Times Picayune Avocatul New Orleans: O altă zi pentru The Times-Picayune și Avocatul New Orleans: O scrisoare din partea supervizorului către peruserii noștri.

Luni, The Times-Picayune și avocatul New Orleans devin unul, iar punctul nostru este acela de a lega împreună cele mai bune dintre cele două producții.

Principalul lucru care trebuie gândit la Times-Picayune | Avocatul din New Orleans este că acesta va fi distribuit și trimis în casa ta șapte zile șapte zile. Agenții Times-Picayune primesc o lucrare în dimineața zilei de miercuri, vineri și duminică. Puteți să rămâneți cu acel calendar sau să ne dezvăluiți că aveți nevoie de transportul zilnic, sunând la numărul 504-529-0522 sau mergând pe web la advocate.com și folosiți codul de promovare TATP. Actualizarea este o mulțime: Pentru cîțiva bani pe zi, primiți șapte zile de transport acasă decât trei. Am investit peste 100 de noi purtători de Times-Picayune pentru a face față muncii suplimentare, alăturându-se celor 80 de angajați temporari care au transmis Avocatul. În cazul în care sunteți susținător al Avocatului, nu trebuie să schimbați nimic.

Times Picayune Avocatul New Orleans

Următorul lucru de gândit la The Times-Picayune | Avocatul din New Orleans este trimis de corespondenți, fotografi și editori care furnizează localului nostru o acoperire extraordinară de știri pentru o vârstă. Distribuitorul, managerul și supervizorii editori au luat schimbul la The Times-Picayune și au fost o piesă a grupului care a câștigat premiile Pulitzer pentru includerea uraganului Katrina. Autorii ca Stephanie Grace, Nell Nolan și Keith Spera, care au început la The Times-Picayune și s-au alăturat avocatului New Orleans, vor vedea pe ei apropiați de ziaristi Times-Picayune precum Dan Gill, Michelle Hunter, Doug MacCash, Ann Maloney și Herbie Teope . Paginile noastre de amuzament și ghicitori se vor extinde și vom evidenția majoritatea celor obișnuiți de lungă durată, precum Peanuts și Garfield, și noi benzi din Times-Picayune, precum Dustin și Mutts. Avem doi duzini de autori și fotografi de la The Times-Picayune pentru personalul nostru. În general, avem mai mult de 120 de scriitori care acoperă Louisiana, menținându-vă reîmprospătați prin versiunile noastre de tipărire, prin NOLA.com, și prin intermediul rețelelor online.

În sfârșit, The Times-Picayune | Avocatul din New Orleans este revendicat în mod privat. Dathel și John Georges au cumpărat Avocatul în 2013 și The Times-Picayune în acest an, deoarece acceptă un oraș extraordinar, cum ar fi New Orleans, merită o ziar incredibil de aproape de fiecare zi. Ei posedă organizații diferite în Louisiana și primesc o notificare de la peruserii noștri în mod constant - de oriunde de la divertismentele sfinților până la marșurile de carnaval. Practic, majoritatea ziarelor zilnice din Louisiana sunt posedate de organizații enorme din state diferite și trebuie să răspundă speculanților sau investitorilor. Cu toate acestea, răspundem la credincioși și sponsori direct aici, în Louisiana.

Atunci când distribuțiile diferite sunt în scădere și includerea știrilor din apropiere este compromisă, consolidăm The Times-Picayune | Avocatul din New Orleans. Cu ajutorul dvs., o vom păstra solidă!


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!