Raportul piata tevilor PVC prognoza 2025: Clorura de polivinil (PVC) este un plastic ușor, adaptabil, dar solid. Țeava din PVC este folosită în general ca parte a industriilor de irigații și construcții, deoarece aceste două industrii ating noi creste cu urbanizare rapidă și eforturi extinse pentru un sistem de apă adecvat, cererea de pe piață. Țevile din PVC la nivel mondial extind exponențial rata de dezvoltare pe fondul timpului estimat de 2.017-2.025.

În afară de creșterea industriilor de irigații și construcții, angajamentul guvernelor din unele economii în curs de dezvoltare pentru a-și îmbunătăți managementul apei rurale este motorul esențial al acestei piețe. Potrivit Băncii Mondiale, aproximativ 80% din populație din regiunile rurale ale lumii nu se concentrează asupra apei potabile. S-a spus că PVC-ul este al treilea element de plastic cel mai popular după polipropilenă și polietilenă. Atribuibil la avantajele sale, precum rezistența, rezistența la substanțe, reciclabilitatea și efortul minim, PVC-ul înlocuiește rapid metalul, lutul, lemnul și cimentul în diferite aplicații.

În prezent, conductele din PVC sunt utilizate în mod obișnuit de industria construcțiilor pentru a construi sisteme de scurgere și canalizare și, de asemenea, alimentare cu apă. Pe de altă parte, proprietățile cancerigene ale PVC-ului, combinate cu o calitate otrăvitoare a pământului, sunt două dintre variabilele care se anticipează afectează negativ rata de progres în timpul conjecturii.

Raportul piata tevilor PVC prognoza 2025

Piața globală a conductelor de PVC - Prezentare generală

Clorura de polivinil (PVC) este un plastic ușor, flexibil și durabil. Țeava din PVC este folosită în mod obișnuit în industria de irigații și construcții și, deoarece aceste două industrii ating noi vârfuri, cu urbanizare rapidă și eforturi mai mari pentru irigarea corespunzătoare, se așteaptă cererea pe piața globală a conductelor. PVC-ul se extinde la o rată de creștere sănătoasă în perioada de prognoză din 2017 până în 2025.

Acest raport al pieței globale de conducte din PVC a fost pregătit cu scopul unic de a acționa ca un ghid informațional pentru audiențe precum producătorii și distribuitorii de conducte din PVC, care aspiră să îi ajute să ia decizii de afaceri. mai informat. Raportul conține o analiză aprofundată a tuturor elementelor care se așteaptă să influențeze cererea de conducte din PVC în viitorul apropiat și, pe baza acestuia, estimează scenariul până în 2025. Raportul descrie, de asemenea, o serie a jucătorilor-cheie care sunt operațiuni în prezent pe piața globală a conductelor de PVC, calculându-și cotele de piață și analizând segmentele de activitate ale acestora și mișcările strategice recente.

Piața globală a țevilor din PVC poate fi segmentată în funcție de tipul de produs în țevi din PVC clorurate (conducte CPVC), conducte din PVC plasticizate și conducte din PVC non-plastifiate. Pe baza materialelor, piața poate fi segmentată în rășină PVC, stabilizatori, plastifianți, lubrifianți, baze de pigmenți și altele. Prin aplicație, piața poate fi clasificată ca irigare, alimentare cu apă, instalații sanitare, canalizare și drenaj, ulei și gaze, încălzire, ventilație și climatizare (HVAC) și altele. Geografic, raportul studiază potențialul pieței de conducte din PVC în regiuni precum Asia Pacific, America de Nord, America Latină, Europa și Orientul Mijlociu și Africa.

Piața globală a conductelor de PVC - Tendințe și oportunități

În afară de creșterea industriilor de irigații și construcții, dedicarea guvernului față de diverse economii emergente de a-și îmbunătăți managementul apei rurale este principalul motor al acestei piețe. Potrivit Băncii Mondiale, aproape 80% din populația din zonele rurale din întreaga lume nu are acces la apă potabilă sigură. Raportul notează că PVC-ul este al treilea produs din plastic cel mai popular după polipropilenă și polietilenă. Datorită beneficiilor sale, precum durabilitatea, rezistența chimică, reciclabilitatea și costurile reduse, PVC-ul înlocuiește rapid metalul, lemnul, lutul și betonul în diferite aplicații. În prezent, conductele din PVC sunt deseori utilizate în industria construcțiilor pentru sistemele de canalizare și de scurgere, precum și alimentarea cu apă. În schimb, carcinogenitatea PVC-ului, împreună cu toxicitatea mediului, sunt doi dintre factorii care se așteaptă să aibă un impact negativ asupra ritmului de creștere în perioada de prognoză.

Piața globală a conductelor de PVC - perspectivă regională

Anual, 37,7 milioane de persoane din India rurală suferă de boli transmise pe apă, potrivit unui sondaj recent OMS. Guvernul din India a realizat acest lucru și lucrează activ pentru îmbunătățirea infrastructurii sale de alimentare cu apă. Aceasta face ca Asia Pacific să fie cea mai profitabilă regiune pentru piața țevilor din PVC. OMS, în 2006, a estimat, de asemenea, că doar 16% din Africa sub-sahariană au acces la apă potabilă curată și colaborează cu administrațiile locale pentru îmbunătățirea infrastructurii, cum ar fi conexiunea la apă de la robinet. . În consecință, Africa este o altă regiune profitabilă pentru piața globală a conductelor de PVC.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!