Previziuni cost uncie aur 5000 dolari americani - pandemie COVID a început un potop în aur de cumpărare, şi câţiva anchetatori recomanda că în ciuda tot ceea ce are o mulţime de susul potenţial.

Anul curent se încheie prin a fi un annus mirabilis pentru speculatorii de aur, cu metalul galben merge nebun. Costurile de aur sunt în prezent schimbul de la $1,933 pe uncie, nu un drum lung de la lor autentic ridicat de $2,075 că au ajuns la o lună înainte. Acest lucru este util pentru un câștig 26.5 la sută de la an la zi și 30.9 la sută de la săptămâna 52 scăzută în martie, în contrast cu un câștig 6.3 la sută YTD de către S & P 500. Convenția fierbinte vorbește la câștigul cel mai honuite de metal a marshaled în peste 10 ani. Că nu este cu adevărat uimitoare dat de aur convenționale parte ca un loc de refugiu resursă care numeroase speculatorii du-te la timpul sezoanelor de profundă situații de urgență - și puțini pot egala COVID-19-a instigat financiar de urgență. Circumstanța Covid-19 sa îmbunătățit într-o anumită măsură, totuși fondurile mutuale, Wall Street și specialiștii financiari continuă să fie foarte bullish în legătură cu aurul, unele lingându-și hacks și prevăzând că metalul galben ar putea contacta grade nebunești de până la $ 3,000 și chiar $ 5,000 pe uncie.

Bank of America Merrill Lynch spune că anticipează că aurul ar trebui să atingă $ 3,000 până la mijlocul 2022, în timp ce Citigroup și persoana foarte bogată Thomas Kaplan, inițiatorul resurselor din New York, firma directorilor Electrum Group, acceptă că $ 5,000 este în linia de vedere.

Previziuni cost uncie aur 5000 dolari americani

Asta pare a fi fantezia unui gândac de aur. Cu toate acestea, ce ar putea sugera o astfel de ascensiune pentru restul sectoarelor de activitate bugetară?

Infecția a lansat cu siguranță un potop de puteri care au umplut un interes neobosit pentru aur și acum este momentul potrivit respectat calificările ca loc de refugiu. Sectoarele de afaceri de aur vor prospera în general în timpul sezoanelor de urgențe monetare profunde atunci când valorile mobiliare oferă nivel sau randamente negative sau schimburile financiare devin excesiv de inegale.

Toate acestea au sunat cu siguranță exacte în timpul situației de urgență.

Economia mondială dădea în acel moment indicații de neliniște cu mult timp înainte de pandemia Covid-19, provocând băncile naționale din lume să reducă costurile împrumuturilor la minime verificabile. Specialiștii financiari vor merge, în general, la locul resurselor de refugiu, cum ar fi aurul în condiții de intrigă scăzută, însă legătura costului împrumutului de aur a fost debilitantă încă din anii 1970, după ce SUA a părăsit cel mai bun nivel de calitate.

Toate lucrurile luate în considerare, există o relație mai clară între urgențele monetare și întâlnirile de aur. Un timp în urmă, Banca Mondială a sunat prudența că urgența a fost, probabil, de gând să se scufunde economia în cea mai vizibilă recesiune teribil de la al doilea război mondial. Persoanele fizice se vor grăbi, în general, să se refugieze, de exemplu, aur și argint în timpul sezoanelor de vulnerabilități internaționale și monetare înălțate, ceea ce stă la baza costurilor mai mari ale aurului datorită flexibilității valorii aurului, după cum au remarcat Erb și Harvey în Dilema de Aur. Ca expert Citigroup Heath Jansen a adus:

"În momentul în care specialiștii financiari sunt răpitori pentru aur, metalul are o tendință de creștere exponențială, care nu are egal între metale."

Pachetele excepționale de upgrade ale băncilor naționale au avut, de asemenea, un impact în adunare. Cu câteva luni în urmă, băncile naționale ale lumii au oferit pachete de creștere colosală la fel de mult ca 15 trilioane de dolari din fiecare ofertă pentru a sprijini economia împotriva impactului Covid-19. În timp ce acest lucru a ajutat schimburile de valori mobiliare să se recupereze la o încuietoare mai rapidă decât anticipată, excesul de îmbunătățire inutil a determinat, în mod lamentabil, impactul exemplar al cobrei și rezultatele neintenționate, unul dintre ele fiind un dolar mai fragil. Un dolar mai vulnerabil va împinge, în general, costurile produselor desemnate de dolar, de exemplu, aurul.

