Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood pentru a se elibera cu filmări niciodată văzute

Cei de la Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie se vor întoarce acum pe marele ecran cu câteva surprize. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului „Once Upon A Time In Hollywood” de la Quentin Tarantino se relansează în teatre. Filmul care s-a deschis publicului indian în luna august a generat recenzii minunate pentru toate. Cei de la Leonardo Di Caprio, Brad Pitt și Margot Robbie se vor întoarce acum pe marele ecran cu câteva surprize. Potrivit unui raport din IndieWire, filmul care a marcat revenirea lui Brad Pitt după o scurtă pauză, va fi acum relansat cu peste 10 minute de filme noi.

Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood

Raportul a dezvăluit că vor fi patru scene care nu au fost văzute niciodată și că va fi proiectat din nou la 1.000 de cinematografe din SUA. Nu doar în State, dar filmul va fi relansat și în Canada, vineri. OUATIH nu a fost doar apreciat de critici, ci a reușit să câștige un impresionant 366 milioane USD (la nivel global), pe un buget de 90 milioane USD.

Re-lansarea vine pe tocurile lui Tarantino care refuză să recute filmul pentru China. Filmul care a fost lansat în China pe 25 octombrie nu va fi lansat, deoarece Tarantino a refuzat să facă modificări sfătuite de comisia de cenzură a țării. Deși nu s-a dat niciun motiv concret casei de producție cu privire la motivul pentru care a fost luată o decizie atât de drastică aproape de eliberare, o sursă împărtășită cu THR, că fiica lui Bruce Lee, Shannon Lee, a apelat la Administrația Națională a Filmului Chinei pentru a face schimbări în modul în care tatăl ei ulterior. Bruce Lee a fost înfățișat în filmul lui Quentin.


Kesha renunță la noul single „Raising Hell” cu Big Freedia - Stream, versuri și urmăriți videoclipul!

dacă „Ridică iadul”!

Succesorul în vârstă de 32 de ani a lansat, de asemenea, videoclipul pentru noul single „Raising Hell”, cu Big Freedia, care îi conduce viitorul album, High Road.

Clipul regizat de Luke Gilford îl interpretează pe Kesha ca un televangelist celebru care învață să facă petrecere și pleacă acasă la un conac opulent. Urmăriți-l mai jos.

15-track record High Road, urmează să fie lansat pe 10 ianuarie prin Kemosabe / RCA. "Mă simt ca de această dată când m-am reconectat la bucuria și sălbăticia neîntreruptă care au fost întotdeauna parte din mine - și în acest proces m-am distrat cel mai mult pe care l-am făcut vreodată un record", a spus Kesha într-o declarație. "Sper ca fanii mei să le placă la fel de mult cum mi-a plăcut să fac - și știu că întotdeauna am în minte."

„Raising Hell” de Kesha este de asemenea disponibil pentru a fi transmis pe Spotify și descărcat pe iTunes acum!


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: