Tesla devine top 10 valoare piata companie americana după ce stocul se rupe de neegalat.

Porțiuni ale producătorului american de vehicule electrice Tesla au întins luni adăugări la un nou record record, împingând estimarea organizației peste miliarde de dolari 330. Specialiștii financiari continuă să parieze că stocul se va alătura în curând S & P 500.

În urma închiderii la un nivel record de vineri, acțiunile au inundat luni un alt procent 12, iar stima pieței a crescut la miliarde de dolari 321, după cum indică FactSet. Tesla este în prezent cel de-al zecelea cel mai mare stoc din SUA, învingând Procter and Gamble.

Tesla devine top 10 valoare piata companie americana

Organizația vehiculului va fi calificată pentru încorporarea în benchmark odată ce a distribuit patru trimestre continue de productivitate, o realizare pe care mulți specialiști financiari o așteaptă atunci când veniturile sale din al doilea trimestru sunt evacuate după închiderea pieței în iulie 22.

Stocul Tesla depășește 40 la sută numai în iulie, după ce organizația a anunțat mai multe transporturi trimestriale decât cele anticipate ale vehiculelor 90,650. Cifra a învins evaluările Wall Street ale vehiculelor 72,000 în ciuda unei închideri de șase săptămâni a biroului de creație al producătorului de mașini Freemont, California.

Recent, Tesla a bătut Toyota pentru a deveni cel mai mare producător de automobile de pe planetă, prin stima de prezentare.

Saltul în costul acțiunilor Tesla a determinat CEO-ul Elon Musk să devină cel de-al șaptelea cel mai extravagant individ din lume, în fața oamenilor foarte bogați Warren Buffett, Larry Ellison și Sergey Brin.

Tesla devine top 10 valoare piata companie americana


Mai multe știri:

Rusia livrează primul transport de petrol arctic în China

Monstrul rus de vitalitate Gazprom Neft a început să furnizeze câmpul petrolier nerafinat din Novy Port Arctic în China. Clusterul principal care adăuga până la 144,000 tone de nerafinat a fost transmis în portul Yantai, a raportat organizația.

Marele curs de transport de la Murmansk la Yantai traversează oceanele arctice și trei mări și durează 47 de zile.

"Implicarea efectivă cu oferta de petrol Arctic de pe piața Europeană și de sus în jos cunoștințe de piețele din Asia-Pacific permis Gazprom Neft a oferi Novy Port ulei cu o excepțională an plan de coordonare pentru Asia complici", a declarat Directorul General Adjunct al Gazprom Neft pentru Logistică, Prelucrare și Vânzare Anatoli Cherner.

"Având în vedere aranjamentele organizației de a crește geologia livrărilor de petrol din Arctica, îmbunătățirea colaborării cu cumpărătorii din China și diferite națiuni din districtul Asia-Pacific este de o importanță vitală pentru noi", a inclus el.

Gazprom Neft a început să comercializeze petrol creat în regiunea arctică rusă în 2013, transportând peste 40 de milioane de tone națiunilor europene. Se amestecă sortimentele încorporează ARCO (câmp Prirazlomnoye) și Novy Port (câmp Novoportovskoye).

Cu cele 250 de milioane de tone de magazine, câmpul petrolier Novy Port este unul dintre cele mai mari câmpuri de petrol și gaze condensate din Arctica rusă. Acesta este situat pe Peninsula Yamal. O altă evaluare a nerafinat numit Novy Port este livrat la teren.

Pentru a ulei grațios din câmpurile arctice, Gazprom Neft utilizează un vehicul excepțional și coordinations conspira care garantează comerțul pe tot parcursul anului la cheltuieli nesemnificative. Încorporează stadiul de creare a petrolului Prirazlomnaya, terminalul petrolier Arctic Gates din Golful Ob, o armadă fortificată de transport de gheață, inclusiv nave de combustibil GNL, spărgătoare de gheață de escortă și un terminal de transport de petrol din Murmansk. Competența și bunăstarea este garantată de primele coordinations avansate arctice din lume cadrul de bord, numit „Comandantul."


Mai multe știri:

Rusia începe să fabrice cel mai mare și mai remarcabil spărgător de gheață atomic din lume pentru călătoriile oceanului arctic

Șantierul naval Zvezda din Rusia a început dezvoltarea principalului spărgător de gheață atomic clasa Leader, după cum indică Rosatom auxiliar Rosatomflot. Nava lider va fi numită "Rusia".

"Se va sfârși prin a fi cea mai impresionantă navă de spargere a gheții pe întreaga existență a construcțiilor navale la nivel mondial", a declarat organizația, inclusiv că "nu are analogii pe planetă." În plus, a spus că "Pioneer de risc se va transforma în premisa de noua vârstă rusă Icebreaking armada."

"Pioneer", sau noul spărgător de gheață Proiect 10510, a primit undă verde în aprilie, când Zvezda a

"Interesant spărgător de gheață a remarcabile atribute pentru a lucra tot anul în estul Arcticii", a spus Rosatomflot CEO Mustafa Kashka.

Considerat în 2016, spărgătorul de gheață din clasa Leader predomină orice spărgător de gheață alimentat atomic curent, inclusiv cel mai remarcabil proiect 22220 din lume, spărgătoare de gheață rusești, în prezent în curs de dezvoltare. Doamna vas de risc, Arktika, este, în prezent, se confruntă cu ultimele preliminarii și este invocată să se alăture armada în viitorul nu foarte îndepărtat, în timp ce două bărci diferite de acest fel sunt setate pentru a fi propulsat în următorii doi ani.

În timp ce Arktika este potrivit pentru rupere de trei metri-gros de gheață, noul Lider de clasă spărgătoare de gheață va avea opțiunea de a tăia un 4.3-metru-gros de gheata, la fel cum restul de în derivă timp de opt luni, fără a intra într-un port. Noi spărgătoare de gheață va pachet de două ori la fel de mult punch, etalând un 120-MWatt propulsor, în contrast cu 60-MWatt randament de Arktika.

Componentele spărgătorului de gheață din clasa Leader sunt de asemenea excelente: barca va avea mai mult de 210 metri lungime - puțin sub două terenuri de fotbal și 47 de metri înălțime, echivalent cu o structură privată de 13 etaje.

Ambele familii de nave vor fi însărcinate cu curățarea unei căi pentru nave mai blânde prin gheața rutei Mării Nordului din Rusia. Ei vor merge cu produse petroliere care transportă nave care merg în Asia-Pacific din magazinele arctice ale Rusiei.

Rusia este principala națiune de pe planetă care funcționează o armadă uriașă de gheață atomică. Aceste nave sunt în mod fundamental mai mari și mai impresionante decât partenerii lor controlați în mod obișnuit, având astfel opțiunea de a lucra în straturile groase de gheață ale Arcticii. Motoarele atomice permit navelor să lucreze în mod autonom pentru întinderi extinse fără cerința de realimentare a vizitelor.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!