Noile functii Adobe Magento imbunatatire securitatea performanta integrari - Adobe implementează noi capabilități pentru platforma sa de comerț electronic pentru întreprinderi Magento, care se adresează întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) și comercianților de pe piața medie, a spus Adobe într-un comunicat de presă luni (22 octombrie).

Adobe va dezvălui cele mai noi funcții la MagentoLive Europe 2019, care va avea loc la Amsterdam în perioada 22 - 23 octombrie. Îmbunătățirile aduse platformei de tranzacționare vizează îmbunătățirea experienței de cumpărături a clienților.

"Acum suntem într-un moment de cotitură în care întreprinderile de toate dimensiunile sunt provocate în mod constant de așteptările crescânde ale clienților de a oferi experiențe incredibile de brand. Ne-am angajat să aducem capacitățile de tranzacționare la nivel de întreprindere Adobe la IMM-urile și clienții noștri de pe piața medie pentru a-i ajuta să își dezvolte afacerea ", a spus Adobe în comunicat.

Noile functii Adobe Magento imbunatatire securitatea performanta integrari

Versiunea Magento 2.3.3 include îmbunătățiri de performanță și securitate pentru a ajuta comercianții să respecte noile reglementări. Funcțiile îmbunătățite includ, de asemenea, integrarea cu Adobe Stock, un canal de vânzări Amazon Marea Britanie, infrastructura cloud Microsoft și un instrument de sugestie a tehnologiei Adobe Sensei.

"Ne consolidăm abilitatea multi-cloud de a face Magento Commerce disponibil pe Microsoft Azure și Amazon Web Services", se arată în comunicat.

Integrarea „mult așteptată” a Adobe Stock cu Magento oferă o interfață de căutare pentru căutarea, previzualizarea și încorporarea artei, cum ar fi fotografii și videoclipuri. Adobe Stock are peste 130 de milioane de imagini, șabloane, active 3D, videoclipuri de arhivă și imagini de colecție premium.

Adobe a achiziționat anul trecut platforma Magento de comerț electronic bazat pe cloud pentru 1,68 miliarde de dolari. Ca concurent la Shopify, acesta are Coca-Cola, Warner Brothers Music, Canon și Nestle.

Commerce Cloud a fost lansat de Adobe în martie. Această versiune bazată pe cloud, bazată pe cloud, a platformei Magento este complet integrată cu instrumentele lider Adobe, precum analitică, marketing și publicitate. S-au adăugat și integrările Amazon și Google.

La Amazon, comercianții își pot gestiona automat inventarul direct de pe platforma Magento. Utilizatorii pot stabili reguli de prețuri pentru canalul de vânzări al Amazonului, pot utiliza mai multe mărci în același timp cu acces la mai multe conturi și accesați datele la produsele Amazon.

De asemenea, Magento a introdus o integrare nativă gratuită cu Google Shopping, care va permite administratorilor Magento să administreze reclame Google din panoul Magento, precum și conturile Google Merchant Center.


Schimbarea creșterii pieței globale de incubatoare până în 2024

Raportul de piață incubator este un raport de cercetare bine analizat și analizat bazat pe datele universale disponibile. Este un rezumat al interpretării diferitelor surse compilate asociate obiectivelor și obiectivelor pieței. Aceste date se bazează în principal pe surse primare și secundare. Acest raport ajută absolut piața care ajută la dezvoltarea întregii industrii, care este direct asociată cu participanții industriei globale. Acest raport este încadrat în modul în care cuprinde toate caracteristicile pieței globale Incubator.

Studiul include, de asemenea, realizări majore ale pieței, cercetare și dezvoltare, lansarea de noi produse, răspunsuri la produse și creșterea regională a concurenților cheie pe piață la scară universală și locală.

Autorul raportului furnizează informații detaliate despre principalele piețe locale și progresul acestora în perioadele recente. Acesta explorează fiecare segment de piață incubator în profunzime, astfel încât cititorul să poată fi ghidat către oportunitățile și câștigurile viitoare ale industriei. Analiștii și experții noștri profesioniști folosesc documente guvernamentale, comunicate de presă, cărți albe, rapoarte financiare, informații pentru investitori și interviuri publice sau personale pentru a aduna date și informații corecte despre piață. În plus, implică un studiu exhaustiv al dinamicii pieței, al starterelor de creștere, al limitărilor, provocărilor, oportunităților și tendințelor.

Segmentarea geografică a pieței incubatoarelor: Principalele regiuni geografice sunt America de Nord (Statele Unite, Canada și Mexic), Europa (Germania, Franța, Regatul Unit, Rusia și Italia), Asia-Pacific (China, Japonia, Coreea, India și Asia de Sud-Est), America de Sud (Brazilia, Argentina, Columbia, etc.), Orientul Mijlociu și Africa (Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egiptul, Nigeria și Africa de Sud).


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: