Terapie antica vindecare acupunctura China 2019 poate ajuta la pierderea în greutate: În curs de dezvoltare apare acupunctura, terapia antică de vindecare chineză, care vă poate ajuta să pierdeți în greutate în mod eficient. Citiți mai departe pentru a afla mai multe

Acupunctura este o terapie antică de vindecare chineză. Se spune că are beneficii incredibile pentru pierderea în greutate. De fapt, potrivit unui studiu din BMJ-British Medical Journal, acupunctura urechii te poate ajuta să slăbești. Cercetătorii spun că folosirea stimulării acupuncturii continue în cinci puncte poate fi mai bună la reducerea grăsimii abdominale (umflarea abdomenului) decât la stimularea unui singur punct. Acupunctura în medicină a publicat acest studiu. Cercetătorii au observat o reducere semnificativă a grăsimii corporale, a greutății și a circumferinței taliei la participanți.

Experții spun că acupunctura te ajută să slăbești stimulând digestia și eliminând excesul de apă din organism. De asemenea, îmbunătățește bunăstarea generală. Acupunctura elimină toxinele din organism, precum și declanșează eliberarea de endorfine și îmbunătățește metabolismul.

Terapie antica vindecare acupunctura China 2019

ACUPUNTURĂ PENTRU PIERDERE DE GREUTATE

Scopul principal al acupuncturii este vindecarea canalelor energetice din organism. Chinezii cred că atunci când aceste canale sunt blocate și energia nu poate curge normal, ele vor acumula toxine care pot afecta corpul și mintea. Mecanismul exact al acupuncturii nu este cunoscut, însă inserarea acelor de acupunctură eliberează endorfine care au un efect calmant și relaxant, care facilitează stresul, frustrarea și gestionarea anxietății. ; declanșând supraalimentarea și îngrășarea capriciei alimentare.

Pierdere în greutate

Mai multe studii arată că acupunctura te poate ajuta să slăbești. O meta-analiză a acestor studii publicată în Jurnalul Internațional al Obezității în 2003 a sugerat că este necesară o cercetare suplimentară, deoarece aceste studii tind să fie de natură descriptivă și să dureze mai puțin de 12 săptămâni. Cu toate acestea, există numeroase rapoarte anecdotice de la oameni care au fost ajutați să slăbească și au ținut-o departe de a include acupunctura ca parte a programului lor de pierdere în greutate.

durere

Acupunctura este cunoscută pentru capacitatea sa de a calma durerea în toate zonele corpului, inclusiv în interior. Punctele specifice ale pielii sunt conectate la anumite organe și țesuturi la adâncimile corpului. Prin plasarea ace în aceste zone, fluxul de sânge și energie vor fi direcționate către zona interioară dureroasă.

probleme digestive

Unul dintre modurile prin care aceasta poate aborda problemele legate de greutate este prin promovarea digestiei. Probleme precum sindromul de colon iritabil (IBS) nu pot fi diagnosticate cu ușurință în medicina occidentală, dar acupunctura a ajutat, reducerea simptomelor și vindecarea bolii. Se consideră că acupunctura modifică sistemul digestiv pentru a facilita digestia și absorbția.

depresiune

Un factor comun în spatele creșterii în greutate este depresia. Unii oameni supraalimentează când sunt tristi. Depresia își are rădăcinile în energie negativă, care poate fi abordată cu ușurință prin acupunctură. Uneori se numește „detoxifiere spirituală”, deoarece eliberează energia negativă din corp.

EFECTE LATATE

Haideți să aruncăm o privire și la unele dintre efectele secundare ale acestei terapii.

Poate provoca vătămări

Aceasta este o abilitate extrem de specializată. Dacă persoana pe care o vedeți nu este un profesionist și nu sunteți atent, puteți introduce ace în locuri greșite, care ar putea provoca infecții sau alte probleme de sănătate. Asigurați-vă că veți primi terapie de acupunctură doar de la un profesionist autorizat.

poluare

Ace de acupunctură pot fi uneori contaminate dacă nu sunt sterilizate corespunzător. Găsiți o clinică autorizată, de renume pentru a evita această problemă.

Scăderea tensiunii arteriale

Unii pacienți prezintă o scădere bruscă a tensiunii arteriale sau o senzație bruscă de slăbiciune în timpul unei sesiuni de acupunctură. Deși mecanismul este încă în curs de investigare, teoria este că acupunctura declanșează eliberarea de substanțe chimice în creier, care la rândul lor amortizează răspunsul sistemului cardiovascular. Hipertensiunea poate însoți obezitatea. O acupunctură cu experiență va ști să facă față oricărei modificări a tensiunii arteriale.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!