Sfârșitul jocului autentic

Tragic, costurile de aur joacă cu costuri de cinci cifre ar fi, probabil, un loc teribil să fie.

Pentru unul, astfel de niveluri ar sugera hiperinflația și stagflația în stilul 1970 în SUA.

Aceasta ar sugera o suferință politică și socială mai puțin frecventă și ar conduce națiunea într-o adevărată deces hiperinflaționist lichidare cu, în esență, toate costurile de element în creștere. În același timp, estimarea reală a majorității produselor ar scădea semnificativ, deoarece indivizii s-au concentrat pe rezistență simplă.

În cazul în care costurile de aur a început să se apropie de 10.000 dolari, dolarul ar pierde probabil statutul său de bani din lume pre-celebru. Numeroase alte standarde monetare fiat ar pierde un stimulent cu alți bani, de exemplu, francul elvețian preluând ca numerar din lume. În urgență, în Primul rând guvernele Lumii ar cădea înapoi pe tuciuriu cascadorii, inclusiv forțarea numerar control pe orice tip de numerar trecerea lor franjuri sau, în orice caz, realocarea privat rezidenților lingouri ca guvernul SUA a făcut-o în timpul Marii Depresiuni.

Costurile de aur sunt în prezent ședinței aproape de maxime record. Un alt 10 la sută, 20 la sută, sau chiar 30 la sută raliu de aici în următorii 12 doi ani nu poate arunca într-adevăr economia mondială dat peste cap. În orice caz, solicitarea a 5.000 de dolari ar putea lua mai mult decât am putea face față.

Previziuni cost uncie aur 5000 dolari americani


Mai multe știri:

Ajustare aici și tehnologie buzunar de aer va distruge,' atenție 'înapoi părinte de perspicace beta' contribuie

Deoarece multe miliarde de dolari au fost eliminate de pe zona tech o săptămână în urmă, inițiatorul și administratorul grupului de conducere de cercetare Afiliați, Rob Arnott, spune că a existat o rectificare și "bula tehnologică" va exploda.

"Evident, observăm o rectificare", a declarat el, subliniind stocurile FANG + [Facebook, Amazon, Netflix, Alfabetul părintelui Google și Microsoft, printre altele] care au fost distruse în ultima vreme. "Fișierul FANG + a scăzut cu 11% în doar o zi și jumătate", a inclus Arnott, citat de Financial News.

Cu o săptămână în urmă, Nasdaq Composite, condusă de tehnologie, a văzut cea mai îngrozitoare scădere de la perioada de finalizare a lunii martie 20 și prima scădere după cinci creșteri continue. Schimbul de valori mobiliare din SUA a fost închis luni pentru ocazia Zilei Muncii.

"Este un buzunar de aer", a spus Arnott. "Buzunarele de aer se sparg. FANMAG [Facebook, Amazon, Netflix, Microsoft, Apple și Google - Ed.] buzunar de aer va fi nici o scutire."

Discutând stocul Apple, care a intrat în domeniul de ajustare vineri, cu o scădere între 10 și 20 la sută de la un nivel ridicat în curs de desfășurare, el a declarat: "La maximele sale în curs de desfășurare, Apple a fost în valoare de mai mult decât întregul fișier FTSE. La sfârșitul zilei, stocul unul a fost în valoare de mai mult decât întregul tranzacționate pe o economie britanică de piață deschisă."

Arnott a inclus: „Este o organizație fenomenală cu elemente extraordinare și administrare sublimă. Cu toate acestea, nu va produce mai multe beneficii pentru investitorii săi în deceniile următoare decât întreaga Londra stoc comercial."

Recent, el a spus că blocările constrânse de pandemie au energizat "bulele de resurse" care vor reduce chinul cândva mai târziu. "Problemele mari sunt blocările și trilioanele ulterioare în îmbunătățirea financiară și a banilor care alimentează bulele de resurse. Blocarea a oferit un cost uman care umbrește răul infecției", a spus el.

Când a fost întrebat dacă economia mondială este în pericol de a relua amestecul de urgență bugetară 2008, supraveghetorul magazinului a declarat: "Nu, este mult mai regretabil decât atât."


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!