În urma destul de un timp de așteptare și prelinge de subtilități, Sony dezvaluie specificatiile hardware complete Play Station 5, confortul său de ultimă oră acasă, care se face aranjamentepentru descărcarea de gestiune în acest sezon de Crăciun.

PS5 va evidenția un procesor PERSONALIZAT amd Zen 2 cu opt puncte cronometrate la 3,5 GHz (recurențe variabile) și un GPU personalizat dependent de echipamentele de inginerie RDNA 2 de la AMD, care garantează 10,28 teraflopi și 36 de unități de proces cronometrate la 2,23 GHz (în plus factor de recurență). Itll' additionally have 16GB de GDDR6 BERBEC și un obicei 825GB SSD that Sony has recently guaranteed voință a voi offer strașnic- iute stacking mulți a în curent interaction, by by De Eurogamer.

Una dintre cele mai mari actualizări de specialitate în PS5 a fost la acel moment a declarat un an în urmă: o schimbare la stocarea SSD pentru reasigurare a lui principal hard disk, care Sony spune că va aduce în mod semnificativ mai repede ori povara. Un demo trecut a demonstrat Spider-Man stivuire niveluri în mai puțin de o secundă pe PS5, în contrast cu aproximativ opt secunde a luat pe un PS4.

Sony dezvaluie specificatiile hardware complete Play Station 5

Echipamentele PlayStation conduc Mark Cerny într-o parte din intuiții cu privire la aceste obiective SSD la declarație. În cazul în care a fost nevoie de un PS4 în jur de 20 de secunde pentru a stiva un gigabyte solitar de informații, obiectivul cu PS5 SSD a fost de a împuternici stivuire cinci gigaocteți de informații într-o secundă solitar.

PS5 nu va fi pur și simplu constrânse la faptul că SSD, cu toate acestea. Itll' have cină pentru USB tare șofer, as well, totuși aceia mai mult lent expandable stockpiling choices ești structured pentru most part pentru înăuntru revers parfum PS4 jocuri. Acesta va evidenția în plus, o unitate de 4K 4K Blu-fascicul anterior va susține chiar și acum cercuri, dar aceste jocuri vor aștepta, în orice caz, stabilirea la SSD interior. SSD-ul personalizat din interiorul unui SSD NVMe standard, având în vedere viitoarele revizii, dar veți avea nevoie de tot ce aveți nevoie de un SSD care să poată satisface aici orientările sony de înaltă specificație - în orice caz de 5,5 GB/s.

Pentru o corelație rapidă, ca de târziu neacoperite Xbox Series X - Microsoft a susține de ultimă oră - pare să demoleze eforturile Sony pe numere brute, în ciuda modului în care cele două console sunt fondate în mod adecvat pe un procesor AMD similare și structuri de desene sau modele. Microsoft's reassure, fie că, după se poate, va oferi un procesor de opt centru la 3.8GHz, un GPU cu 12 teraflops și 52 unități figura fiecare temporat la 1.825GHz, 16GB de GDDR6 RAM, și un SSD 1TB.

Cu toate acestea, într-un contrast semnificativ, procesorul și GPU-ul Sony vor rula la frecvențe variabile - unde recurența pe care o rulează echipamentul fluctuează voluntar în funcție de solicitarea CPU și GPU (având în vedere, statul, capacitatea neutilizată a procesorului pentru a fi mutată în GPU, luând în considerare viteza cea mai mare a Sony de acolo). Asta înseamnă că, în cele din urmă, atunci când toate mai multe jocuri care solicită nu apar în următorii ani, CPU și GPU-ul nu va lovi, în general, cele 3.5GHz și 2.23GHz numere, cu toate acestea Cerny dezvăluie la Eurogamer că el se așteaptă downclocking să fie minore atunci când se întâmplă.

Sony tocmai a declarat o mulțime decentă de intuiții de specialitate cu privire la PlayStation 5 în cursul ultimele luni într-un flux de declarații littler. Organizația este ca de acum încurajatoare că noul echipament va include suport pentru ambele jocuri 8K la fel ca jocuri 4K la 120Hz. Există, de asemenea, un aranjament pentru a include "3D sunet" pentru sunet progresiv vii, un mod discreționar de utilizare a forței scăzute pentru a cruța vitalitatea, și în similitudine inversă cu titluri PS4.

Sony dezvaluie specificatiile hardware complete Play Station 5

PS5: data descărcării, specificațiile, știrile și reperele pentru Sony PlayStation 5

Sony descoperă subtilitățile specificațiilor PS5 în prezent

Mai multe intuiții cu privire la PS5 (sau PlayStation 5) au fost dezvăluite de Sony în prima companie de ocazie ps5 oficiale. Sony a avut loc un flux live pentru a ne oferi prima noastră privire oficială în spatele draperie a asociației de ultimă oră reasigurare.

Inginerul-cadru principal al PS5, Mark Cerny, ne-a oferit o adâncă plonjare în designul-cadru al PS5, descoperind activitățile interioare specializate ale PS5.

Și ținând cont de faptul că suntem în ciuda tot ceea ce exploatație înapoi pentru a descoperi ce sprijinul va semăna, și ce jocuri vom juca pe ea, în orice caz, știm în prezent (aproape) corect modul în care măruntaiele confortului va funcționa, și cât de incredibil vor fi.

  • CPU: AMD Zen 2-based CPU with 8 cores at 3.5GHz (variable frequency) CPU: AMD Zen 2-based CPU with 8 cores at 3.5GHz (variable frequency) CPU: AMD Zen 2-based CPU with 8 cores at 3.5GHz (variable frequency) CPU:
  •     GPU: 10,28 TFLOPs, 36 de moduri de a fi la 2,23 GHz (frecvență variabilă)
  •     Arhitectura GPU: Custom RDNA 2
  •     Interfață memorie: 16GB GDDR6 / 256-bit
  •     Lățime de bandă memorie: 448GB /s
  •     Stocare internă: SSD personalizat de 825 GB
  •     Debit IO: 5,5 GB/s (brut), tipic de 8-9GB/s (comprimat)
  •     Stocare extensibilă: slot SSD NVMe
  •     Stocare externă: Suport HDD USB (numai pentru jocuri PS4)
  •     Unitate optică: Unitate Blu-ray 4K UHD

Ceea ce este fascinant până în prezent este angajamentul Sony la siliciu personalizat, cu un reflector complet pe creșterea capacităților de jocuri la nivelul următor, fără estranging designeri acum OK cu crearea pe PS4. Echipamente personalizate în PS3 sfârșesc prin a fi o componentă supărătoare pentru devs pentru a obține capetele lor în jurul, cu toate acestea PS5 înseamnă a fi la fel de designer agreabil ca ar putea fi permis.

Așa tocmai a fost investigat, SSD este critică pentru experiența PlayStation 5. Stocarea interioară va fi lucrat în la 825GB pentru SSD personalizat - care este scurt de ceea ce veți descoperi în Xbox Series X, cu toate acestea, cu la fel de inteligent o utilizare a inovației.

SSD-urile nu se adună mai repede, dar iau în considerare universuri deschise mai mari, ipotetic. Inginerii nu trebuie să facă jocuri cu universuri mai mici din cauza detențiilor de hard disk-uri mecanice, în timp ce SSD-urile vor permite, de asemenea, memoria cadru pentru a fi utilizate cu atât mai mult cu succes.

SSD-urile au mai multă capacitate de transmisie, astfel încât informațiile pot fi stivuite din SSD atunci când este necesar, spre deosebire de magazinele de informații inutile imaginabile fiind stivuite în RAM. În termeni de interacțiune în curs de desfășurare nealterat, care implică faptul că jocurile vor experimenta efectele bolnave ale zborului de suprafață în, în timp ce timpii de încărcare vor fi extrem de scăzut atunci când se utilizează o alegere rapidă de călătorie a unui joc. Cizme sus de la spate voi la spre a fi virgulă un mult iute, as well.

În ceea ce privește capacitatea extensibilă, Sony are toate asignele de a lua în considerare unitățile PC NVMe în afara rack-ului, spre deosebire de cadrele de capacitate restrictive de care Xbox va depinde în mod fundamental. În orice caz, nu există numeroase unități disponibile chiar acum că utilizarea pcie 4.0 interfață necesare - acestea ar trebui să fie apt pentru orice rată de 5.5GB / s viteza de mutare.

"NVMe PC drive will work in PlayStation 5," said Cerny. "Problema principală este că inovarea PC-ului este cu totul în spatele PS5. Acesta va pune deoparte un efort pentru mai actuale, PCIe 4.0 pe bază de unități cu capacitatea de transmisie necesare pentru a coordona sony spec. pentru a lovi pe piață."

Jocuri PS4 pe PS5 va funcționa bine și dandy ori de câte ori cruțat la un HDD normal, fără a aduce atingere, astfel încât nu va trebui să profite de faptul că spațiul valoros SSD, în esență.

Un procesor personalizat și GPU - ceea ce implică în similitudine inversă

Am fost la acel moment conștient de faptul că Sony va utiliza AMD Zen 2 procesor de procesor tech, cu opt centre și 16 siruri de caractere. Fluxul, cu toate acestea, de asemenea, neacoperite că PS5 va transmite 3.5GHz frecvențe - în acest fel, PlayStation 5 ar fi difuzate 8x Zen 2 Nuclee la 3.5GHz (la frecvențe variabile) peste PS4 8x Jaguar Cores la 1.6GHz. Acesta este un hop colosal în execuție.

Treceți la GPU, și luați o gander la AMD RDNA 2 GPU, în sine modificat. Acesta utilizează 36 de unități figura depasit la 2.23GHz. S-a exprimat o culme de execuție a registrului de 10,28 TF.

Ceea ce este dornic este faptul că amestecul face simplu pentru PS5 pentru a face față în mod eficient cu PS4 în similitudine inversă - prin inginerie GPU-ul, spre deosebire de întinderi lungi de codificare. Practic, toate cele mai bune 100 de jocuri PS4 vor fi complet perfecte la expediere. Jocuri PS4 vor fi susținute la nivel local pe silici GPU, cu toate acestea aici GPU-ul este de toate conturile de copiere a PS4 și PS4 Pro ilustrații cip, care este un aranjament anormal, și nu la fel de intrigant ca Xbox Series X de strategie, care va fi, de asemenea, echipate pentru upscaling Xbox One jocuri și adăugarea HDR la în prealabil HDR-mai puțin titluri.

Tehnologie de sunet 3D vârtej de vânt

Poate cea mai mare descoperire a zilei a fost 3D sunet de ajutor, din cauza noului Tempest Engine. Este un cadru extraordinar de ground-breaking: în cazul în care PSVR poate susține 50 cu adevărat mai bine decât sursele de sunet medie, așa este indicat de Cerny - cu cadrul psvr de sunet special fiind unul dintre cadrele de sunet mai imprevizibile în jocuri de noroc chiar acum - PS5's Tempest Engine poate susține sute.

Modelul pe care Cerny l-a folosit l-a portretizat până la precipitații. Astăzi, sunetul de ploaie torențială într-un joc este o piesa de sunet solitar, cu toate acestea PS5 ar fi ipotetic potrivite pentru a vă permite să auzi picături de ploaie singular, în funcție de cazul în care personajul jucător este.

Fie că ar putea, aceasta este o societate progresează pentru Sony. Pentru a afișa cu precizie informațiile care se află, Sony trebuie să facă o hartă a funcției de transfer legată de head sau HRFT. Practic, că este un calcul special, care funcționează cel mai bine în cazul în care cadrul știe starea exactă a urechilor.

"Posibil ne vei trimite o fotografie a urechii tale, și vom folosi un sistem neural pentru a alege cel mai apropiat HRTF din biblioteca noastră," Cerny prodded. "Este posibil să ne trimiteți un videoclip cu urechile și capul dvs., iar noi vom face un model 3D și vom integra HRTF-ul. Poate că veți juca un joc de sunet pentru a regla HRTF dvs., vom fi discret transformarea-l ca te joci, și acasă pe HRTF care vă oferă scorul cele mai ridicate, ceea ce implică faptul că se potrivește cu tine cel mai bun.

"Aceasta este o excursie vom fi toate luați împreună pe parcursul următorilor abia orice ani. În cele din urmă, suntem concentrați pe abilitarea toată lumea să se confrunte cu acest grad următor de autenticitate."


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!