Rusia usureaza restrictii coronavirus turisti viziteaza Crimeea - Crimeea Rusiei a invitat aproximativ 1,5 milioane de călători în urmă cu o lună și speră să obțină în mod considerabil mai mulți oaspeți în luna august, în mijlocul luptei pentru post-blocare de coastă get-aways.

După cum indică reprezentantul teritorial al Crimeei, Serghei Aksyonov, 1.432 milioane de persoane au vizitat suprafața în 30 de zile de la 1 iulie, când districtul și-a reluat în sfârșit divizia industriei de turism după limitările legate de coronavirus. Cei mai mulți turiști (peste 60%) s-au prezentat cu vehiculul sau transportul cu podul Crimeea, aproximativ o treime cu avionul și aproximativ cinci procente cu trenul.

În timp ce Crimeea hanuri şi birouri au fost implicate la aproximativ 80 la sută o lună în urmă, August este invocat a fi un sezon mult mai sufocant vacationer pentru zona, specialiştii din apropiere anticipează.

Rusia usureaza restrictii coronavirus turisti viziteaza Crimeea

"În august, vom avea 1,8 milioane de [turiști]. Ar putea fi mult mai mult, având în vedere nivelurile de rezervare și fluxurile de trafic", a declarat sâmbătă pastorul Crimeei de stațiuni și industria turismului, Vadim Volchenko. El a inclus că atât cantitatea de numiri și de trafic s-au extins, chiar în contrast cu ocazii pre-pandemice.

În ultimii doi ani, segmentul industriei de turism din Crimeea a prosperat, promontoriul Mării Negre încântându-se de cantități record de oaspeți în perioada post-sovietică. În 2018, 6,8 milioane de persoane au vizitat districtul, iar acum un an numărul a crescut la 7,4 milioane. Ca sezonul de Crăciun a început pentru acest an prezent cu doar aproximativ trei luni întârziere din cauza Covid-19 episod, republica așteaptă clienții fluxul să scadă cu aproximativ 10-15 la sută din 2019 niveluri.

Rusia usureaza restrictii coronavirus turisti viziteaza Crimeea


Mai multe știri:

Furnizorul de furnizori Qualcomm încearcă să devieze interdicția "scumpă" a SUA privind tarifele către Huawei

Una dintre cele mai populare din lume chipmakers, Qualcomm este presupusă campanie guvernul SUA să ridice limitări privind gestionarea Chineză tech mamut Huawei a nu pierde plină de satisfacții clientului să necunoscute adversarii.

Qualcomm, care a fost una dintre principalele organizații americane obligate să reducă legăturile cu Huawei după boicotarea cu un an în urmă, trebuie să vândă organizației chineze jetoanele sale pentru telefoanele 5G, Wall Street Journal detaliat referindu-se la o introducere de Qualcomm. Inginerul este încă exilat să ofere inovația Huawei în conformitate cu orientările SUA, concentrându-se asupra organizațiilor chineze.

Chipmaker a spus că limitările ar fi putut costa la fel de mult ca 8 miliarde de dolari în venituri anuale pierdute. După cum indică Qualcomm, restricția a neglijat să împiedice Huawei să obțină segmente esențiale în altă parte și tocmai a dat mai multă bucată din industria globală diferitelor firme la care Huawei a mers pentru a bate greutatea Washingtonului.

Qualcomm a numit Samsung din Coreea de Sud și MediaTek din Taiwan printre potențialii campioni ai boicotului, spunând că abordările au "făcut întâmplător uși bugetare monstruoase deschise pentru cei doi concurenți necunoscuți." Rapoartele mass-media anterioare au arătat că Huawei tocmai a încercat să dezvolte atașează cu ultima menționată, solicitând peste 120 de milioane de jetoane de la ea.

