Producatorul marijuana distruge milioane euro: producătorul canadian de canabis CannTrust Holdings va distruge 77 milioane de dolari canadieni (58.200.000 de dolari) în produse, în efortul de a-și recăpăta conformitatea cu reglementările.

CannTrust a declarat luni seara că va distruge 12 milioane de dolari de plante și 65 de milioane de dolari în inventar care nu a fost autorizat de licența sa. Procesul de distrugere va permite companiei să fie de acord cu licența sa din nou.

Acțiunile au sărit aproape 33 la sută în operațiunile EE. UU. Marți.

"CannTrust este încrezător că planul său detaliat de remediere nu va soluționa numai toate problemele de conformitate identificate de Health Canada, ci va crea, de asemenea, cel mai bun mediu de conformitate din clasa sa", a declarat Robert Marcovitch, într-un comunicat de presă

Producatorul marijuana distruge milioane euro

"S-au înregistrat progrese semnificative în aceste eforturi. Scopul nostru este să îndeplinim și să depășim standardul de reglementare al Sănătății Canada și să reconstruim încrederea regulatorului nostru principal, a investitorilor, a pacienților și a clienților."

CannTrust a avut licențele sale pentru a produce și vinde canabis suspendat pe 17 septembrie, după ce autoritățile de reglementare au descoperit la sfârșitul anului 2018 și la începutul lui 2019 că compania cultivă ilegal mii de kilograme de produs în părțile neliciate din sera din Pelham, Ontario. Ulterior s-a descoperit că CannTrust a eludat și reglementările la fabrica sa din Vaughan, Ontario.


Piața mondială a sticlelor de băuturi 2019 - Triumbari, FLASKA, TSL Plastics Ltd, Parker-Plastics

Cercetarea de piață își propune întotdeauna să ofere clienților săi o analiză aprofundată și cele mai bune materiale de cercetare de pe diferite piețe. Acest nou raport privind piața globală a sticlei de băuturi 2019, analiza, mărimea, participarea, creșterea, tendințele și prognozele 2019 se angajează să îndeplinească cerințele clienților, oferind informații detaliate despre piață.

Raportul pe piața mondială a băuturilor pentru băuturi 2019 este o cercetare extinsă bazată pe Drink Bottle, care inspectează structura ridicată a actualului flacon de băuturi din întreaga lume. Organizat prin cadrul metodologic adecvat, cum ar fi examenul SWOT, raportul biberonului pentru băuturi prezintă o evaluare totală a jucătorilor importanți de pe piața mondială a sticlei de băuturi din 2019. Estimările pentru TACC (Rata anuală de creștere compusă) sunt calculate utilizând raportul Global Bottle Market Bottle 2019, în termeni de extindere pentru perioada specifică de timp. În mod similar, acest lucru va ajuta clientul să înțeleagă și să decidă asupra alegerii corecte, conform unui grafic obișnuit.

Piața globală a sticlei de băuturi 2019 este piatra de temelie a unghiurilor și perspectivelor de dezvoltare, deoarece îmbunătățirea unui aranjament specific necesită numeroase presupuneri, gânduri și sisteme susținute mecanic. Raportul Bottle pentru băuturi conține în general un sistem de succes, confinamente și iluminare de sus în jos a informațiilor din trecut, împreună cu nevoile prezente și viitoare care ar putea afecta dezvoltarea.

Industria globală a sticlei de băuturi 2019 este realizată cu concluzia fundamentală și directă a exploatării sticlei globală a băuturilor și a participării la progresul comercial pentru deschideri comerciale imperative. Cifrele corecte și reprezentarea grafică a industriei sticlei de băuturi 2019 sunt prezentate într-o strategie reprezentată. Raportul examinează litigiile imaginabile, modelele actuale ale pieței și alte caracteristici de bază din întreaga lume.

Obiectivul cercetării:

Grupul nostru de colaboratori de afaceri, precum și analiștii comerțului de pe lanțul valoric, a depus mult efort în această acțiune de grup și a adăugat o ordine grea pentru a produce jucători cheie cu date primare și secundare utile despre industria mondială. de sticle de băutură 2019. Mai mult, raportul conține contribuții ale consultanților noștri de afaceri, care pot facilita jucătorilor-cheie să-și economisească timpul din jumătate din analiza internă. Companiile care obțin și utilizează acest raport vor beneficia pe deplin de inferențele furnizate în acesta. Cu excepția acestui fapt, raportul oferă, de asemenea, o analiză aprofundată a vânzării globale a sticlei de băuturi din 2019, datorită factorilor care influențează cumpărătorii ca întreprinderi către această metodă.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: