Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019; Dispunând de un design exterior renovat mai sofisticat, o nouă tehnologie, un rafinament îmbunătățit și un interior îmbunătățit, anul model 2020 al acestui popular supermini va fi oferit cu o gamă simplificată de cinci modele, condusă exclusiv de benzina familiară SKYACTIV. 1,5 litri Mazda G. motor, care pentru prima dată se potrivește cu sistemul hibrid M de Mazda.

Din punct de vedere vizual, Mazda2 actualizat este caracterizat prin adoptarea ultimelor evoluții în designul Kodului Mazda. Noua grilă prezintă un model de plasă care se aliniază stilului văzut în noul model Mazda3 hatchback, în timp ce aripa mai largă și farurile revizuite îmbunătățesc aspectul sportiv al Mazda2. În spate, bara de protecție reproiectată dă efectul unei poziții mai scăzute pe șosea.

În interior, ornamentele panoului de instrumente, orificiile de aerisire, inserțiile pentru uși și bonetele de instrument sunt exemple ale modului de îmbunătățire a designului și materialului. au îmbunătățit interiorul de lux al Mazda2. Subliniind abordarea centrată pe șofer Mazda, noile scaune față au un design și o structură mai avansate care susțin mai bine corpul și ajută la menținerea unei poziții verticale, în timp ce pelvisul este vertical. o curbă naturală în formă de S. Confortul tuturor ocupanților a fost, de asemenea, luat în considerare cu o serie de îmbunătățiri concepute pentru a îmbunătăți rafinamentul și pacea interioară. Noi materiale de amortizare au fost adăugate în cabină și spațiul redus în jurul bazei Pilon B îmbunătățește în continuare izolația fonică, la fel ca și cauciucul de etanșare revizuit între panoul acoperișului și portbagaj.

Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019

Deja un supermini bine apreciat pentru manevrabilitatea sa, upgrade-urile subtile i-au îmbunătățit apelul șoferului cu modificări care includ utilizarea unui suport superior de uretan pe amortizoarele din spate și revizii ale servodirecției pentru a îmbunătăți răspunsul și sentimentul. În plus, Mazda2 2020 are G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), versiunea evoluată a sistemului GVC de la Mazda, care acum folosește frânele pentru a aplica controlul direct al mișcării de tăiere. motorul celuilalt sistem.

Adaptat la toate mașinile cu tracțiune manuală, Mazda2 2020 beneficiază de o hibridare ușoară odată cu debutul Mazda M Hybrid. Folosind un demaror integrat cu centură (B-ISG) și regenerarea frânei, mobilizează generarea de energie a B-ISG pentru a profita la maxim de energia stocată în condensator pentru a reduce sarcina la motor și permiteți o repornire rapidă pentru a ajuta la reducerea emisiilor și pentru a îmbunătăți economia de combustibil cu timpi de oprire automată a motorului. Ca urmare, versiunile manuale ale Mazda2 2020 emit 94-95g / km, în funcție de nivelul echipamentului.

La prețul de 15.795 de lire sterline, punctul de intrare 75-ES-L în gamă oferă un cont de viteză standard care include senzori de parcare spate, jante din aliaj de 15 inch, faruri LED și climatizarea și controlul croazierelor. Modelele ES-L Nav, Sport Nav și GT Sport Nav rulează pe versiunea 90ps a motorului SKYACTIV-G de 1,5 litri și oferă navigare Mazda Connect cu un ecran tactil color de șapte inci, precum și Apple CarPlay ® și Android AutoTM. În plus, numărul echipei de siguranță a fost îmbunătățit cu asistență de frânare din față Smart City și asistență Lane-keep.

De la Sport Nav încoace, Mazda2 2020 este marcat cu jante din aliaj de 16 inci, grilă neagră lucioasă, sticlă de confidențialitate din spate, antenă pentru aripioare de rechin și mulaje de evacuare cromate. intrare fără cheie inteligentă. În vârful gamei, finisajul emblematic al GT Sport Nav prezintă funcții de înaltă calitate, de obicei deținute de sectoare mai scumpe, inclusiv o cameră din spate, scaune din piele și un display frontal color. mai multe locuri din față încălzite și volan.

Comentând cu privire la sosirea Mazda2 2020, Jeremy Thomson, directorul general al Mazda UK, a declarat: „Mazda2 poate fi cea mai mică mașină pe care o producem, dar are în suflet aceleași valori ale: stilul, implicarea șoferului și calitatea tuturor vehiculelor noastre au fost modernizate odată cu actualizarea Mazda2 2020, toate aceste atribute au fost îmbunătățite, Mazda2 este acum și mai bun pentru conducere, mai eficient. , interiorul îmbunătățit și cantitatea generoasă de echipamente de pe toate modelele și avem un ecuson și un pretendent premium în ceea ce rămâne unul dintre cele mai competitive segmente de pe piața auto din Marea Britanie. "

stil - Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019

Mazda2 2020 continuă să întruchipeze premiul premiat pentru designul Kod: Soul of Motion de la Mazda pentru a crea o mașină cu un spirit jucăuș, dar elegant. De la debutul său la Salonul Auto de la Geneva din 2014, Mazda2 a sfidat convenția ocolind forma monobox tradițională care domină în prezent designul supermini, cu proporții musculare ale cabinei din spate.

Cu un grad ridicat de consecvență vizuală cu alte game-uri Mazda, Mazda2 introduce cele mai noi dezvoltări în filozofia de design inovativă Kod: Soul of Motion de la Mazda. Noua grilă frontală prezintă un model de plasă care se aliniază stilului văzut în noul Mazda3, în timp ce „aripa” lată cu cinci aripi îmbunătățește aspectul sportiv al modelului. Liniile sale distinctive și exterioare continuă să traverseze buza de jos a grilei și să pătrundă la farurile din față. În spate, bara de protecție reproiectată oferă poziția inferioară pe drum pentru a consolida designul sportiv al Mazda2, în timp ce farurile spate îmbunătățite completează designul curat general.

Mazda2 2020 este disponibil în următoarele opțiuni de vopsea: alb arctic, perla albă ca zăpada, argint sonic, metalic ceramic, albastru etern, albastru cristal profund, mica albastru profund, mica crudă, gri crud Gri polimetalic și. Pe deasupra, Mazda2 este disponibil și în rețeaua unică de suflet Crystal Metallic de la Mazda, care folosește un proces unic de vopsea pentru a oferi o profunzime lucioasă și nuanțe nuanțate.

Înfrumusețările la nivel de intrare ES-L și ES-L Nav sunt marcate de jante din aliaj de 15 inci, o grilă față neagră și faruri LED cu lumini de zi cu halogen. Trecând la versiunile Sport Nav și GT Sport Nav, aceste modele sunt marcate în continuare cu jante din aliaj de 16 inci redesențiate, inserție grilă față neagră strălucitoare, sticlă de confidențialitate, antena cu aripioare rechin, faruri LED distincte și forme. evacuare cromată.

interior - Mazda 2 Marea Britanie Prezentare 2019

Cu volanul reglabil și raftul, pedalele perfect poziționate, scaunele frontale de susținere și panoul de instrumente adânc, cabina spațioasă, decorată cu generozitate a Mazda2 2020 reflectă liniile sale exterioare atletice cu designul focalizat al cabinei. în șofer.

Înălțimea și forma deschiderilor ușilor sunt optimizate pentru intrarea și ieșirea ușoară a Mazda2, chiar și în cele mai mici locuri de parcare. Împreună cu volanul din centru și dispunerea pedalei, scaunul șoferului oferă un generos

Mișcare de 260 mm, în timp ce volanul are o gamă telescopică de 50 mm și reglarea înclinării de 50 mm.

Designul instrumentului și controlului vede jurnalul poziționat în fața conductorului cu un panou de bord cu aripi care prezintă date de manipulare vitală. Pentru toate modelele, cu excepția ES-L, este standard un ecran tactil color de 7 inci, montat pe panou, combinat cu un comandant multimedia pivotant, oferind o interfață îmbunătățită om-mașină (HMI) extrem de sigur și intuitiv și controlul informațiilor și divertismentului pentru șoferi.

Acest design al carcasei centrat pe șofer este subliniat în continuare pe GT Sport Nav cu ecranul de conducere activ în culori, care utilizează un panou transparent montat în partea de sus a tabloului de bord pentru a proiecta informații esențiale de conducere direct în linie. vedere a conductorului. Sistemul intuitiv, care se ajustează automat la lumina ambientală, proiectează informații de aproximativ 1,5 m în fața reflectoarelor conductorului, distanța optimizată pentru a minimiza reglarea și mișcarea focală. ochi pentru a vă asigura că rămân concentrați pe drum.

Acest ecran frontal proiectează informații de conducere cheie, cum ar fi viteza, navigația pas cu pas și avertismentele vehiculului la linia vizuală a șoferului. Nu mai mult de trei articole, inclusiv viteza rutieră, navigația pas cu pas și avertismentele de siguranță, sunt afișate în același timp și acordate prioritate cu cele mai importante informații din partea de sus pentru a îmbunătăți dirijorul. De exemplu, un avertisment activ de securitate activă va muta imediat orice informație peste partea de sus, aceasta va reveni numai după ce pericolul a fost rezolvat cu succes.

Confortul pentru toți ocupanții a fost luat în considerare, de asemenea, cu o serie de îmbunătățiri concepute pentru a îmbunătăți rafinamentul Mazda2 2020. Trecând prin cabină, noile scaune din față prezintă o structură de design îmbunătățită care acceptă ajută organismul să mențină o postură sănătoasă în care pelvisul este vertical și coloana vertebrală menține o îndoire naturală în formă de S pentru a preveni oboseala. În finisajele GT Sport Nav de înaltă calitate, șoferii beneficiază de scaunele elegante din piele albastru / gri cu inserții Black Granlux® și scaune față încălzite (opțional Piele de piatră disponibilă ca opțiune în clasele GT Sport Nav la început 2020).

Revizuirile pentru ornamentele panoului de instrumente, orificiile de aerisire, inserțiile pentru uși și boneta de instrument sunt exemple despre modul în care îmbunătățirea materialului și a designului au îmbunătățit designul. Luxul Mazda2 2020 cuplat cu intrarea inteligentă fără cheie pentru ornamente Sport Nav și GT Sport Nav.

Portbagajul din modelul 2020 rămâne 280 litri, care la rândul său crește 950 litri, cu scaunele din spate despicate 60:40 pliate la toate nivelurile echipamentului. Forma obișnuită a cizmei înseamnă că acum puteți ține confortabil o valiză mare de 72 cm sau un cărucior standard pentru copii (cu scaune din spate în poziție) sau o pereche de pungi de golf cu scaunele pliate.

Portbagajul din modelul 2020 rămâne 280 litri, care la rândul său crește 950 litri, cu scaunele din spate despicate 60:40 pliate la toate nivelurile echipamentului. Forma obișnuită a cizmei înseamnă că acum puteți ține confortabil o valiză mare de 72 cm sau un cărucior standard pentru copii (cu scaune din spate în poziție) sau o pereche de pungi de golf cu scaunele pliate.

În plus, o mulțime de upgrade-uri concepute pentru a îmbunătăți designul, rafinarea și funcționarea interioară a cabinei Mazda2 pe întregul model actualizat. Datorită materialelor noi de amortizare adăugate în toată cabina, a spațiului redus în jurul bazei Pilonului B, a îmbunătățirilor la izolarea fonică și a sigiliilor de cauciuc revizuite, ocupanții vor putea beneficia de zgomot redus al cabinei și vibrații externe.

Motoare și transmisii - Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019

Mazda2 2020 este disponibil în Marea Britanie exclusiv cu un motor pe benzină SKYACTIV-G aspirat natural de 1,5 litri, oferit cu două puteri: 75ps și 90ps. Motorul de 75 ps este disponibil în versiunea ES-L, în timp ce motorul de 90 ps reprezintă cea mai mare parte a gamei și este oferit în versiunile ES-L Nav, Sport Nav și GT Sport Nav.

Pentru prima dată în Mazda2, motorul pe benzină SKYACTIV-G aspirat natural de 1,5 litri este asociat cu sistemul hibrid M-hibrid Mazda pentru costuri de exploatare mai mici și credențe de mediu solide. Standard pentru toate motoarele pe benzină SKYACTIV alimentate manual, Mazda M Hybrid folosește un demaror integrat cu centură mică (B-ISG) pentru a capta și stoca energia cinetică din frânarea regenerativă și o reutilizează pentru o eficiență îmbunătățită. . Drept urmare, versiunile manuale ale Mazda2 au emisii de până la 94-95g / km și o economie de 53,3mpg în ciclul combinat. Toate modelele au acum o transmisie SKYACTIV manuală cu șase trepte, în mod standard, în timp ce în Sport Nav puteți alege și o transmisie automată cu șase trepte SKYACTIV-Drive.

Când au dezvoltat motorul de 1,5 litri, inginerii Mazda au evitat tendința actuală de exploatare a tehnologiei dovedite, cum ar fi inducția forțată și reducerile de dimensiuni ale motorului și au optat pentru o regândire fundamentală care să le permită să aibă dimensiune potrivită ”. Rezultatul a fost motorul din aliaj de 1,5 litri care folosește tehnologia de ultimă generație, incluzând injecția directă de combustibil, design cu frecare scăzută și un raport de compresie 13: 1 pentru ambele motoare cu putere. , pentru a oferi niveluri ridicate de economie, rafinare și flexibilitate, fără a face compromisuri asupra performanței.

La motorul pe benzină SKYACTIV-G, temperatura superioară a punctului de scădere rămâne mai mică decât cea a motorului de ultimă generație, reducând la jumătate nivelul gazelor reziduale de evacuare de la 8 la patru procente , în același timp cu introducerea unui 4 în două extinse și în buclă - un sistem de evacuare împiedică gazele de evacuare să părăsească un cilindru forțat în camera de ardere a altuia. În plus, capetele pistonului sunt prevăzute cu cavități pentru a preveni ca flacăra inițială să lovească pistonul și să interfereze cu creșterea flăcării și la o temperatură scăzută. Rugina, o reacție exotermă în care legăturile din moleculele de benzină se rup și produc energie, a fost explodată pentru a crește în continuare cuplul pe întreaga gamă de revoluții.

Variantele 90ps folosesc o galerie de evacuare inovatoare de patru-două-unu, care reduce temperatura de compresie din cilindru pentru a ajuta la prevenirea denivelărilor (aprinderea prematură nedorită), îmbunătățind efectul de măturare și această eficiență a combustiei și asigură un cuplu suplimentar, în special la viteze mici ale motorului. Versiunea standard de putere de 75 CP a motorului pe benzină SKYACTIV-G de 1,5 litri are un raport de compresie 13: 1, o temporizare a supapei variabile doar pe galeria de admisie și un galerie de evacuare de patru litri într-una mai simplă. În ciuda evacuării sale mai mici, a temporizării mai simple a supapei, a capacului motorului mai ușor și a pompei de ulei mai mici, această versiune produce totuși mai mult cuplu decât motorul benzină MZR de 1,3 litri Mazda.

Lucrând în tandem cu modelul Mazda M Hybrid, toate versiunile Mazda2 2020 sunt de asemenea echipate cu tehnologie standard i-stop go-to-stop. Dezvoltat în întregime și special conceput pentru aplicarea pe motoarele SKYACTIV Mazda, sistemul iu-stop aneu-li-stop folosește energia de ardere pentru a reporni motorul și necesită un singur demaror electric pentru a oferi un mic impuls în faza inițială de repornire.

Transmisia manuală ușoară a șase trepte SKYACTIV, găsită atât la modelele de 75ps, cât și la 90ps, oferă aceleași schimbări rapide, precise și fără efort de care beneficiază șoferii MX-5. Cheia pentru realizarea acestei acțiuni de schimbare a vitezei rapide și decisive este un raport de viteză mai mare, dar acesta la rândul său scurtează efectiv cursa internă. Pentru a contracara acest lucru, inginerii de transmisie Mazda au dezvoltat un modul de coloană mică care permite sincronizarea și transmisiile de cuplu excepțional de precise chiar și cu cursa de schimbător de 45 mm dorită. Efortul de schimbare scade treptat în timpul acțiunii de schimbare a vitezei, rezultând o rezistență liniștitoare în timpul mișcării inițiale a manetei de viteze, urmată de o atingere mai ușoară pentru a crea senzația tangibilă a angrenajelor care se potrivesc bine în loc.

Transmisiile cu șase viteze, care combină cuplul de concurență cu tracțiunea internă mai mică, necesită un ulei de transmisie cu 45% mai puțin decât generațiile anterioare. Transmisia automată cu șase trepte SKYACTIV-Drive utilizată pe Mazda2 este o versiune mai mică, mai ușoară decât varianta SKYACTIV-Drive folosită pe noile Mazda3, Mazda6 și Mazda CX-5. Ca și în cazul acestor modele, cerințele cheie au fost o economie de combustibil excelentă, o senzație directă și antrenantă, schimbări linii și rapide și răspunsuri rapide.

conducere - Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019

Considerată una dintre cele mai performante mașini din segmentul supermini, Mazda2 2020 actualizat are același spirit „Dragoste de a conduce” în inima sa ca și restul gamei Mazda. Mazda a avut întotdeauna dragoste pentru greutatea redusă și, la fel ca restul gamei, Mazda2 actualizat beneficiază de tehnologiile SKYACTIV radicale ale companiei. Direcția, suspensia, frânele și aerodinamica au fost concepute și dezvoltate în conformitate cu intensa „strategie” a lui Mazda pentru a oferi o combinație excelentă de agilitate atletică, confort de conducere, greutate redusă, economie îmbunătățită și niveluri de performanță îmbunătățite. rafinament și securitate.

În centrul acestui set de abilități se află șasiul inovator, ușor și ultra-rigid al Mazda2. În timp ce asigură obiectivele disparate ale proiectării unui nou șasiu care să fie și mai ușor și mai rigid, inginerii Mazda au dezvoltat o structură avansată dreaptă, continuă a corpului, în care fiecare secțiune a corpului lucrează în mod coordonat cu ei o înconjoară.

Cu greutăți goale începând de la doar 1.134 kg (inclusiv șoferul de 75 kg) pentru benzina SKYACTIV-G de 1.5 litri și 75 litri cu transmisie manuală SKYACTIV-MT, este unul dintre cei mai ușori membri din segmentul supermini.

Deja un supermini bine apreciat pentru manevrabilitatea sa, actualizările subtile ale modelului 2020 i-au îmbunătățit apelul șoferului cu modificări care includ utilizarea unui suport superior de uretan pe amortizoarele din spate pentru a îmbunătăți calitatea de conducere și recenzii de servodirecție pentru a îmbunătăți reacția și simțirea.

Îmbunătățirile dinamice ale Mazda2 2020 includ și introducerea G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), versiunea evoluată a sistemului GVC Mazda. Debutând pe noul Mazda3, GVC Plus este cea de-a doua generație a tehnologiei de control a dinamicii vehiculului Mazda și a evoluat pentru a utiliza frâne acum pentru a aplica controlul direct al mișcării de scurgere pe lângă control. a motorului de sistem anterior. Tehnologia avansată permite mașinii să se descurce mai bine în manevrele de evitare a situațiilor de urgență și oferă o capacitate de control mai inspirată pentru a avea încredere într-o varietate de situații, inclusiv schimbări de bandă de mare viteză și conducere pe drumuri alunecoase.

siguranță - Prezentare Mazda 2 Marea Britanie 2019

Structura SKYACTIV-tripla H a lui Mazda2, care cuprinde oțeluri de rezistență la tracțiune de 65 la sută, oferă o celulă de protecție incredibil de puternică și ușoară în jurul valorii de sofer si pasageri. Echipamentele de siguranță de reglare standard includ: Controlul dinamic al stabilității (DSC), Semnalizarea opririi de urgență (ESS), Asistența înclinării în pantă (HHA) și Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS). Supermini este, de asemenea, echipat cu șase airbag-uri (airbag-uri duble, airbag-uri laterale și airbag-uri cu perdea lungă), ancoră ISOFIX la cele două scaune din spate exterioare - cinci centuri de siguranță în trei puncte, 4 cu pretensionatoare (nu este disponibil pe centura de siguranță centrală din spate). )

Airbagurile laterale și laterale optimizate au o capacitate mai mare de a acoperi nu numai pelvisul, dar oferă și un nivel mai mare de protecție împotriva impactului asupra pieptului și abdomenului. Desigur, zonele capului pentru ocupanții față și spate sunt complet acoperite.

Pe lângă ecranul de conducere activă a culorilor afișat pe flagship-ul GT Sport Nav, acest model high-end beneficiază și de o cameră retrovizoare standard, oferind șoferilor o imagine mai clară de făcut. făcând parcarea mai ușoară ca niciodată și evidențiind riscurile potențiale ale retroversării.

Suita Mazda de tehnologii avansate de securitate i-Activsense îi ajută pe șoferi să fie la curent cu riscurile potențiale și să le evite. Standard pe toate modelele de 90ps, Advanced Smart City Brake Support (SCBS) este conceput pentru a opri automobilul sau a încetini automobilul atunci când există riscul de coliziune cu vehicul sau pieton din față.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!