Un an în urmă, Trump organization pus Huawei pe un schimb de boicot, cunoscut oficial ca Entitate Lista, viably interzicerea NOI organizații, inclusiv orice aparență de Qualcomm și Intel, de la oferirea de produse la Chinezi tech goliat, cu excepția dacă admis mai puțin frecvente de autorizare. Măsurile au fost întărite în luna mai pentru a împiedica fiecare organizație necunoscută care utilizează inovația americană să ofere semiconductori firmei chineze.

Cea mai recentă mișcare a Washingtonului tocmai a constrâns unul dintre furnizorii primari de cipuri Huawei, Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), pentru a împiedica solicitarea organizației. Huawei depindea de firmă pentru a-și face chipset-urile Kirin de plumb și a recunoscut de târziu că nu va avea opțiunea de a le livra după septembrie 15.

Având în vedere că Huawei își pierde furnizorul taiwanez semnificativ și modul în care lucrătorul contractual de top din teritoriul chinez - Semiconductor Manufacturing International Co. (SMIC) - face procesoare mai puțin propulsate, Qualcomm ar putea câștiga mari de la obținerea permisului de a obține boicotul. După cum indică organizația, ar putea produce miliarde de dolari în oferte și ar putea să o ajute să subvenționeze îmbunătățirea noilor inovații.


Mai multe știri:

Arabia Aramco beneficiază de accident 73% ca coronavirus chiuvete vitrina de ulei

Cel mai mare exportator de petrol, Saudi Aramco, a anunțat monstruos nenorociri ulterioare trimestru, cu beneficiu net crashing 73.4 la sută, ca Covid-19 episod cu handicap la nivel mondial interesul pentru nerafinat.

Beneficiul net al monstrului petrolier a scăzut la 24.6 miliarde de riali ($ 6.6 miliarde) pentru cele trei luni până în iunie 30, de la 92.6 miliarde de riali ($ 24.7 miliarde) într-un timp similar al 2019, conform unei înregistrări administrative distribuite la comerțul Tadawul unde bursele sale. Pentru întregul 50% din an, Saudi Aramco a spus generale a obține aruncat la 87,1 miliarde de riyals ($23.2 miliarde de euro), în scădere cu 50 la sută din 175.9 miliarde de riyals ($46.9 miliarde de euro) una în fiecare an.

"Vânturile solide din interesul redus și costurile mai mici ale petrolului se reflectă în rezultatele trimestrului ulterior", a declarat CEO-ul Amin Nasser, inclusiv că organizația încearcă să se adapteze condițiilor fenomenale făcute de pandemie. "Vedem o recuperare la jumătatea drumului în publicitatea vitalității, pe măsură ce națiunile din întreaga lume găsesc o modalitate de a ușura limitările și de a-și reporni economiile."

Rezultatele monetare, care au fost mult mai teribile decât au anticipat experții, în orice caz, nu au scufundat stocul organizației. După ce organizația a prezentat raportul duminică, ofertele sale au crescut marginal cu 0.15 la sută. În mod remarcabil, ofertele organizației au scăzut considerabil mai puțin în acest an decât cele ale prietenilor săi din străinătate. În timp ce stocul Saudi Aramco a scăzut în jur de șase procente, cele ale Exxon Mobil au scăzut cu 38%, în timp ce Shell a scăzut considerabil.

Cele mai multe organizații de vitalitate au luat o lovitură agonizantă de pandemie coronavirus ca lockdowns pentru a conține răspândirea infecției periculoase restricționat de călătorie și sa încheiat crearea, pulverizare interes pentru nerafinat și trimiterea costurilor de petrol într-o spirală. În aprilie, SUA destine nerafinate a intrat în zona negativă fără precedent pentru istorie.

În timp ce costurile brute tocmai au trecut de la minimele din aprilie datorită reducerilor de randament admise de producătorii OPEC +, acestea sunt încă în jur de 30 la sută de la un an mai devreme.

Arabia Aramco sa deschis lumii cu un an în urmă, IPO-ul său transformându-se în cel mai mare vreodată. Mamutul de ulei a deținut de ceva timp situația celei mai importante organizații din lume - până acum o săptămână, când a fost detronată de Apple tech goliath.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: