Moderna spune Covid-19 vaccin similar antigripal costuri: Guvernele ar trebui să acorde undeva în intervalul de $25 și 37 de dolari per porție de Moderna e Covid imunizare, supervizorul NE firmă de biotehnologie a descoperit într-o întâlnire cu German săptămână de săptămână Welt am Sonntag.

"Aceasta este o valoare rezonabilă, având în detrimentul bunăstării cadru, atunci când un individ se dovedește a fi cu adevărat bolnavi cu Covid-19," Moderna CEO Stephane Bancel spus.

În timp ce ultimul cost per porție, se va baza pe dimensiunea cerere, Bancel, a spus că organizația nu-i place "cel mai extrem beneficiu" și contrast costul de anticorpi cu care din acest sezon virus pumn. Moderna trebuie să livreze aproximativ 20 de milioane de porții înainte de sfârșitul anului, unele urmând să fie transportate în Europa în acest an.

"Anticorpul nostru costă, în consecință, aproximativ echivalent cu o lovitură de gripă, care este undeva în intervalul de $10 și $50", a declarat Bancel, Citat de Reuters.

Moderna spune Covid-19 vaccin similar antigripal costuri

Moderna este în prezent aranjarea flexibilă a anticorpului cu Comisia Europeană. Una dintre problemele fundamentale pe care părțile urmează să le acorde este cheltuielile de rezervare. Deși nu a fost marcat niciun acord până în acest moment, discuțiile sunt în ultima etapă, a declarat el, adăugând că sunt "doar zile" până la încheierea unui acord.

Finisajul superior al costului anticorpului Moderna nu sa schimbat prea mult din August, când organizația din Massachusetts a declarat că o porțiune ar costa între 32 și 37 de dolari. Firma a spus că a fost sub estimarea reală a imunizării, dar că a propus menținerea "evaluării pandemice" mai puțin costisitoare până când infecția este nivelată.

Fără a aduce atingere, un pic de cererea Moderna de anticorpi ar putea fi de două ori la fel de costisitor ca Covid-19 imunizare solicitantului creat de NOI medicamente Pfizer și germană firmă de biotehnologie BioNTech. Organizațiile se așteaptă să perceapă 20 de dolari pe porție.

UE intenționează să afirme anticorpul Moderna la fel ca cel creat de Pfizer-BioNTech înainte de sfârșitul anului, a declarat vineri președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Recent, Moderna a declarat că imunizarea sa este de 94, 5 la sută puternică împotriva Covid – un grad comparativ de adecvare față de ceea ce Pfizer-BioNTech a garantat. De asemenea, a raportat obiectivul său de a-și prezenta posibilitatea de anticorpi pentru autorizarea utilizării de urgență în America în următoarele săptămâni.

Moderna spune Covid-19 vaccin similar antigripal costuri


Mai multe știri:

Europa să ne urmeze în compensare Boeing 737 MAX, în timp ce China este încă precaut

Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației (EASA) a declarat că Boeing 737 MAX poate re-vizita cerul atunci când începutul unui an de acum, după ce controlorul american a dat undă verde pentru avioanele îndurerate să zboare încă o dată.

"Fiecare dintre aceste examinări ne arată că avionul poate re-vizita administrația", a declarat șeful Biroului Patrick Ky în timpul unei întâlniri de zbor online facilitată de La Tribune sâmbătă. "Aproape sigur, pentru situația noastră, vom primi alegerile care ne vor permite să-l returnăm în sprijin pe parcursul lunii ianuarie."

EASA a făcut o investigație gratuită pentru a verifica dacă 737 MAX a fost protejat pentru a zbura și a direcționat propriile teste de zbor, a clarificat Ky. El a declarat recent că avionul ar putea re-vizita administrația înainte de sfârșitul anului 2020, deoarece controlorul European a constatat că Boeing a făcut schimbări fundamentale de securitate în avion.

Cea mai recentă declarație AESA vine nu cu mult timp după ce Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a declarat că ridică restricția de aproape doi ani asupra avionului Boeing, care a fost forțat după ce avionul a fost asociat cu două accidente în cinci luni în 2018 și 2019, ucigând 346 de persoane.

FAA a declarat că specialiștii în avionică din întreaga lume au direcționat sondaje gratuite despre muscă. Aceste controlere demonstrat că "Boeing schimbări de plan, împreună cu progresii de grup tehnici și pregătirea upgrade-uri, le va da certitudinea de a aproba avion ca protejate pentru a zbura în națiuni separate și districte," cum este indicat de către FAA.

Ajutorul Controlorului European este privit ca o victorie majoră pentru Boeing, care a suferit o dublă lovitură pentru anul curent din cauza dezastrului 737 MAX și a rezultatelor pandemiei Covid. Înainte a fost detaliat faptul că aprobarea FAA a fost insuficientă pentru unii controlori din întreaga lume din cauza notorietății afectate a producătorului de avioane.

China, care a fost principala națiune la sol 737 MAX armada un an în urmă, este încă păstrarea în jos pe o alegere. Recent, câinele de pază de zbor al națiunii a repetat că trebuie să garanteze că avionul îndurerat a protejat și modificări de încredere și a solicitat luciditate cu privire la consecințele examinării privind motivul celor două accidente, între diferite condiții.

Chiar și după câștigarea aprobării controlorilor, este posibil ca preocupările Boeing să nu fie terminate. În octombrie, producătorul de avioane a pierdut alte 12 cereri pentru dubiosul 737 MAX și a transmis mai puțin avion clienților decât a făcut-o cu un an în urmă. Cu zbor de afaceri, de fapt, șovăitor de pandemii, NE organizației eforturile pentru a sprijini cererile ar putea fi, de asemenea, împiedicată de către UE de 15% taxe. Obligațiile suplimentare de import pe avionul american sunt esențiale pentru alegerea coaliției Europene de a plesni produse americane în valoare de 4 miliarde de dolari, cu taxe ca disciplină pentru creditele Americane pentru Boeing.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: