Rusia lanseaza testarea pilot moneda digitala nationala Crimeea: Peninsula Crimeea ar putea fi Districtul rus principal pentru a utiliza Rubla computerizată, care poate ajuta organizațiile din apropiere cu ocolirea sancțiunilor, a descoperit partea de sus a Comitetului Dumei de stat pe piața financiară, Anatoly Aksakov.

Aksakov a spus că tocmai a examinat sarcina cu experții IT din Crimeea, inclusiv utilizarea sa imaginabilă pentru schimburi atât cu firme rusești autohtone, cât și cu piața externă. După cum a indicat oficialul, acest lucru s-ar putea transforma într-o abordare pentru a cuceri limitările Crimeea se ocupă de re-aderarea Rusiei în 2014.

Proiectul pilot ar putea începe peste un an, a declarat el, adăugând că experții au consimțit să conducă examinarea.

În octombrie, Banca Centrală a Rusiei (CBR) a trimis întâlniri publice privind expedierea rublei avansate care se va încheia spre sfârșitul anului. Câinele de pază monetară l-a caracterizat drept "un tip computerizat de numerar public rusesc" planificat să facă rate mai rapide, mai puțin dificile și mai sigure.

Rusia lanseaza testarea pilot moneda digitala nationala Crimeea

Rubla avansată ar trebui să înlocuiască tipurile existente de numerar și va fi dată alături de ruble de bani și non-bani. Clienții și organizațiile singulare vor avea opțiunea de a muta fără rezerve ruble computerizate în portofelele lor electronice și de a le folosi pe telefoanele mobile, atât pe web, cât și deconectate, și de a-și converti banii între cele trei structuri.

Partea de sus a băncii naționale ruse, Elvira Nabiullina, a declarat în octombrie că testarea pilot poate începe spre sfârșitul anului următor. Ea de asemenea a observat că banca națională computerizată monetare standarde (CBDC) nu pot fi utilizate sau mutat namelessly ca bani și monede digitale, încă de câine de pază va încerca să consolideze secretului de activități.

Rusia lanseaza testarea pilot moneda digitala nationala Crimeea


Mai multe știri:

Pandemia ar putea conduce 130 de milioane într-o nevoie extraordinară, avertizează ONU

Economia mondială se va micșora cu un procent uimitor de 4.3 în acest an, conform unui raport al Conferinței ONU pentru Comerț și dezvoltare (UNCTAD). Organizația anticipează recuperarea la nivel mondial de 4, 1 la sută în 2021.

Modul în care economia mondială este la jumătatea drumului spre vina pentru dezechilibrată efect asupra lumii este mai puțin norocoși, care vin scurt privind activele important să reacționeze la șochează, de exemplu, Covid-19, a declarat raportul.

"La Covid-19 pandemie a rănit grav economia mondială, cu reale implicații pentru toată lumea", UNCTAD Secretarul General Mukhisa Kituyi spus.

Conform UNCTAD ,de la episodul Covid " un număr imens de ocupații tocmai s-au pierdut, multe locuri de muncă sunt în pericol, iar un număr suplimentar de 130 de milioane de persoane vor trăi în nevoie scandaloasă dacă va dura situația de urgență."

Economiile create sunt invocate pentru a fi mai influențate în 2020 decât țările agricole, la - 5.8 la sută și - 2.1 la sută, separat, și anticipează o recuperare mai fragilă în 2021, la +3.1 la sută în contrast și +5.7 la sută.

Legate de:
Finalizarea negocierii Brexit nu face diferența, deoarece Marea Britanie este protejată în paralel cu partenerii cheie, spune pionierul de afaceri

Londra și Bruxelles nu au descoperit încă convingerea comună asupra unui acord economic, indiferent de timpul apropiat de Brexit. În orice caz, Marea Britanie a consimțit la o mulțime de aranjamente pe două fețe, făcând un Brexit fără negociere mai simplu pentru el, a descoperit Boom Bust.

Canada este cea mai recentă națiune într-un rundown considerabil că Marea Britanie a dat seama cum să protejeze un aranjament cu, deoarece intenționează să-și ia rămas bun de la înscrierea în UE. Diferitele părți au convenit recent" la nivel de bază".

"Pe plan internațional, acest lucru a fost esențial pentru cele două părți", a dezvăluit pentru Boom Bust partea de bord cu Asociația de afaceri britanico-americană Hilary Fordwich. Ea a clarificat faptul că Marea Britanie este al cincilea cel mai mare schimb de complice pentru Canada, și Canada este al doisprezecelea cel mai mare schimb de complice pentru Marea Britanie.

UE încearcă încă să facă ieșirea Marii Britanii la fel de greu de conceput pentru a împiedica diferite persoane să părăsească Coaliția, a spus Fordwich. Ea acceptă că, indiferent dacă nu există niciun aranjament la 31 decembrie, Marea Britanie s-a asigurat de suficiente aranjamente bidirecționale și are orientări diferite pentru a continua cu același lucru vechi.

"Vă întrebați dacă va fi un aranjament – mai presus de toate, nimeni nu știe. Ea nu " face nici o diferență cu toate acestea, având în vedere faptul că revenirea la orientările OMC nu sunt la fel de extreme ca acestea au fost suspectate a fi. De asemenea, Marea Britanie tocmai a făcut aranjamente cu 52 de națiuni", a spus Fordwich.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: