Substratum SUB Trading crestere 13 procentaje mai mare Ultimele 7 zile - Substratum (MONEDA: SUB) schimbat ea în jos 6.7% față de dolarul american în timpul intervalului de douăzeci și patru de ore de timp de finisare la 14:00 PM ET pe 23 martie. În ultima săptămână, Substratum a schimbat 13,1% față de dolarul american. Substratum are o capitalizare de piață toate afară de 1.19 milioane dolari și 1.199.00 dolari în valoare de Substratum a fost schimbat pe meserii în ultimele 24 de ore. Un simbol Substratum ar fi acum posibilitatea de a fi cumpărate pentru 0.0031 dolari sau 0.00000050 BTC pe tranzacțiile valutare digitale, inclusiv Radar Relay, Kyber Network, Kucoin și Binance.

Substratul a fost schimbat pentru prima dată pe paisprezece august 2017. Stocul de substrat este de 472.000.000 de jetoane, iar inventarul său este de 383.021.000 de jetoane. Site-ul oficial pentru Substratum este substratum.net. Substratum's legitimate Twitter cont este @SubstratumNet și pagina sa de Facebook este deschis aici. Grupul de oameni Reddit pentru Substratum este /r/SubstratumNetwork și contul Github al banilor.

Substratum SUB Trading crestere 13 procentaje

Substratum de cumpărare și vânzare

Substratul poate fi cumpărat de pe tranzacțiile cu monedă digitală: Tidex, Bitbns, OKEx, Kucoin, COSS, Radar Relay, HitBTC, Binance, Kyber Network și BiteBTC. În mod normal, nu este de către și de către imaginabil să cumpere monede digitale elective, de exemplu, Substratum direct folosind dolari SUA. Specialiștii financiari care doresc să facă schimb de substrat ar trebui să cumpere inițial Ethereum sau Bitcoin folosind o tranzacție care negociază în dolari americani, de exemplu, GDAX, Coinbase sau Gemini. Specialiștii financiari ar putea apoi să utilizeze Ethereum sau Bitcoin obținute recent pentru a cumpăra Substratum folosind una dintre tranzacțiile înregistrate anterior.

Substratum SUB Trading crestere 13 procentaje

SONM Trading 39.2% mai mare în această săptămână (SNM)

SONM (MONEDA: SNM) a schimbat 7.8% mai mare față de dolar în timpul intervalului de 1 zi de timp de finisare la 22:00 de Est pe 23 martie. Un simbol SONM poate fi în prezent achiziționate pentru aproximativ 0.0064 dolari sau 0.00000097 BTC pe tranzacțiile valutare digitale, inclusiv Binance, HitBTC, YoBit și Liqui. SONM are un top de piață absolută de 2.29 milioane dolari și aproximativ 151.767.00 dolari în valoare de SONM a fost schimbat pe meserii în cea mai recentă zi. În ultima săptămână, SONM a schimbat cu 39,2% mai mult față de dolar.

Profilul SONM

Data de expediere a SONM a fost 24 ianuarie 2017. Stocul complet al SONM este de 444.000.000 de jetoane, iar rezerva sa este de 359.600.000 de jetoane. Contul legitim de Twitter al SONM este @sonmdevelopment iar pagina sa de Facebook este disponibilă aici. Grupul de oameni Reddit pentru SONM este / r / SONM și de numerar github record poate fi văzut aici. Site-ul oficial pentru SONM este sonm.io.

SONM Token Trading

SONM pot fi cumpărate de pe aceste meserii de bani digitale: Liqui, COSS, Tidex, YoBit, IDEX, Kucoin, Binance, HitBTC și OKEx. În mod normal, este nerealist să cumperi forme criptografice elective de bani, de exemplu, SONM utilizând în mod legitim dolari americani. Speculatorii care doresc să obțină SONM ar trebui să cumpere inițial Ethereum sau Bitcoin folosind o tranzacție care negociază în dolari americani, de exemplu, GDAX, Gemini sau Coinbase. Speculatorii ar putea apoi să utilizeze lor recent achiziționatEthereum sau Bitcoin pentru a achiziționa SONM folosind una dintre tranzacțiile menționate anterior.

Nu, nu, nu, nu, nu, nu One Day Trading Volume Hits 50.053.00 dolari

Wings (CURRENCY:WINGS) a schimbat 9,7% față de dolarul american în timpul intervalului de timp de 1 zi încheiat la 23:00 PM Est pe 23 martie. În ultimele șapte zile, Wings a schimbat cu 36,4% mai mult față de dolarul american. Wings are o capitalizare de piață absolută de 1.31 milioane dolari și 50.053.00 dolari în valoare de Wings a fost schimbat pe meserii în cea mai recentă zi. One Wings token poate fi chiar acum achiziționate pentru aproximativ 0.0135 dolari sau 0.00000206 BTC pe bine cunoscute tranzacții le moneda digitală, inclusiv HitBTC, Upbit, Livecoin și Binance.

Despre Wings

Aripi propulsate pe 31 decembrie 2016. Stocul wings este de 100.000.000 de jetoane, iar stocul său care curge este de 97.259.412 jetoane. Contul autentic de Twitter al wings este @wingsplatform iar pagina sa de Facebook este disponibilă aici. Site-ul legitim wings este wings.ai. Grupul de oameni Reddit pentru Wings este / r / WingsDAO.

Cumpărarea și vânzarea aripilor

Wings pot fi cumpărate de pe meserii le-a însoțit bani digitale: Bittrex, Upbit, Liqui, Kyber Network, Gate.io, IDEX, Bancor Network, Gatecoin, Livecoin, Binance și HitBTC. În general, este imposibil să cumperi forme criptografice elective de bani, de exemplu, Wings folosind simplu dolari americani. Speculatorii care doresc să câștige Wings ar trebui să cumpere inițial Bitcoin sau Ethereum folosind un comerț care negociază în dolari AMERICANI, de exemplu, Changelly, Coinbase sau Gemini. Specialiștii financiari ar putea apoi să utilizeze bitcoin lor recent câștigat etsus sau Ethereum pentru a cumpăra Wings folosind una dintre tranzacțiile menționate anterior.

Substratum SUB Trading crestere 13 procentaje


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!