Stoc Nike AAR CarMax CalAmp BlackBerry: Există câteva companii bursiere care se așteaptă să tranzacționeze activ în sesiunea de vineri. Mișcările de acțiuni observate de ticker reflectă mișcările din orele obișnuite de tranzacționare; Pre-tranzacționarea este specificată separat.

Nike NKE -1,18% - Până la 5,9% Pre-Market - Uriașul îmbrăcămintei sportive a înregistrat o creștere de 10% a vânzărilor în ultimul trimestru, chiar și după ce a decis să nu mai vândă. Amazon.com AMZN -0.32% și a fost criticat pentru sprijinul său pentru nenorocirile antrenorului Albert Salazar.

Stoc Nike AAR CarMax CalAmp BlackBerry

BlackBerry BB 12,39%, până la 4,1% înainte de piață: acțiunile companiei de software au crescut înainte de comercializare după ce au raportat cele mai recente rezultate, dar au condus din nou raportul de câștiguri cu numere non-standard.

CarMax KMX -6,15%: Declinul pre-piață de 4,1%: Distribuitorul auto folosit a raportat câștiguri mai mici în trimestrul al treilea, pe fondul unor cheltuieli mai mari de compensare și publicitate, deși vânzările au crescut.

CalAmp CAMP -18,43% -Preț 11,6% înainte de piață: Compania de telecomunicații a raportat rezultatele din trimestrul al treilea, care nu au îndeplinit estimările unora dintre analiști și au declarat că pierderea sa din al patrulea trimestru trimestrul ar fi mai rău decât anticipează analiștii.

AAR AIR 13,60% - Până la 4,3% înainte de piață - Acțiunile furnizorilor de servicii pentru industria aeronautică și de apărare au crescut după ore după joi, după ce au raportat vânzările din trimestrul doi acestea au crescut cu 14% în aceeași perioadă a anului precedent.

Aceasta este o versiune a secțiunii „Stocuri de urmărit” din Buletinul nostru de piață.

Creșterea tehnologiei pieței software de gestionare globală a leasingului 2019: IBM, Costar, Penske, AppFolio, Visual Lease, Yardi, ARGUS Enterprise

MRInsights.biz a publicat recent un raport intitulat Global Lease Management Software Market 2019 de către companie, regiuni, tip și aplicație, previziuni până în 2024, care oferă o analiză aprofundată prin analizarea diferitelor sectoare, cum ar fi dimensiunea pieței, tehnologia și aplicații. Raportul de studiu permite utilizatorului global să examineze cererea viitoare și să prezice implementarea exactă a pieței de software de gestionare a contractelor de leasing. Cantitativ și calitativ sunt cele două tehnici exploratorii care au fost utilizate pentru a furniza date precise referitoare la această piață. Acesta pune în lumină factorii cheie, provocările, oportunitățile diverse, tendințele actuale ale pieței, precum și strategiile creative care afectează piața globală. Raportul utilizează tehnici eficiente de vizualizare grafică, cum ar fi diagrame, diagrame, tabele și imagini.

Ce este Raportul de cercetare de piață globală?

Raportul prezintă o imagine de ansamblu a pieței care conține informațiile de bază în profunzime despre piața în cauză. S-a utilizat segmentarea pieței bazată pe aplicații, utilizatori finali, tipuri de produse, servicii și alți factori. Raportul Global Market Research include, de asemenea, analiza poziției și dimensiunii pieței. În plus, sunt incluși factorii care determină creșterea pieței. Cu ajutorul segmentării pieței din acest raport, analiza pieței de software de gestionare a leasingului este mult mai ușoară. Raportul Global Market Research include, de asemenea, analiza poziției și dimensiunii pieței. Informațiile colectate din Resurse de încredere au fost autentificate de unii dintre experții din industrie.

Principalii actori de piață studiați în acest raport sunt: ​​IBM, Costar, Penske, AppFolio, Visual Lease, Yardi, ARGUS Enterprise, ProLease, On-Site, Juniper Square, ARCHIBUS, Brokermint,

Starea și perspectivele pentru aplicații majore / utilizatori finali / zona de utilizare: companii mari, IMM-uri,

Tipuri de produse cuprinse în raport: Software de gestionare a leasingului, Software de gestionare a activelor imobiliare

Raportul stabilește cifrele privind importul / exportul, consumul și oferta, precum și prețul, costul, veniturile și marja brută pe regiuni din America de Nord (Statele Unite, Canada și Mexic), Europa (Germania, Franța, Regatul Unit, Rusia și Italia), Asia-Pacific (China, Japonia, Coreea, India și Asia de Sud-Est), America de Sud (Brazilia, Argentina, Columbia, etc.), Orientul Mijlociu și Africa (Arabia Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egiptul, Nigeria și Africa de Sud) și alte regiuni pot fi adăugate.

Punctele cheie ale acestui raport:

  •      Raportul acoperă aplicațiile, dinamica pieței și studiul segmentelor de piață emergente și existente. Prezintă Prezentarea generală a pieței de software de gestionare a leasingului, clasificarea produselor, aplicații și prognoza privind volumul pieței pentru perioada 2019-2024.
  •      Oferă analiza pe scenariul lanțului industrial, jucătorii cheie ai pieței, volumul pieței, detalii privind materiile prime, costul producției și canalele de marketing.
  •      Oportunitățile de creștere, constrângerile privind creșterea pieței sunt identificate prin analiza SWOT
  •      Efectuați studiul de fezabilitate, explorează barierele industriei, surse de date și oferă concluzii cheie ale cercetării.
  •      Raportul acoperă analiza volumului consumatorilor, analiza regională a importurilor / exporturilor și prognoza pieței pentru anii 2019-2024.

Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: