Sarah Palin dezvaluie Cantaret mascat urs - Ea a bear-ed totul - dar încă a căzut scurt.

Sarah Palin și-a șocat fanii filmului "The Masked Singer" miercuri seară, când s-a dovedit a fi concurenta pierdută a serialului, Bear.

Fostul guvernator al Alaskăi și un candidat la președinție a fost demascat și dat afară din Sezonul 3 după ce a interpretat "Baby Got Back" de Sir Mix-a-Lot în costumul ei colorat.

Identitatea ursului l-a uimit pe gazda Nick Cannon. "Acest lucru ar putea fi cel mai șocat am fost vreodată pe acest spectacol", a spus el.

Sarah Palin dezvaluie Cantaret mascat urs

Palin a invocat mai multe motive pentru alegerea costumului de urs pentru a-și ascunde identitatea.

"Ursul face parte din porecla mea în creștere și întreaga "Mama Bear" lucru, și sunt în Alaska", a spus ea. "Ursul a fost ușor."

Palin a fost primul dintre cele șase celebrități mascate care au fost eliminate în Grupa C.

Sarah Palin dezvaluie Cantaret mascat urs

Este Sarah Palin Rapping Baby Got Back Nu cel mai nebunesc lucru se întâmplă chiar acum?

Toată ficțiunea distopică YA din lume nu ne-ar fi putut pregăti pentru asta. În timp ce lumea se luptă cu o pandemie globală, NBA se închide, iar Chet Hanks, dintre toți oamenii, trebuie să consoleze lumea, Sarah Palin face un pivot de carieră pentru rap. Palin a fost demascat ca Ursul pe Singer mascat noaptea trecută și rapped Sir Mix-a-Lot lui "Baby Got Back." Nu este clar de ce orice de care trebuie să se întâmple. Poate că fostul guvernator al Alaskăi, în vârstă de 56 de ani, a ratat să fie la Fox. Nu i-a spus nimeni că nu e cine e? Încercările judecătorilor au variat de la Christina Applegate la Tina Fey, care s-a dat drept guvernator la Saturday Night Live. Ascultă, sperăm că Tina Fey este acolo rezervat și ocupat, dar o Tina Fey / Sarah Palin fals ar fi atât de mult mai ușor de procesat. Între acest lucru și Pete Buttigieg oaspete-hosting Jimmy Kimmel Live!, politicienii au un moment. Mi-aș dori să se gândească serios la problemele cu care se află țara noastră.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!