Starul Georgiei Anthony Edwards Freshman Wall împotriva hard Defense SMU: Georgia Basketball încearcă să se refacă și să avanseze cu un impuls atât de necesar împotriva SMU, vineri seară.

Bulldogii (6-3) se confruntă cu Mustangs (8-1) la 19 p.m. la Stegeman Coliseum caută să scoată o pierdere de 20 de puncte în statul Arizona în ieșirea anterioară.

Steaua din Georgia, Anthony Edwards, conduce pe toți studenții la nivel național cu 19,8 puncte pe meci și este legată în fruntea națiunii cu 2,22 furturi pe meci.

Starul Georgiei Anthony Edwards Freshman Wall

Cu toate acestea, Edwards poate lovi așa-numitul „Freshman Wall” în mai puțin de 10 jocuri în acest sezon.

Ei cred că alegerea proiectului NBA de 6 metri și 5 inci pentru Atlanta s-a ocupat de „chestii ale corpului inferior”. Se spune că sunt tipice pentru bobocii, iar Bulldogii sunt încărcați în această zonă cu nouă dintre jucătorii lor pe lista recent lansată. școală.

"Nu sunteți sigur ce vânt aduc - sunt în al doilea vânt, în al treilea vânt, sau sunteți în mijlocul unuia dintre ei", a spus Creen. "Este dificil. Este un proces pentru ei să joace mult baschet vara. În toamnă, știi că începe sezonul și avem multe de învățat.

„Încercați într-adevăr să echilibrați acest lucru și să aveți un impuls din ele zilnic”.

Proaspătul Sahvir Wheeler, care conduce echipa cu 41 de asistențe, a declarat că Bulldogii sunt în continuă creștere.

"Fiecare joc nu va fi un joc în care chimia noastră nu este înlănțuită, avem lovituri și albastru", a spus Wheeler. "Vor fi ceva buzunare pe parcurs pentru că suntem mai tineri, dar cu siguranță. În afara terenului, nimic nu s-a schimbat. Băieții încă se distrează, încă vorbesc între ei și pe teren.

"Când ne jucăm cel mai bine, băieții sunt vii, suntem liberi, ne distrăm, ne jucăm unul pentru celălalt, putem spune cu adevărat că dragostea și pasiunea sunt acolo și cu siguranță vedem o tendință în trupă. chimie ".

SMU va oferi un test dur pentru echipa de baschet a lui Edwards și Creen.

Mustangii se numără printre primele 50 de echipe din țară, în procent de aruncare liberă (nr. 11, 791), marjă de revenire (+8,0) și procent de gol pe teren (.386).

Echipele de top ale lui Creen din Indiana au avut mișcări excelente de mișcare și împușcare, dar această echipă din Georgia a păcălit în acele zone.

"[SMU] este o apărare veterană și este o apărare fizică, (i) este o schimbare de apărare și nu am văzut o apărare care se schimbă ca SMU", a spus Creen. "Aceste probleme provoacă probleme, deci dacă coborâm și rămânem blocați și nu ne mișcăm, atunci asta se joacă direct în mâinile [SMU].

„Avem o muncă grozavă de făcut prin selectarea, tăierea, mișcarea fără minge, inversarea mingii, fiind gata de foc și gata de atac atunci când sunt puse în pahar.


Seniorul DL DL Rochester din Georgia este gata să furnizeze Sugar Bowl

Fotbalul din Georgia a adăugat miercuri trei linii defensive de peste 300 de kilograme în ziua semnării, miercuri.

Însă cea mai mare adăugare cu normă întreagă la apărarea Bulldogs din acest an este deja la echipă.

Este vorba de Julian Rochester, un bărbat adult de 22 de metri de 5, 300 de kilograme, de 22 de ani, care se întoarce să ajute linia defensivă a Georgiei după tricoul său roșu în acest sezon.

"Sunt norocos să am ocazia să revin la acest prestigios program și să am o altă șansă anul viitor", a spus Rochester după ce a jucat 15-20 de instantanee în jocul Campionatului SEC din 7 decembrie.

"Munca grea vine în extrasezon. Am frații mei înapoi, așa că sunt foarte încântat pentru anul viitor."

Rochester a suferit o ACL sfâșiată în postsezonul 2018 și a suferit o intervenție chirurgicală în acest sezon. Deși a fost autorizat pentru începutul taberei de cădere, nu a fost 100 la sută.

De asemenea, Bulldogii aveau multă adâncime înainte.

"Am trecut prin sezon să vedem cum vor merge lucrurile", a spus Rochester, explicând modul în care antrenorul Kirby Smart a lucrat cu el pentru a-și maximiza șansele. "Decizia (tricoul roșu) a fost luată în cele din urmă."

Rochester a jucat în jocuri cu Tennessee, Florida și LSU. În conformitate cu regula NCAA, el poate juca un sfert de joc, Sugar Bowl din 1 ianuarie împotriva Baylor și își poate menține anul de eligibilitate.

Bulldogii pierd în fața linienilor defensivi senior David Marshall, Tyler Clark, Michael Barnett, Antonio Poole, Justin Young și Michail Carter.

Rochester revine cu linistii defensivi Jordan Davis, Devonte Wyatt, Malik Herring si Travon Walker. Returistii externi Azeez Ojulari, Nolan Smith și Jermaine Johnson vor reveni și ei.

UGA, care conduce SEC în apărare totală, care a marcat apărarea și apărarea în grabă, ar trebui să aibă din nou un front defensiv formidabil.

Rochester a spus că crede că Bulldogii vor reveni la Atlanta în jocul Campionatului SEC din acest sezon, urmând instrucțiunile Smart.

"Trebuie să-l respecți pe antrenorul deștept, el a făcut-o de trei ani la rând. Am făcut parte din acest lucru de trei ori", a spus Rochester, o dată clasată ca o perspectivă de 5 stele de revista PrepStar. McEachern. Liceu.

„Tot ce trebuie să facem este să rămânem jos, să muncim din greu în offseason așa cum am făcut noi”.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!