Rugbyistul Ian Foster sigur transferul Brad Mooar - Rugby-ul Ian Foster speră să-l asigure pe Brad Mooar ca asistent All Blacks

Nou-venitul All Blacks, Ian Foster, rămâne „încrezător și plin de speranță”. Brad Mooar se va alătura personalului său de antrenor.

Trei dintre cei patru antrenori full-time ai lui Foster au fost anunțați joi, John Plumtree fiind însoțit de Greg Feek și Scott McLeod.

Plumtree va fi antrenorul frontal, în timp ce Feek va fi specialistul în corpuri de corp, iar McLeod își va continua rolul defensiv.

Un al patrulea antrenor încă nu a fost numit, dar Foster a confirmat că îl vizează pe Mooar pentru acest job.

Rugbyistul Ian Foster sigur transferul Brad Mooar

Mooar are patru luni în contractul său de trei ani cu clubul galez Scarletts și în prezent negociază cu New Zealand Rugby (NZR) pentru o lansare timpurie.

A apărut un raport despre Scarlet care a vorbit cu [NZR] despre Brad Mooar ", a spus Foster." Tot ce pot confirma este că este adevărat și lăsăm aceste protocoale să se deruleze.

"Se merge bine. Suntem foarte încrezători și așteptăm cu nerăbdare să găsim o soluție în curând."

Fostul asistent croat, Mooar, recunoaște că este „sfâșiat” să părăsească Țara Galilor pentru a se întoarce în Noua Zeelandă, iar Scarlets dorește că va dori o compensație de 400.000 de dolari, potrivit unui raport de știri galez.

Săptămâna trecută, Foster a fost numit în locul lui Steve Hansen, al cărui mandat de opt ani s-a încheiat cu un loc pe locul trei la Cupa Mondială de Rugby din Japonia.

Rugby: John Plumtree a confirmat ca antrenor asistent All Blacks

Noul antrenor al echipei All Blacks, Ian Foster, a confirmat că trei din echipa sa de patru ori îl vor înlocui pe Steve Hansen și și-a anunțat joi majoritatea personalului său de antrenor.

Foster se va alătura antrenorului uraganilor, John Plumtree, și al antrenorului irlandez de corp, Greg Feek, în noua sa pregătire, în timp ce atacul defensiv Scott McLeod revine. fostul antrenor Steve Hansen.

Antrenorii asistenți au fost numiți pentru un mandat de doi ani. În timp util, va fi anunțat un alt antrenor, așteptat să fie fostul asistent croat Brad Mooar.

"Sunt încântat să confirm trei dintre ceilalți patru antrenori care vor alcătui personalul nostru de antrenor", a spus Foster.

„Toți sunt antrenori excelenți la propriu și vom avea voci noi și idei noi în All Blacks, care vor fi cu adevărat stimulatoare pentru toți și ne vor ajuta să creștem pe măsură ce vom intra într-o nouă epocă.”

Plumtree își asumă rolul de antrenor frontal, în timp ce fostul jucător All Blacks Feek va continua ca antrenor corp la corp.

Legenda tuturor Blacks Grant Fox va rămâne o alegere pentru sezonul 2020, împreună cu Foster și Plumtree.

„Evident că suntem încântați de„ Plum ”[Plumtree], care a meritat o șansă cu All Blacks și am muncit din greu în ultimele două săptămâni pentru a face tranziția fără probleme pentru echipa care este încântată și pentru el. "

Cory Jane se va alătura și Uraganilor ca antrenor de apărare la un contract de început de doi ani.

Între timp, Mooar este de așteptat să fie confirmat ca celălalt asistent, deoarece negocierile continuă între Scarlet și NZ Rugby.

Mooar are patru luni în contractul său de trei ani cu echipa din Llanelli, după înlocuirea noului șef galez Wayne Pivac.

Asistentul fostului cruciat recunoaște că este „sfâșiat” să părăsească Țara Galilor pentru a se întoarce în Noua Zeelandă, iar Scarlet dorește să plătească o compensație de 400.000 de dolari, potrivit unui raport de știri galez.

Rugby: antrenorul croat, Scott Robertson, All Blacks Filozofic

Antrenorul cruciaților, Scott Robertson, a fost abia dezamăgit, deoarece a acceptat joi seară un alt trofeu la NZ Rugby Awards 2019.

După ce și-a îndrumat echipa Super Rugby către al treilea titlu istoric drept, fostul All Blacks a fost un favorit al fanilor pentru a câștiga rolul echipei naționale, lăsat vacant de Steve Hanson după Cupa Mondială de Rugby .

Săptămâna aceasta, Robertson, în vârstă de 45 de ani, a ratat numirea, deoarece NZ Rugby a decis să îl promoveze pe fostul asistent Ian Foster.

În ciuda acelei întârzieri, el și-a găsit drumul pe scenă de două ori în timpul nopții, îndepărtându-i onorurile antrenorului național al anului, deoarece cruciații au fost numiți și echipa națională a anului.

"Există întotdeauna un proces natural, uman", a spus Robertson, în timp ce s-a alăturat funcției Premiilor Auckland.

„Există o dezamăgire naturală pentru că am pus toate acestea în discuție, dar am înțeles că cred că au cel mai bun om pentru slujbă”.

"În procesul interviului, am făcut tot ce am putut: mi-au dat cine sunt și cum mi-ar plăcea că i-am condus pe toți negrii. Era clar cu viziunea mea și cum o să o facem, dar nu a dispărut. fi așa. Fii - fii ”.

"A fost un proces lung, au fost 4-5 luni bune și pare o alegere în felul său. Am avut două ore și jumătate excelente în fața consiliului de administrație, dar au mers invers." "

Robertson și-a felicitat rivalul și a recunoscut sprijinul public pe care l-a primit în timpul procesului de selecție, dar s-a ferit de aspirațiile sale viitoare pentru postul de All Blacks.

- Trebuie să iau niște decizii, zâmbi el.

Robertson mai are încă doi ani în contractul său cu cruciații, dar se confruntă cu o provocare gigantică care se întoarce în cercul câștigătorilor, cu inima formației campionilor săi scoasă de pe listă prin retragere și dezertare.

Odată cu plecarea lui All Blacks Kieran Read, Scott WHITELOCK, Owen Franks, Matt Todd și Ryan Crotty, ansamblul din Christchurch trebuie să umple niște pantofi mari.

 Robertson a respins noțiunea de a-și urmări averea pentru sezon, cel puțin pe termen scurt.

„Antrenez echipa pe care o iubesc”, a insistat el. "Am avut o mulțime de momente speciale ca jucător și acum ca antrenor și am format câteva legături bune."

"Avem ocazia să facem ceva destul de special."

Odată cu Plumtree care s-a alăturat grupurilor de antrenori All Blacks, Jason Holland a fost promovat la antrenorul principal al Uraganilor, unde va fi asistat de antrenorul lui Wellington Lions, Chris Gibbes.

"Sunt încântat că îmi oferă ocazia cu o echipă de care sunt pasionat", a spus Holland.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!