexic scazut Coronavirus Pinteni

În cursul aceleiași zile, epidemia a fost declarată pandemie de către Organizația Mondială a Sănătății, în timp ce cazurile la nivel mondial au depășit 120.000, iar decesele au depășit 4.300. Țările au încă șansa de a modifica cursul pandemiei, a afirmat OMS, cerând guvernelor să intensifice eforturile de izolare prin testare, urmărire și izolare.

Începând de marți seară, Ministerul mexican al Sănătății a declarat că a efectuat 278 de teste.

"Sunt îngrijorat de lipsa de testare de diagnostic", a declarat Francisco Moreno, specialist în boli infecțioase și șef de medicină internă la SPITALUL ABC din Mexico City. "Dacă Mexicul are cazuri nedetectate care circulă, răspândirea bolii va fi brutală."

Mexicul a decis în mare măsură împotriva punerii în aplicare a eforturilor de izolare. Aeroporturile nu sunt pe scară largă de screening călători din țările cu un număr mare de cazuri și nici evenimente guvernamentale mari au fost anulate. Cei care lucrează de acasă fac acest lucru în principal în conformitate cu politicile la nivel de regiune de la angajatorii lor multinaționali corporative.

"Avem cei mai buni experți în această chestiune", a declarat miercuri președintele Andres Manuel Lopez Obrador la conferința sa de presă de dimineață. "Avem în continuare același număr de cazuri și, din fericire, nu a fost nici o pierdere de vieți omenești. Nu ascundem informații de populație."

Jean-Marc Gabastou, consilier în domeniul sănătății de urgență pentru Pan-American Health Organization / Organizația Mondială a Sănătății a declarat la o conferință de presă mexican Ministerul Sănătății, miercuri seara, că țara a fost printre primele care să pună în aplicare capacitatea de diagnosticare în fiecare din cele 32 de state, cu un total de 40 de laboratoare. "Această țară a fost întotdeauna cu un pas înainte", a afirmat el.

Cazurile din Coreea de Sud, unde au fost efectuate aproape 200.000 de teste, au dat semne de încetinire înainte ca un nou grup de cazuri din această săptămână să ridice temeri privind o nouă izbucnire. Țara a testat oameni în cel mai rapid ritm din lume, ceea ce pare să fi permis detectarea timpurie a cazurilor și a menținut ratele mortalității mai mici decât media. Moreno spune Mexic ar trebui să fie în urma costum în ciuda resurselor intensive pe scară largă de testare va necesita.

"Trebuie să copiem ceea ce fac alte țări în depistarea precoce a bolii", a declarat Moreno. Mexicul "pare să aștepte ca problema să înceapă înainte de a lua măsuri. Și teama mea este că atunci când va crește, vom fi departe de a fi capabili să-l stăpânească."

De acum, Mexic este doar de testare oameni care au o legătură directă cu cineva care a călătorit într-o țară considerată de mare risc, sau care a fost în contact cu un caz confirmat, a declarat Alejandro Macias, fostul comisar național pentru gripă în Mexic în timpul epidemiei H1N1.

"Ar fi o idee bună să coborâm bara pentru testare", a declarat el într-un interviu. În timp ce Macias îndoieli există o epidemie nedetectate în țară, deoarece spitalele ar fi văzut de cazuri, "este probabil că le-am pierdut unele cazuri și va continua să facă acest lucru în cazul în care nu crește de testare."

 


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!