Pitt vs Binghamton Open Gamethread 2019: Echipa de baschet a lui Pitt continuă în acest sezon în afara conferinței cu un joc acasă împotriva lui Binghamton.

După cum am scris săptămâna aceasta, Panterele s-au luptat clar cu echipele mai slabe cu care s-au confruntat. Deci este de înțeles să crezi că acest joc nu este un truc. Dar Ursuleții sunt, de asemenea, destul de răi, în mare parte au pierdut recent cu 18 în fața statului Youngstown. De asemenea, au lansat jocuri în Colgate, Loyola-Maryland, Columbia, Cornell și Michigan State.

Pitt vs Binghamton Open Gamethread 2019

Binghamton și-a dovedit, ocazional, capacitatea de a înscrie, adăugând 178 de victorii directe împotriva armatei și a statului Oneonta. Dar, în general, echipa nu a fost foarte bună.

Panterele (8-3) se vor confrunta cu Ursuleții (5-6) la 19 p.m. și puteți urmări jocul în rețeaua ACC. Alătură-te aici pentru a comenta în direct în timpul jocului.
Recruitment Tracker - Meet the Pitt recruiting 2020 class

Pitt a marcat 16 semnatari în prima zi a perioadei de semnare timpurie și a câștigat o altă semnare joi

Miercuri a marcat începutul primei perioade de înscriere a fotbalului universitar și nu au existat surprize pentru Pat Narduzzi și personalul de antrenor al lui Pitt, 16 dintre cei 18 recruți angajați verbal prin fax au trimis scrisorile lor. intențiile naționale la închiderea activității. Celelalte două recrutări, Jordan Addison și Timothy Brown, au fost, de asemenea, numărate, deoarece Addison avea planuri de semnare joi, iar Brown aștepta rezolvarea unei situații legale.

Scrisorile de intenție au început să ajungă miercuri la 7:05 a.m., când Sam Williams, un capăt defensiv din Fort Lauderdale, Florida, și primul recrut care s-a angajat la Pitt în ciclul 2020, l-au trimis la personal. din Pitt. Lucas Krull, transferul absolventului din Florida, aripă închisă angajat verbal marți, a fost ultimul semnatar pentru Ziua 1, întrucât scrisoarea sa de intenție a ajuns la 1:55 p.m. Și joi dimineață, Addison a semnat oficial programul, punând capăt speculațiilor privind o posibilă schimbare în Maryland, după o vizită târzie la școală.

Cu contingențe suplimentare deschise pentru curs, se pot face mai multe evoluții joi și vineri. Pentru o defalcare completă a angajamentelor și semnatarilor verbali ai lui Pitt.

Israel Abanikanda a alergat pentru 1.350 de metri și 20 de touchdown-uri pe 136 de încercări de carieră în 2019. Volantul de 5'11 "și 197 lb. a avut, de asemenea, 13 recepții pentru 182 de metri și 3 touchdown-uri suplimentare în aer. pe echipe speciale, el a înregistrat o medie de 36,3 metri pe întoarcere, a avut, de asemenea, 30 de runde și două interceptări și a câștigat jucătorul Gatorade al anului la New York după sezonul său remarcabil senior.

Jordan Addison este unul dintre cei mai buni recruți ai lui Pitt în ciclul 2020 și a jucat ca un prim receptor, fundaș și quarterback în liceu. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a juca și de viteza sa, deoarece a alergat la o cursă de 4.51 40 de metri în mai și de atunci a postat timpuri mai rapide în alte competiții. Analistul național de recrutare sportivă Brian Dohn l-a comparat pe Addison cu fostul primitor de la Pittsburgh Steelers, Emmanuel Sanders, descriindu-l drept un începător de mai mulți ani într-un prim 15 program cu potențialul de a fi selectat în cel de-al doilea. Ziua proiectului NFL.

În 2019, Jaylon Barden a avut cea mai bună performanță din cariera sa liceală, cu 68 de recepții pentru 1.234 de metri și 15 touchdown-uri pe un interval de 11 jocuri. Receptorul de 6'0 ", de 175 lb. a rulat, de asemenea, o alergare de 4.65 40 de curte și s-a stabilit ca un excelent prospect la The Opening la începutul acestui an. Barden a fost văzut ca un recrut de trei stele la l-a angajat pe Pitt, dar de atunci a câștigat o a patra stea 247Sports și s-ar încadra bine în computerul ofensiv al lui Pitt, Mark Whipple.

Emmanuel Belgrave a trezit interesul antrenorului lui Pat Narduzzi și al lui Pitt după un sezon de juniori, cu 40 de runde, 8,5 capturi, trei salvări, o fumble forțată și două atingeri defensive. Linistul defensiv de 6’3 ", 225 de kilograme a zburat sub radar înainte ca Pitt să-l ridice, întrucât cei mai mari competitori ai echipei pentru el au fost Nebraska, Rutgers și Florida de Sud. are un palmares solid de aur în grevă, cu recrutări neanunțate în afara Florida, fostul recrut de două stele Rashad Weaver și fostul prospect de trei stele Habakkuk Baldonado fiind exemple excelente.

Deși Timothy Brown este un recrut consensual de trei stele, Pitt a fost nevoit să bată câțiva lovitori puternici pentru a-și asigura angajamentul, precum Auburn, Florida, statul Florida, Miss Ole, Penn State și Virginia de Vest.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: