Timpul apel inregistrarea companiei Caterpillar: Acțiunile companiei Caterpillar Inc (NYSE: CAT) au fost evaluate egală cu Morgan Stanley. Acest din urmă rating a fost inclus într-o notă recentă de cercetare publicată de firmă pe 18 octombrie 2019 și a stabilit un preț țintă de 145 USD pentru acțiuni. Unii experți de pe Wall Street au publicat și un raport asupra acțiunilor companiei Caterpillar Inc. (CAT).

Stephens a descris acțiunea ca fiind subponderală într-o anchetă publicată pe 15 august 2019. Goldman a descris acțiunea drept neutră într-o notă de cercetare publicată pe 8 august 2019.

În prezent, un număr de 26 de analiști acoperă acțiunile CAT, dintre care 9 au descris-o drept Cumpărături, în timp ce 2 au descris-o ca fiind supraponderale. Între timp, 12 analiști au sfătuit investitorii să aștepte, 1 l-au evaluat sub greutate în timp ce 2 l-au evaluat ca fiind vânzători. O privire asupra ratingurilor generale înseamnă că acțiunile Caterpillar Inc. (CAT) au o evaluare medie a excesului de greutate.

Timpul apel inregistrarea companiei Caterpillar

Caterpillar Inc. (CAT), care valorează în prezent 75,16 miliarde de dolari, iar compania a lansat cel mai recent raport al câștigurilor pe 24 iulie 2019, pentru ultimul trimestru al anului 2019. În acel trimestru, compania a înregistrat un venit de 13,49 miliarde, care a fost mai mică decât prognoza de 140 de miliarde de analiști. Pentru același trimestru, Caterpillar Inc. (CAT) a înregistrat câștiguri de 2,86 dolari pe acțiune (EPS), care a fost peste estimarea consensului analistului de 2,85 USD cu 0,01 USD, ceea ce reprezintă o creștere de 0,40%.

Piața bursieră tinde să devină sofisticată uneori, chiar și pentru investitori și comercianți cu experiență. Chiar și atunci când un comerciant primește ceea ce se aștepta, piața decide uneori să se deplaseze în direcția opusă. Această volatilitate determină uneori unii comercianți să se îndoiască și să-și ghicească mișcările. De aceea este foarte important să cunoaștem performanța istorică a prețurilor, precum și tendințele pe termen lung și scurt. În ultima săptămână, prețul CAT a crescut cu 3,00%. O analiză a performanței prețurilor din ultimele trei luni determină ca stocul să scadă -4,25% în timp ce pierde -6,90% în ultimele șase luni și -2,63% de la începutul anului.

Să ne uităm acum la unele dintre nivelurile lor posibile de sprijin și reziliență. Cercetări recente asupra Caterpillar Inc. (CAT) și-au înregistrat comerțul pe acțiuni -4,34% sub prețul lor ridicat de trei luni. În sens invers, se observă și tranzacționarea acțiunilor cu + 18,33% peste cele trei luni minime. O privire mai atentă vede tranzacțiile CAT -4,34% sub cele mai mari de 52 de săptămâni și 18,33% peste cele mai mici de 52 de săptămâni.

Uneori, acționarii companiei le place să afle cum crește investițiile lor. Caterpillar Inc. (CAT) a dat până acum un ROE de 41,70%. Când ROE este redus, înseamnă că compania nu generează suficiente venituri. Între timp, rentabilitatea activelor (ROA) este o indicație a cât de profitabilă este o companie în raport cu activele totale. ROA Caterpillar Inc. (CAT) este în prezent 8,00%. Orice companie care își gestionează mai bine activele va avea o performanță mai bună, în timp ce una care gestionează deficitar activele va avea ca rezultat randamente mai mici.

Caterpillar Inc. (CAT) are un randament al investiției (ROI) de 12,80%. Cu cât rata ROI este mai mare, cu atât depășirea costurilor este mai mare, astfel încât analiștii consideră aceste investiții un câștig general. Cu toate acestea, un ROI negativ înseamnă că costul este mai mare decât câștigul, un scenariu pe care analiștii îl consideră o pierdere netă.

Să analizăm acum volatilitatea comercială a Caterpillar Inc. (CAT). Volatilitatea sa de 7 zile este în jur de 2,07%, în timp ce o volatilitate lunară de 2,11%. CAT are un ATR (Interval True True) de 2,85 și un factor beta de 1,50. Volatilitatea unui stoc este un indiciu al căderii sau câștigului unui stoc în cazul în care piața mai largă scade sau crește. Un scor beta peste 1 înseamnă că un stoc este foarte volatil, în timp ce sub 1 înseamnă că volatilitatea unui stoc este scăzută.

Prețul CAT a crescut cu 1,52 dolari în timpul ședinței de tranzacționare obișnuită de luni pentru a tranzacționa la 132,23 USD. Acțiunile Caterpillar Inc. (CAT) are un volum de tranzacționare de 4,16 milioane acțiuni, ceea ce este ridicat, comparativ cu volumul său mediu zilnic de 4,05 milioane de acțiuni.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!