Reducerile Abbott Labs prognozeaza venituri pierdute - Abbott Labs reduce reducerea veniturilor pierdute: producătorul de dispozitive medicale Abbott Laboratories <ABT.N> nu a reușit să îndeplinească estimările Wall Street pentru câștigurile trimestriale, reducând capătul superior al întregii sale prognoze de câștig. an.

Acțiunile companiei au scăzut cu 3% la tranzacționarea timpurie, în urma unui câștig marți, după anunțul de răscumpărare de 3 miliarde de dolari (2,35 miliarde) de la Abbott, precum și așteptările mari în perioada anterioară rezultatelor.

"Așteptările mari sunt probabil cauza presiunii pe acțiuni", a spus analistul Cowen și Co, Josh Jennings, adăugând că investitorii căutau ca Abbott să bată estimările și să crească previziunile.

Pierderea trimestrială a veniturilor sa datorat în principal unității cardiovasculare emblematice a companiei. Afacerile au raportat vânzări de 2,40 miliarde de dolari, sub estimări de 2,44 miliarde de dolari, potrivit doi analiști chestionați de Refinitiv.

Acest lucru a compensat câștigurile aferente activității sale de îngrijire a diabetului în creștere rapidă. Unitatea a înregistrat venituri de 665 milioane dolari în trimestrul al treilea, depășind estimările de 645 milioane dolari. Ritmul a fost determinat de un salt de 63% în vânzările FreeStyle Free Continuous Glucose Monitor.

Reducerile Abbott Labs prognozeaza venituri pierdute

Dispozitivul îi ajută pe diabetici să urmărească nivelul de zahăr din sânge, fără să-i pună degetele, iar compania așteaptă aprobarea din partea Administrației din SUA pentru alimente și droguri. UU. Pentru o versiune de dispozitiv de nouă generație, Freestyle 2.0 Gratuit.

Compania a redus câștigurile ajustate pe acțiune prognoză pentru 2019 de la 3,23 USD la 3,25 USD, de la o așteptare anterioară de la 3,21 dolari la 3,27 dolari.

Câștigul net al lui Abbott a crescut la 960 milioane dolari, sau 53 cenți o acțiune, în trimestrul al treilea care se încheie pe 30 septembrie, de la 563 milioane USD, sau 32 cenți pe an, un an mai devreme.

Excluzând articolele, compania a obținut 84 de cenți pe acțiune, ceea ce corespunde cu estimarea medie a analistului.

Vânzările nete au crescut cu 5,5%, până la 8,08 miliarde de dolari, chiar sub estimarea medie a analiștilor de 8,10 miliarde de dolari.
CEO-ul Exelon Utilities se retrage pe fondul unei anchete federale

Plecarea Annei Pramaggiore marți vine în momentul în care compania energetică din Chicago a fost recent preluată de o anchetă FBI în curs de desfășurare a senatorului de stat Martin Sandoval. Luna trecută, FBI a atacat birourile și acasă Sandoval.

Exelon a dezvăluit într-un dosar federal la sfârșitul săptămânii trecute că cooperează cu cercetătorii.

Pramaggiore este înlocuit de Calvin G. Butler Jr., CEO al Baltimore Gas and Electric Company, care face parte din familia Exelon.


MDHHS: Decizia de a interzice interzicerea vapingului aromat este profund tulburătoare

    "Această hotărâre este profund tulburătoare și reprezintă o amenințare pentru sănătatea publică a Michigan. Nu există nici o îndoială că vaporul tinerilor este o criză de sănătate publică. Datele sunt copleșitoare și primim noi informații în fiecare zi, care întăresc guvernatorul și organul de conducere. MDHHS a avut dreptate luând măsuri rapide pentru a ne proteja copiii de efectele nocive ale vapingului. "

Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Michigan, într-o altă entitate a statului, evaluează ordinul privind regulile de vaping de urgență.

Dr. Joneigh Khaldun, director medical MDHHS și adjunct al șefului sănătății, a emis declarația de mai sus în urma hotărârii de marți.
Raport de piață pentru mașinile de curățat la înaltă presiune - o descriere completă a segmentelor de piață și a perspectivei regionale a industriei mașinilor de curățat la înaltă presiune

Raportul de cercetare de piață pentru mașinile de curățat la înaltă presiune 2015-2024 ajută antreprenorul / investitorul să evite surprizele neplăcute. Intuitia si experienta pot fi de ajutor uneori, dar cercetarile si faptele vopsesc adesea o imagine mai exacta a pietei tale. Acest raport de piață de mașini de curățat la înaltă presiune prezintă o imagine de ansamblu completă, cote de piață și oportunități de creștere a pieței Mașinii de curățat la înaltă presiune în funcție de tipul de produs, aplicație, producători și regiuni cheie și țări cheie.

Raportul a prezentat mai întâi elementele de bază ale mașinii de curățat la înaltă presiune: definiții, clasificări, aplicații și prezentare generală a pieței; Specificații produs; procese de fabricație; structuri de costuri, materii prime etc. Apoi a analizat condițiile majore ale pieței pentru regiunea mondială, inclusiv prețul produselor, profitul, capacitatea, producția, oferta, cererea și rata de creștere a pieței și prognoza. Analiza rentabilității.

Despre industria de mașini de curățat la înaltă presiune

Descrierea generală, analiza SWOT și strategiile fiecărui furnizor de pe piața mașinii de curățat la înaltă presiune oferă informații despre forțele pieței și modul în care acestea pot fi exploatate pentru a crea oportunități viitoare.

Domenii importante de aplicare a mașinii de curățat la înaltă presiune sunt, de asemenea, evaluate în funcție de performanțele acestora. Predicțiile de piață, împreună cu nuanțele statistice prezentate în raport oferă informații detaliate asupra pieței de mașini de curățat la înaltă presiune. Raportul din 2018 privind Studiul de piață al mașinilor de curățare la înaltă presiune globală prezintă studiile actuale.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!