Premiera Rise Skywalker reuneste Harrison Ford Billy Dee Williams: co-starurile Star Wars Billy Dee Williams și Harrison Ford sărbătoresc patru decenii de prietenie într-o nouă fotografie de reuniune. La premiera filmului The Rise of Skywalker, Williams și Ford pozează împreună într-o poză postată pe contul de Twitter al lui Williams. "Unele lucruri nu se schimbă niciodată ... peste 40 de ani de prietenie", scrie Williams în legendă, fotografia făcând rostul său și mai clar. Puteți consulta tweet-ul de mai jos.

    Unele lucruri nu se schimbă niciodată ... peste 40 de ani de prietenie😎 # TheRiseOfSkywalkerpic.twitter.com/4jac7eeOuK
    - Billy Dee Williams (@realbdw) 19 decembrie 2019

Billy Dee Williams s-a alăturat pentru prima dată francizei Star Wars în 1980, când a debutat ca Lando Calrissian în The Empire Strikes Back, jucând alături de Harrison Ford ca Han Solo. Ambii actori își vor reface rolurile în 1983 pentru filmul final din trilogia originală, Întoarcerea Jediului. Ford s-ar întoarce mai târziu ca Han Sol pentru The Force Awakens în 2015, în timp ce Williams a jucat din nou Lando pe The Rise of Skywalker. Este nefericit faptul că personajele lor nu s-au putut reuni în noua trilogie, dar este la fel de minunat să vezi din nou scenele pe Williams și Ford.

Premiera Rise Skywalker reuneste Harrison Ford Billy Dee Williams

În timp ce Lando Calrissian și Han Solo nu au reușit să se prindă de trilogia lui Abrams / Johnson, versiunile mai tinere ale celor două personaje au apărut în prequelul de spin-off Only: A Star Wars Story. Deoarece nici Williams, nici Ford nu au apărut în film, evident că nu a avut o întâlnire între cei doi actori. Au fost cei mai tineri omologi ai lor: Alden Ehrenreich și Donald Glover în rolul lui Han Sol, respectiv Lando Calrissian. Datorită faptului că filmul este mult sub așteptările pentru studio, nu este clar dacă va fi vreodată o continuare oficială sau dacă nu vom mai vedea niciodată personajele.

Pentru The Rise of Skywalker, Billy Dee Williams se alătură altor vedete din franciza Star War, cum ar fi Mark Hamill, Daisy Ridler, John Boyega, Adam Driver, Anthony Daniels, Ian McDiarmid, Oscar Isaac, Lupita Nyon'o, Kelly Casa Tran, Billie lourd, Domhnall Gleeson și Joonas Suofamo. Naomi Ackie, Keri Russell și Richard E. Grant joacă, de asemenea, în noi adăugări la distribuție. Moarta Carrie Fisher va apărea, de asemenea, postum, ca Leia Organa, prin filmările nepublicate ale actriței filmate inițial pentru filmele anterioare.

JJ Abrams regizează The Rise of Skywalker folosind un script co-scris de Abrams și Chris Terrio. În ultima versiune a celei de-a treia trilogii Star Wars, filmul vede că Rezistența intră în luptă cu Prima Ordine pentru ultima dată, oferind închiderea adecvată multor personaje favorite din fanii trilogiei originale, pe lângă introdus în filmele Abrams. Cât de reușit este filmul în serie este în mod clar o chestiune de opinie, deoarece primele recenzii ale sale au fost variate pe Rotten Tomatoes.

Star Wars: The Rise of Skywalker se lansează oficial în teatre pe 20 decembrie. Este întotdeauna captivant când există un nou film Star Wars în teatre, dar acesta va fi un pic mai dulce, întrucât vom vedea pentru ultima dată unii dintre personajele noastre preferate ale fanilor din franciză. Această veste ne vine prin Billy Dee Williams.


Când este sezonul 4 al Marelui Tur pe Amazon Prime Video?

După ce am semnat un contract cu Amazon pentru trei sezoane majore ale The Big Tour în 2015, ne-am întrebat dacă Jeremy Clarkson, James ar putea și Richard Hammond vor reveni pentru un sfert.

Nu trebuie să ne speriem, deoarece expoziția va fi reînnoită pentru a patra zi înainte ca seria 3 să fie difuzată.

În mod alternativ, expoziția va face mai mult decât se pare că va face unele ajustări fundamentale ale designului pentru sezonul patru, iubitul cort de studio fiind acum o componentă a trecutului.

Iată un rezumat al sezonului patru din The Big Tour ...

  •     Jeremy Clarkson se recuperează în episodul final din The Big Tour
  •     Specialul Mongoliei este The Big Tour în cel mai eficient mod, așa că anul viitor va fi mai mult decât doar călătorii rutiere.
  •     Îți place marele tur? Bucurați-vă de curfew pe ACUM TV [Vezi acum] (Hyperlink subvenționat)

Când se lansează The Big Tour sezonul 4 pe Amazon Top Video?

Seria 4 este creată dintr-o alternativă specială, primul „marinar” pierzând vineri, 13 decembrie. Timpul liber va fi practicat la o dată ulterioară (nespecificată).
Există o remorcă pentru The Big Tour April Series?

Da, fotografiile primei întrebări au fost de obicei publicate vineri, 22 noiembrie.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!