Morning Dump cu Jaylen Brown emisiune matinala 2019 are mai multe de spus: În fiecare dimineață, colectăm legăturile zilei și le aruncăm aici ... subliniind marea poveste. Pentru că nu este nimic la fel de satisfăcător ca un depozit de dimineață.

    Brown a fost citat într-o poveste Heavy.com din 16 decembrie, spunând că Irving a fost „nevrednic” de vină pentru sezonul dezamăgitor de anul trecut și a spus în schimb că „organizația și personalul antrenor. „Ar trebui să-și asume cea mai mare parte din vină.

    Brown a respins aceste comentarii înaintea meciului de miercuri seară împotriva lui Mavericks, spunând că declarațiile sale sunt înșelătoare.

    "Cred că a fost un citat greșit, cu siguranță, dar să fiu sincer, m-am săturat să vorbesc despre asta și m-am săturat să fiu întrebat", a spus el. "Cu siguranță aș spune că este un citat greșit. Nu a mers așa cum am spus-o, așa cum a fost scrisă cu o narație în care el a scris deja povestea așa cum și-a dorit să scrie. "Dar nu am intenționat în felul acesta. Dar m-am săturat să fiu sincer."

Morning Dump cu Jaylen Brown emisiune matinala 2019

Boston Globe

WEEI a luat legătura ieri cu Brandon „Scoop B” Robinson pentru a-și exprima opinia cu privire la noțiunea citată greșit de Jaylen (în special, articolul din Heavy.com a fost prezentat ca un interviu transcript). Aparent Robinson l-a cunoscut pe Jaylen Brown la un turneu de baschet de liceu la Barclays Center, unde Robinson făcea comentarii despre culoare. S-a așezat cu Brown pentru jumătate din timpul jocului, a înregistrat interviul și, aparent, l-a transcris mai târziu. Problema este că comentariile lui Brown despre biroul frontal sunt aproape complet jignite de divertismentul part-time.

Robinson a insistat să-l citeze pe Brown cu exactitate și a spus că înțelege de ce Jaylen va încerca să „dea înapoi” comentariile.

Deci Robinson l-a citat prost pe Brown?

Cine știe.

Cred că este cu totul posibil ca Robinson să fi ratat câteva cuvinte care ar fi schimbat ușor caracterul comentariului lui Brown. Cu toate acestea, în clipul WEEI postat (în jurul orei 2:30 în audio), îl puteți auzi pe Brown mergând direct să vorbească despre tipi care „nu au putut face un pas înapoi” pentru a vorbi despre el. „front office, și dacă Brown ar fi dat vina pe el însuși pentru dezamăgirea sezonului trecut, a venit după ce a dat vina pe„ alți băieți ”și în birou.

Deși cred că Robinson a primit cotația de la Brown mai mult sau mai puțin cu acuratețe, nu cred că Robinson are dreptate în a presupune că Brown încearcă să anuleze ceea ce a spus pentru a netezi lucrurile cu biroul frontal și corpul. tehnician, pentru că nu cred că sediul central al C și personalul de coaching sunt prea îngrijorați de un tânăr de 23 de ani care vorbește cu precauție. Până la urmă, dacă antrenorii și conducerea C ar fi genul de oameni care ar sta în jurul disecării reportajelor de știri, Boston ar fi scufundat în fundul ligii și probabil că nu l-ar fi recrutat pe Brown în primul rând.

Pagina 2: Unde nu știm ce se întâmplă cu piciorul lui Hayward, iar Marcus este pus în drepturi

    În cazul lui Hayward, Ainge a descris aripa drept „zi de zi” cu o „problemă cu piciorul”. În acest moment, asta este tot ce știu. Ainge a spus că problema a apărut în timp ce lucra la întoarcerea sa din alte răni.

    "S-a antrenat din greu și a putut să lucreze și are un singur picior / degetul de la picior, este chiar acolo, chiar unde degetul de la picior se conectează la picior", a spus Ainge. "Este doar o mică durere și încercăm să ne dăm seama ce este." El a primit o injecție de cortizon, sperând că se va îmbunătăți, dar s-a făcut mai rău. Deci încercăm să rezolvăm toate acestea. Nimeni nu știe exact care este problema. "

MassLive

Este întotdeauna o veste bună - o echipă de specialiști nu știe ce nu este în regulă cu o parte a anatomiei în care sunt specializați.

Între timp, verificând pe Marcus Smart că nu are ochi roz:

    Ainge a lămurit că Smart nu are ochi roz și face parte dintr-o problemă „virală” care l-a ținut de pe pistă și a rămas în pat în ultimele două săptămâni.

    Pe măsură ce lucrurile stau, Ainge a prezis că Smart poate reveni pe pistă în ziua de Crăciun. Cu toate acestea, a subliniat că a fost „doar o presupunere”.

    "A fost pusă în carantină acasă. Dar a devenit din ce în ce mai bună. Am vorbit cu ea în fiecare zi. Sper că este sănătoasă. Nu a jucat baschet sau chiar a ieșit din pat pentru ultima săptămână, 10 zile, așa că noi să-l scoată pe teren, transpirând și asigurându-te că este sănătos și se simte bine. "


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: